*

Αποστολέας Θέμα: Μετακίνηση αναπληρώτριας εκπαιδευτικού  (Αναγνώστηκε 38151 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος muk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Μετακίνηση αναπληρώτριας εκπαιδευτικού
« Απάντηση #98 στις: Νοεμβρίου 27, 2016, 02:42:13 pm »
Ξέρω μια χαρά να διαβάζω και να κατανοώ, ευχαριστώ. Προσωπικά δεν έκανα κανένα άσχημο σχόλιο για το θέμα και δεν έχω ανάγκη να δικαιολογήσω τίποτα. Τη γνώμη μου λέω.

Επειδή μάλλον εσύ δεν κατανοείς σωστά, σου ξαναλέω ότι θα έκανα πολύ ευχαρίστως ένσταση, αλλά ενδέχεται έτσι να αναγκαστεί η συνάδελφος να επιστρέψει στην αρχική της θέση και αυτό δεν είναι ένα αποτέλεσμα που θα επιθυμούσα. Δε νομίζω ότι σήκωσε κανείς "σκόνη και θόρυβο" όπως είπες για να έχει αυτό το αποτέλεσμα. Το θέμα υπάρχει και θα σχολιαστεί απ'τη στιγμή που αφορά όλους τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

Τις συζητήσεις επί συζητήσεων όποιος δε θέλει, μπορεί να μην τις διαβάζει.

Ουτε το να κανεις ενσταση ειναι τοσο απλο. Ενσταση μπορει να κανει ενας που ειχε δηλωσει την περιοχη και δεν πηγε γιατι πχ δεν βγηκε κενο κ μετα μετεδεραν καποιον αλλον. Αυτος εχει έννομο συμφέρον οχι ολοι..
 Αν σε ενδιαφέρει οντως το θεμα στειλε μου πμ το μειλ σου να σου στειλω τρεις τέσσερις περσινες αποφασεις αντιστοιχες που εχω κρατησει

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:27:27 »

Αποσυνδεδεμένος Νόμιμος!

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ήθος ανθρώπω δαίμων....
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Νοεμβρίου 27, 2016, 03:14:41 pm »
Ξέρω μια χαρά να διαβάζω και να κατανοώ, ευχαριστώ. Προσωπικά δεν έκανα κανένα άσχημο σχόλιο για το θέμα και δεν έχω ανάγκη να δικαιολογήσω τίποτα. Τη γνώμη μου λέω.

Επειδή μάλλον εσύ δεν κατανοείς σωστά, σου ξαναλέω ότι θα έκανα πολύ ευχαρίστως ένσταση, αλλά ενδέχεται έτσι να αναγκαστεί η συνάδελφος να επιστρέψει στην αρχική της θέση.

Τις συζητήσεις επί συζητήσεων όποιος δε θέλει, μπορεί να μην τις διαβάζει.

Θα το πω ευθέως..εάν  θεωρείς ότι αδικείσαι...εχεις όλο το δικαίωμα να διεκδικήσεις με κάθε νόμιμο μέσο την δικαίωση σου....διαφορετικά ή δεν σχολιάζεις τίποτε...ή διεκδικείς μέσω των αιρετών νομοθετική κάλυψη για όλους.
Οι αφορισμοί...οι κατάρες και οι ειρωνείες  δεν επιλύουν κάτι.
Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε ...δημοκρατία έχουμε πιστεύω ακομα....επομένως μπορούμε ακομα να παρακολουθούμε ανεμπόδιστοι το διαδίκτυο.
Φαντάσου όμως να παρακολουθούν αυτές τις συζητήσεις και γονείς....τι γνώμη θα σχηματίσουν διαβάζοντας όλους αυτούς του χαρακτηρισμούς....
Αυτό ελπίζω να το κατάλαβες τουλάχιστον.
Παράθεση
Αν υπάρχει νομοθετικό κενό να ζητήσουν οι αιρετοί αλλαγή του νόμου και τις ανάλογες ρυθμίσεις,
Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού.

