0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν υπάρχει νόμιμη και παράνομη προϋπηρεσία. Μη λες ό,τι θέλεις. Και δεν έχω ούτε 0,1 από ΠΔΣ μη παρεξηγηθώ.
Αν ήταν όλες νόμιμες οι προυπηρεσιες, το δικαστήριο θα τις είχε κάνει δέκτες και όχι ανεκτές με συγκεκριμένο μάλιστα χρονικό περιθώριο.
Εγώ θέλω να δω ποιό δικαστήριο θα πει ότι ο γραπτος ΑΣΕΠ δεν χρειάζεται για μόνιμο διορισμό και ότι απλά επειδή σου "έκατσε" προυπηρεσία πρέπει καλά και ντε να διοριστείς. Θα ήθελα να το δω αυτό. Δλδ, έχουμε γραπτό διαγωνισμό για αξιολογηση π.χ εφοριακών, αλλά εμείς θα πάρουμε αυτούς που ΔΕΝ πέρασαν στο διαγωνσιμό, γιατί έχουν προυπηρεσία στις εφορίες και τα κάνουν καλά!! απλά δεν μπορούν να τα γράψουν αυτά που κάνουν !! Ποιοός το λέει ότι τα κάνουν καλά?? ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!! κάνουν αυτοαξιολόγηση οι άνθρωποι!!!Εμείς κάναμε το διαγωνιμσμο, αλλά θα πάρουμε τους αποτυχόντες γιατί αυτοί το "αγαπάνε" αυτό που κάνουν-οι άλλοι που πεθάνανε στο διάβασμα , το "μισουνε" μάλλον ....
Μα λέμε: ούτε να προσληφθεί ποτέ ξανά κάποιος ως αναπληρωτής αν δεν έχει επιτυχία σε ΑΣΕΠ! Τόσο απλά τα πράγματα! Είτε αρέσει, είτε όχι η επιτυχία στον ΑΣΕΠ είναι μία βαθμολόγηση και ένα κριτήριο που δεν μπορεί κανείς να το αγνοήσει!Παράθεση Και φυσικά όλοι εμείς που διαβάσαμε και δώσαμε ΑΣΕΠ και επιτύχαμε, αγαπάμε την εκπαίδευση και τους μαθητές και δε βλέπουμε αυτό το χώρο ως πεδίο σύγκρουσης!
Και φυσικά όλοι εμείς που διαβάσαμε και δώσαμε ΑΣΕΠ και επιτύχαμε, αγαπάμε την εκπαίδευση και τους μαθητές και δε βλέπουμε αυτό το χώρο ως πεδίο σύγκρουσης!
Καινοφανείς....και ταυτόχρονα κενο-φανείς αποψεις!!! Μόνο οι του ΑΣΕΠ αγαπούν την εκπαίδευση και τους μαθητές...οι άλλοι ...Μνημόνια 1000 χρόνια....μεχρι που να βάλουμε μυαλό!!!!Το 2014 οι του ΑΣΕΠ εύχονταν την απόλυση όσον είχαν διοριστεί με την επετηρίδα....από αγάπη για την εκπαίδευση και τους μαθητές...όχι από υστεροβουλία!!!
Πάντως για κάποιον που έχει ψευδώνυμο "ΝΟΜΙΜΟΣ", το να αναφέρεις σαν επιχείρημα την "αγάπη για την εκπαίδευση" σε κάτι που τελεσίδικα αποδείχτηκε ότι ήταν αντισυνταγματικό και δεν έπρεπε να έχει συμβεί ποτέ, είναι το λιγότερο οξύμωρο. Είναι σα να λες ότι κακώς ζητάται να γκρεμιστεί το αυθαίρετο μου μέσα στο δάσος, γιατί το έχτισα από "αγάπη για τη φύση".
Όσον αφορά στην "παράνομη προϋπηρεσία", βλέπε ενισχυτική, εκκλησιαστικά, όπου έπαιξε και καλα συνέντευξη, ειναι δύσκολο να βρεθεί η άκρη του νήματος, γιατι πολλοί ξεκίνησαν απο εκει και μετα μεταπήδησαν στα γενικά σχολεία κ σημερα έχουν τρελές προϋπηρεσίες .... Πιάσε το αυγό και κούρευτο...