0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γειά σου συνάδελφε.....(είμαι και εγω ΠΕ09.)Περιμένεις (όπως και εγώ) τους πίνακες για μόνιμο διορισμό ή για να δουλέψεις ως αναπληρωτής ? έχεις πτυχίο ΣΕΛΕΤΕ ? Εγώ φέτος τα κατάφερα να δουλέψω και πήρα κάποιες ώρες ως προυπηρεσία λίγες μεν και πολύ μακριά από τον τόπο μου αλλά πιστεύω ότι άξιζε αφού σε συνδυασμό με το πτυχίο ΣΕΛΕΤΕ ευελπιστώ σε διορισμό (εφόσον δεν αλλάξει (φτου!! φτού!!) κάτι στην εγκύκλιο των διορισμών για εμάς τους ΠΕ09). Εσυ πως τα πας ? Με συγχωρείς εάν ρωτώ προσωπικά στοιχεία...αν θες φυσικά απαντάς. Εύχομαι καλή τύχη....malioni
Δεν θα έχω πολλά μόρια διότι δούλεψα ώς ωρομίσθιος (ΠΔΣ). Αλλά λόγω του ότι δεν είναι πολύ οι συνάδελφοι στον ενιαίο πίνακα με ΣΕΛΕΤΕ (περίπου 12 αν θυμάμαι καλά) συν αυτούς που θα μπούν τώρα όπως είμαι και εγώ ελπίζω να μην είμαστε πολλοί ούτως ώστε από τους 63 που υποτίθεται ότι θα διοριστούν να είμαστε μέσα σε αυτούς. Φαντάζομαι ότι είσαι κάποιος από αυτούς του ενιαίου πίνακα ή φέτος μπαίνεις και εσύ ? Πάντως τι νομίζεις ? Πιστεύεις ότι έχω σοβαρές πιθανότητες ? Κάπως έτσι δεν είναι τα πράγματα??Περιμένω τους πίνακες για να δω σε ποιά σειρά από αυτούς που έχουν κατάρτιση θα είμαι.Αν κατάλαβα καλά πάντως για εσένα είναι πιο σίγουρος ο διορισμός σου....μακάρι....malioni
.... ποιος ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορεί να συγκεντρώσει κάποιος μέσα στη χρονιά από ΠΔΣ ή ως ωρομίσθιος; Θα με βοηθούσε εξαιρετικά στους υπολογισμούς μου και στις προβλέψεις μου.
Ουδείς μπορεί να έχει περισσότερο από 1 μόριο το μήνα.