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 27, 2016, 03:16:44 pm από ΝΟΜΙΜΟΣ »
Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί....(.κατά Ματθαίον, κεφ. 23)
...καὶ τὴν εἰωθυῖαν ἀξίωσιν τῶν ὀνομάτων ἐς τὰ
ἔργα ἀντήλλαξαν τῇ δικαιώσει.... (Θουκυδίδου Ιστορίαι,

Αποσυνδεδεμένος lillie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Νοεμβρίου 27, 2016, 03:23:39 pm »
εχεις όλο το δικαίωμα να διεκδικήσεις με κάθε νόμιμο μέσο την δικαίωση σου....διαφορετικά ή δεν σχολιάζεις τίποτε... ή διεκδικείς μέσω των αιρετών νομοθετική κάλυψη για όλους.

Θα σου ξαναπώ ότι καταλαβαίνω μια χαρά τι διαβάζω και θα σου ζητήσω τελευταία φορά ευγενικά να μην με προσβάλλεις. Ακριβώς επειδή έχουμε δημοκρατία και είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι, έχουμε δικαίωμα να σχολιάζουμε ό,τι θέλουμε για όποιον λόγο θέλουμε. Αυτό ελπίζω να το κατάλαβες τουλάχιστον.

Αποσυνδεδεμένος lillie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Νοεμβρίου 27, 2016, 03:35:04 pm »
Κι επειδή το να αντιπαρατίθεμαι μαζί σου δεν μου προσφέρει κάτι, αλλά ούτε μαζικό ενδιαφέρον βλέπω για να διεκδικήσουμε μέσω των αιρετών νομοθετική κάλυψη σταματάω εδώ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:27:27 »

Αποσυνδεδεμένος Νόμιμος!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Νοεμβρίου 27, 2016, 03:50:05 pm »

Θα σου ξαναπώ ότι καταλαβαίνω μια χαρά τι διαβάζω και θα σου ζητήσω τελευταία φορά ευγενικά να μην με προσβάλλεις. Ακριβώς επειδή έχουμε δημοκρατία και είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι, έχουμε δικαίωμα να σχολιάζουμε ό,τι θέλουμε για όποιον λόγο θέλουμε. Αυτό ελπίζω να το κατάλαβες τουλάχιστον.

Με απαράδεκτα έως υβριστικά σχόλια...βεβαίως ...βεβαίως...κατάρες και αφορισμούς (ξέχασες να συμπληρώσεις).
Λαμπρά!!!
Και μετά απορούμε για την άποψη που έχει σχηματίσει η κοινή γνώμη για την εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς.

ΥΓ. Δεν νομίζω ότι ωφελεί να αναπαράγω τα ¨ευγενικά" σχόλια που γράφτηκαν για την περίπτωση.
Αιδώς Αργείοι!!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 27, 2016, 03:58:31 pm από ΝΟΜΙΜΟΣ »

Αποσυνδεδεμένος joannabear

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Νοεμβρίου 27, 2016, 05:24:49 pm »
@joannabear

Διάβασε καλύτερα τα σχόλια μέχρι και κατάρες έπεσαν.
Όποιος νομίζει οτι θίγεται και έχει έννομο συμφέρον να καταθέσει ένσταση στο ΠΥΣΔΕ ή στο ΚΥΣΔΕ.
Αν υπαρχει νομοθετικό κενό να ζητήσουν οι αιρετοί αλλαγή του νόμου και τις ανάλογες ρυθμίσεις,
Όλα τα υπόλοιπα ειναι εκ του περισσού.

