0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λάθος κατάλαβες και παραπληροφορείς! Όταν λέει ο Υπουργός ότι "δεν μπορούμε να κάνουμε τις αλλαγές που θέλουμε με τον θεσμό των αναπληρωτών", εννοεί ότι δεν μπορούν να καταργήσουν τους αναπληρωτές και να διορίσουν μόνιμους, όπως θα ήθελαν! Όχι ότι θέλουν να κάνουν αλλαγές στον τρόπο πρόσληψης των αναπληρωτών. Εξάλλου, αν ήθελαν να αλλάξουν τον τρόπο πρόσληψης αναπληρωτών, θα το είχαν ήδη κάνει από μόνοι τους και δε θα κατέφευγαν οι συνάδελφοι στα δικαστήρια και στο ΣτΕ, για να δικαιωθούν! Απλά τα πράγματα! Λέει θέλουμε να διορίσουμε και να μη στηριζόμαστε στους αναπληρωτές για τη λειτουργία των σχολείων, αλλά δε μας το επιτρέπουν οι θεσμοί! Όχι κάτι καινούργιο, αφού η εκάστοτε κυβέρνηση ισχυρίζεται τα ίδια! Και μετά τρέξτε ως αναπληρωτές από 'δω κι από 'κει και σκοτωθείτε για πρόσληψη στην ενισχυτική και στις προσφυγικές δομές, χωρίς κανείς ποτέ να σας υπόσχται τίποτε! Όταν λέω πως δεν πρέπει κανείς να υποβάλλει αίτηση για αναπλήρωση το καλοκαίρι, μου γράφετε πως είναι αδύνατον! Κι όμως!
Ο σύλλογος αυτός πόσα μέλη έχει? 10-20?
ασεπ θα γίνει; όχι...άρα βάσει της 4303 αν δεν γίνει ασεπ δεν αλλάζουν οι πίνακες...επίσης λέει πως οι θεσμοί δεν επιτρέπουν τους μόνιμους διορισμούς...εσύ δεν κατάλαβες πόσες ειδήσεις βγάινουν από την ανακοίνωση...τώρα σας πήρε ο πόνος για τους αναπληρωτές και την εκμετάλλευσή τους; ....
Δεν έχω διοριστεί, για να με πάρει τώρα ο πόνος για τους αναπληρωτές, όπως γράφεις ειρωνικά! Ως αναπληρώτρια έχω εργαστεί τόσα χρόνια και πάντα προσπαθώ για το καλύτερο για 'μας, τους αναπληρωτές! Πώς μπορείς και κρίνεις τους άλλους, χωρίς καν να γνωρίζεις πράγματα και καταστάσεις;Δεν βγαίνει καμία σημαντική είδηση από όσα είπε ο Υπουργός, ούτε κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε! Δεν πρόκειται να γίνουν διορισμοί τα επόμενα χρόνια κι ούτε κανείς δεσμεύεται για κάτι τέτοιο. Τόσοι και τόσοι πιο πριν μας τα ίδια πάνω-κάτω λένε ή κάνουν!Όσο για τους πίνακες, συγκρατήσου λίγο και περίμενε να δεις την απόφαση του ΣτΕ, γιατί θα ανατραπούν όλα και το Υπουργείο θα συρθεί σε μεγάλες αλλαγές (από όσα ακούω)!
από που τα ακούς; από τους δικηγορικούς κύκλους και τους κύκλους του υπουργείου; όπως σύρθηκε και με την 4303....
Όλο ειρωνεία είσαι, συνάδελφε, αλλά σε όσα σου γράφω δεν έχεις τίποτε να απαντήσεις! Συνεχώς προσπαθείς να εκμαιεύσεις νέα και ειδήσεις! Γι' αυτό δε συνεχίζω άλλο μαζί σου! Δε μου ταιριάζει και πιστεύω σε κανέναν εκπαιδευτικό δεν ταιριάζει τέτοιο ύφος!Υπομονή και θα μάθεις!
ΔΕΝ ειρωνεύομαι καθόλου...εσύ δεν λές συνεχώς πως οι έγκυρες πληροφορίες σου είναι από κύκλους του υπουργείου και νομικούς κύκλους; δηλαδή μας περνάς για ανεγκέφαλους...ακόμα απόφαση δεν έχει βγει και ξέρουν οι κύκλοι, τατρίγωνα και τα παραλληλόγραμμα τι θα βγει...άσε τα μαθήματα περί ύφους!!! στην παραγματικότητα δεν έχεις νέα και ειδήσεις...αλλά τις προσδοκίες των πελατών του Χατζηφώτη και τις παραμυθίες του Χατζηφώτη στους πελάτες του....γιατί δεν λες όσα λέει off the record....και το ξέρετε όλοι, όπως και ο Τζαμτζής, ο έτερος των προσφυγεντων;
Δεν είμαι "παπαγαλάκι" κανενός! Οι παραμυθίες δεν ταιριάζουν σε εμένα που αγωνίζομαι και προσπαθώ!Αλήθεια, όμως, το όλο στυλ σου μου θυμίζει έντονα και με παραπέμπει σε κάποιον άλλον που γράφει εδώ μέσα κάποιες φορές! Ονόματα δε λέμε!Περίμενε, λοιπόν, διορισμό με την προυπηρεσία σου και πήγαινε κάθε χρόνο εκεί που θα σε στέλνουν, μήπως μετά από 5 ή 10 χρόνια αρχίσουν οι διορισμοί και σε μονιμοποιήσουν! Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, άλλωστε!
Περίμενε, λοιπόν, διορισμό με την προυπηρεσία σου και πήγαινε κάθε χρόνο εκεί που θα σε στέλνουν, μήπως μετά από 5 ή 10 χρόνια αρχίσουν οι διορισμοί και σε μονιμοποιήσουν! Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, άλλωστε!