0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρω μια χαρά να διαβάζω και να κατανοώ, ευχαριστώ. Προσωπικά δεν έκανα κανένα άσχημο σχόλιο για το θέμα και δεν έχω ανάγκη να δικαιολογήσω τίποτα. Τη γνώμη μου λέω. Επειδή μάλλον εσύ δεν κατανοείς σωστά, σου ξαναλέω ότι θα έκανα πολύ ευχαρίστως ένσταση, αλλά ενδέχεται έτσι να αναγκαστεί η συνάδελφος να επιστρέψει στην αρχική της θέση και αυτό δεν είναι ένα αποτέλεσμα που θα επιθυμούσα. Δε νομίζω ότι σήκωσε κανείς "σκόνη και θόρυβο" όπως είπες για να έχει αυτό το αποτέλεσμα. Το θέμα υπάρχει και θα σχολιαστεί απ'τη στιγμή που αφορά όλους τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς. Τις συζητήσεις επί συζητήσεων όποιος δε θέλει, μπορεί να μην τις διαβάζει.
Ξέρω μια χαρά να διαβάζω και να κατανοώ, ευχαριστώ. Προσωπικά δεν έκανα κανένα άσχημο σχόλιο για το θέμα και δεν έχω ανάγκη να δικαιολογήσω τίποτα. Τη γνώμη μου λέω. Επειδή μάλλον εσύ δεν κατανοείς σωστά, σου ξαναλέω ότι θα έκανα πολύ ευχαρίστως ένσταση, αλλά ενδέχεται έτσι να αναγκαστεί η συνάδελφος να επιστρέψει στην αρχική της θέση. Τις συζητήσεις επί συζητήσεων όποιος δε θέλει, μπορεί να μην τις διαβάζει.
Αν υπάρχει νομοθετικό κενό να ζητήσουν οι αιρετοί αλλαγή του νόμου και τις ανάλογες ρυθμίσεις,Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού.
εχεις όλο το δικαίωμα να διεκδικήσεις με κάθε νόμιμο μέσο την δικαίωση σου....διαφορετικά ή δεν σχολιάζεις τίποτε... ή διεκδικείς μέσω των αιρετών νομοθετική κάλυψη για όλους.
Θα σου ξαναπώ ότι καταλαβαίνω μια χαρά τι διαβάζω και θα σου ζητήσω τελευταία φορά ευγενικά να μην με προσβάλλεις. Ακριβώς επειδή έχουμε δημοκρατία και είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι, έχουμε δικαίωμα να σχολιάζουμε ό,τι θέλουμε για όποιον λόγο θέλουμε. Αυτό ελπίζω να το κατάλαβες τουλάχιστον.
@joannabearΔιάβασε καλύτερα τα σχόλια μέχρι και κατάρες έπεσαν.Όποιος νομίζει οτι θίγεται και έχει έννομο συμφέρον να καταθέσει ένσταση στο ΠΥΣΔΕ ή στο ΚΥΣΔΕ.Αν υπαρχει νομοθετικό κενό να ζητήσουν οι αιρετοί αλλαγή του νόμου και τις ανάλογες ρυθμίσεις,Όλα τα υπόλοιπα ειναι εκ του περισσού.
Μια και την ανθρωποφαγία εγώ την ανέφερα -προτιμώ να μιλώ συγκεκριμένα και όχι γενικά- το σχόλιό σου με αφορά. Με βρίσκεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟ στο "ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟ
Τώρα, αν σε κάποιον συνάδελφο ξέφυγε πάνω στην αναστάτωση και καμιά κουβέντα παραπάνω, ε, εντάξει, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω
Tα έχω διαβάσει αρκετά προσεκτικά τα σχόλια
Αν υπάρχει νομοθετικό κενό να ζητήσουν οι αιρετοί αλλαγή του νόμου και τις ανάλογες ρυθμίσεις.
Λάθος ανάγνωση και κατανόηση κάνεις. Όταν κάνεις ένστασή είναι προσωπικό το θέμα...(προσωπικές διαφορές) ή παραβίαση της νομοθεσίας;Αν δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες καλό θα είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί στα λόγια μας.....πράγμα το οποίο δεν το βλέπω, αλλά διακρίνω μια προσπάθεια δικαιολόγησης των αδικαιολόγητων...Δική σας είναι η ευθύνη για τους τρόπους που θα αναζητήσετε για την επίλυση του προβλήματος ......διαφορετικά μην ανοίγετε συζητήσεις επί συζητήσεων
Ουτε το να κανεις ενσταση ειναι τοσο απλο. Ενσταση μπορει να κανει ενας που ειχε δηλωσει την περιοχη και δεν πηγε γιατι πχ δεν βγηκε κενο κ μετα μετεδεραν καποιον αλλον. Αυτος εχει έννομο συμφέρον οχι ολοι.. Αν σε ενδιαφέρει οντως το θεμα στειλε μου πμ το μειλ σου να σου στειλω τρεις τέσσερις περσινες αποφασεις αντιστοιχες που εχω κρατησει
Θα το πω ευθέως..εάν θεωρείς ότι αδικείσαι...εχεις όλο το δικαίωμα να διεκδικήσεις με κάθε νόμιμο μέσο την δικαίωση σου....διαφορετικά ή δεν σχολιάζεις τίποτε... ή διεκδικείς μέσω των αιρετών νομοθετική κάλυψη για όλους.Οι αφορισμοί...οι κατάρες και οι ειρωνείες δεν επιλύουν κάτι.Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε ...δημοκρατία έχουμε πιστεύω ακομα....επομένως μπορούμε ακομα να παρακολουθούμε ανεμπόδιστοι το διαδίκτυο.Φαντάσου όμως να παρακολουθούν αυτές τις συζητήσεις και γονείς....τι γνώμη θα σχηματίσουν διαβάζοντας όλους αυτούς του χαρακτηρισμούς....Αυτό ελπίζω να το κατάλαβες τουλάχιστον.