Tα έχω διαβάσει αρκετά προσεκτικά τα σχόλια, Νόμιμε, και δεν έχουν πέσει κατάρες στην αντίληψή μου. Όσον αφορά ειδικά σε μένα, ούτε καν!
Το αντίθετο μάλιστα.
Τώρα, αν σε κάποιον συνάδελφο ξέφυγε πάνω στην αναστάτωση και καμιά κουβέντα παραπάνω, ε, εντάξει, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Πρέπει να μας τσουβαλιάζετε όλους δηλαδή; Το θέμα μας είναι άλλο. Το κατά πόσο κάποιος είναι ανθρωποφάγος ή αλληλέγγυος, αυτό όντως δεν φαίνεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, όπως είπε και ο jak_13.

Εννοείται ότι υπάρχουν πολλοί που έχουν έννομο συμφέρον να το κυνηγήσουν, γιατί αυτό να θεωρείται κακό; Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω! Λέτε ότι κατηγορούμε την εν λόγω συνάδελφο που έχει να αντιμετωπίσει το δράμα της και συνάμα κάνετε το ίδιο, μιλάτε με χειρότερο και πολύ υποτιμητικό τρόπο για όσους ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ότι είναι αδιάφοροι, αναίσθητοι και άλλα. Θα ήταν χαζό και θα έχανε και την αξία του να προσπαθήσει κάποιος να αποδείξει πόσο λάθος κάνετε (με όλο τον σεβασμό).

Τα δράματα όλων των άλλων που θίγονται, είναι λιγότερο σπουδαία, συνάδελφε; Επειδή ίσως δεν τα ξέρουμε ή επειδή δεν βρέθηκε κάποιος Υπουργός ή Περιφερειακοί να επιδείξουν την ίδια ευαισθησία;

Δεν ξέρω αν υπάρχει κενό στη νομοθεσία, δεν την έχω μελετήσει τόσο ενδελεχώς, το θέμα είναι όμως ότι τέτοιες περιπτώσεις είναι κραυγαλέα έκνομες και προκαλούν, πώς να το κάνουμε, βρε αδερφέ!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 27, 2016, 05:35:19 pm από joannabear »
Και ξαφνικά ανοίγουν τα μάτια σου. Και βλέπεις καθαρά. Και είσαι ελεύθερος.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Νοεμβρίου 27, 2016, 05:39:49 pm »
Μια και την ανθρωποφαγία εγώ την ανέφερα -προτιμώ να μιλώ συγκεκριμένα και όχι γενικά- το σχόλιό σου με αφορά. Με βρίσκεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟ στο "ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟ
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 27, 2016, 05:43:24 pm από joannabear »

Αποσυνδεδεμένος Νόμιμος!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Νοεμβρίου 27, 2016, 05:47:40 pm »
@joannabear
Παράθεση
Τώρα, αν σε κάποιον συνάδελφο ξέφυγε πάνω στην αναστάτωση και καμιά κουβέντα παραπάνω, ε, εντάξει, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω
Μάλλον δεν διαβάζω σωστά.
http://www.pde.gr/index.php?topic=33513.14

Παράθεση
Tα έχω διαβάσει αρκετά προσεκτικά τα σχόλια
Γράφω κάπου  ότι είναι κακό να διεκδικήσετε το έννομο συμφέρον σας; Το αντίθετο έγραψα κατ επανάληψη μάλιστα.

Αφού δεν εχεις μελετήσει την νομοθεσία ενδελεχώς πως συμπεραίνεις ότι  τέτοιες περιπτώσεις είναι κραυγαλέα έκνομες;
Θα ήθελα ...επειδη απευθύνεσαι σε έμενα...ένα μόνο ένα υποτιμητικό μου σχόλιο για το θέμα που συζητάμε.

Για τα δράματα...κλπ..
Αυτό που έγραψα μάλλον το παραβλέπεις
Παράθεση
Αν υπάρχει νομοθετικό κενό να ζητήσουν οι αιρετοί αλλαγή του νόμου και τις ανάλογες ρυθμίσεις.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Νοεμβρίου 27, 2016, 05:57:00 pm »
Λάθος ανάγνωση και κατανόηση κάνεις. Όταν κάνεις ένστασή είναι προσωπικό το θέμα...(προσωπικές διαφορές) ή παραβίαση της νομοθεσίας;
Αν δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες καλό θα είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί στα λόγια μας.....πράγμα το οποίο δεν το βλέπω, αλλά διακρίνω μια προσπάθεια δικαιολόγησης των αδικαιολόγητων...
Δική σας είναι η ευθύνη για τους τρόπους που θα αναζητήσετε για την επίλυση του προβλήματος ......διαφορετικά μην ανοίγετε συζητήσεις επί συζητήσεων
Εάν κάνεις ένσταση, δεν θα γίνει τίποτα εφόσον το θέμα αποδειχθεί ότι είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ! Σιγά μην ασχοληθούν με τα προσωπικά του καθενός! (Άσε που δεν είναι προσωπικά.) Μόνο αν πρόκειται για παραβίαση της νομοθεσίας, γίνεται κάτι!

Γι'αυτό θα πάρουμε τηλέφωνο, για να μάθουμε λεπτομέρειες και κατόπιν να δούμε αν υπάρχει βάση για να πατήσουμε και να κινηθούμε ανάλογα.

Αποσυνδεδεμένος gia 96

• Ιστορικό μέλος
  • Η κακή εκπαίδευση, χειρότερη της αγραμματοσύνης
    • Προφίλ
Οι άνθρωποι σπεύδουν να ασκήσουν κριτική, για να μην κριθούν οι ίδιοι!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Νοεμβρίου 27, 2016, 06:00:52 pm »

Ουτε το να κανεις ενσταση ειναι τοσο απλο. Ενσταση μπορει να κανει ενας που ειχε δηλωσει την περιοχη και δεν πηγε γιατι πχ δεν βγηκε κενο κ μετα μετεδεραν καποιον αλλον. Αυτος εχει έννομο συμφέρον οχι ολοι..
 Αν σε ενδιαφέρει οντως το θεμα στειλε μου πμ το μειλ σου να σου στειλω τρεις τέσσερις περσινες αποφασεις αντιστοιχες που εχω κρατησει
Σωστά. Πολύ σωστά.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να συζητήσουμε εδώ όλοι, μπας και βγάλουμε καμιά άκρη.
Γόνιμη συζήτηση υποτίθεται ότι γίνεται, εάν αυτή δεν δυναμιτίζεται από εμπρηστικά και προσβλητικά σχόλια.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Νοεμβρίου 27, 2016, 06:04:57 pm »
Θα το πω ευθέως..εάν  θεωρείς ότι αδικείσαι...εχεις όλο το δικαίωμα να διεκδικήσεις με κάθε νόμιμο μέσο την δικαίωση σου....διαφορετικά ή δεν σχολιάζεις τίποτε... ή διεκδικείς μέσω των αιρετών νομοθετική κάλυψη για όλους.
Οι αφορισμοί...οι κατάρες και οι ειρωνείες  δεν επιλύουν κάτι.
Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε ...δημοκρατία έχουμε πιστεύω ακομα....επομένως μπορούμε ακομα να παρακολουθούμε ανεμπόδιστοι το διαδίκτυο.
Φαντάσου όμως να παρακολουθούν αυτές τις συζητήσεις και γονείς....τι γνώμη θα σχηματίσουν διαβάζοντας όλους αυτούς του χαρακτηρισμούς....
Αυτό ελπίζω να το κατάλαβες τουλάχιστον.
Είναι λίγο αντιφατικά τα λεγόμενά σου, αγαπητέ Νόμιμε. Τη μία λες να μη σχολιάζουμε τίποτε (!) και την άλλη ότι είμαστε ελεύθεροι και έχουμε δημοκρατία.
ΑΚΡΙ
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 27, 2016, 06:06:41 pm από joannabear »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Νοεμβρίου 27, 2016, 06:08:44 pm »

Το ίδιο ακριβώς γράψαμε, lillie, αλλά το βλέπω μόλις τώρα, γιατί παίρνω τις απαντήσεις με τη σειρά και τις βλέπω λίγες-λίγες!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)