0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εάν κάνεις ένσταση, δεν θα γίνει τίποτα εφόσον το θέμα αποδειχθεί ότι είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ! Σιγά μην ασχοληθούν με τα προσωπικά του καθενός! (Άσε που δεν είναι προσωπικά.) Μόνο αν πρόκειται για παραβίαση της νομοθεσίας, γίνεται κάτι!Γι'αυτό θα πάρουμε τηλέφωνο, για να μάθουμε λεπτομέρειες και κατόπιν να δούμε αν υπάρχει βάση για να πατήσουμε και να κινηθούμε ανάλογα.
@joannabearΜάλλον δεν διαβάζω σωστά.http://www.pde.gr/index.php?topic=33513.14Γράφω κάπου ότι είναι κακό να διεκδικήσετε το έννομο συμφέρον σας; Το αντίθετο έγραψα κατ επανάληψη μάλιστα.Αφού δεν εχεις μελετήσει την νομοθεσία ενδελεχώς πως συμπεραίνεις ότι τέτοιες περιπτώσεις είναι κραυγαλέα έκνομες;Θα ήθελα ...επειδη απευθύνεσαι σε έμενα...ένα μόνο ένα υποτιμητικό μου σχόλιο για το θέμα που συζητάμε.Για τα δράματα...κλπ..Αυτό που έγραψα μάλλον το παραβλέπεις
Να κάνετε ο,τι σας φωτίσει ο Θεούς...εγώ έγραψα ότι όταν κάνουμε ένσταση ΔΕΝ είναι επί προσωπικού...αλλά επί νομικού προβλήματος.....δηλ. παραβίαση της νομοθεσίας.Φυσικά λεπτομέρειες δεν γνωρίζετε...θα τις μάθετε, αν τις μάθετε τηλεφωνικά, και αναλόγως θα πράξετε. Εν τω μεταξύ τα ευγενή σχόλια δίνουν και παίρνουν...επί υποθέσεων και μόνον
Γι'αυτό θα πάρουμε τηλέφωνο, για να μάθουμε λεπτομέρειες και κατόπιν να δούμε αν υπάρχει βάση για να πατήσουμε και να κινηθούμε ανάλογα.
Εάν κάνεις ένσταση, δεν θα γίνει τίποτα εφόσον το θέμα αποδειχθεί ότι είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ! Σιγά μην ασχοληθούν με τα προσωπικά του καθενός! (Άσε που δεν είναι προσωπικά.) Μόνο αν πρόκειται για παραβίαση της νομοθεσίας, γίνεται κάτι!Γι'αυτό θα πάρουμε τηλέφωνο, για να μάθουμε λεπτομέρειες και κατόπιν να δούμε αν υπάρχει βάση για να πατήσουμε και να κινηθούμε
Μια και την ανθρωποφαγία εγώ την ανέφερα -προτιμώ να μιλώ συγκεκριμένα και όχι γενικά- το σχόλιό σου με αφορά. Με βρίσκεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟ στο "ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟ
Αμφιβάλλεις συνάδελφε ότι έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά; Εγώ έχω ζήσει πολλά στα τόσα χρόνια που είμαι στην εκπαίδευση και με μόνιμους συναδέλφους ακόμα να μη μπορούν να πάρουν ούτε απόσπαση στη μέση της χρονιάς, για να πάνε κοντά στο σπίτι τους επειδή έχασαν σύζυγο, πόσο μάλλον αναπληρωτές. Έχουμε δει και πολλές περιπτώσεις συναδέλφων που έχασαν τη ζωή τους, κυρίως στο δρόμο πηγαίνοντας να ασκήσουν το λειτούργημά τους, με ένα απλό ψάξιμο στα θέματα του pde μάλιστα, μπορεί κάποιος να δει αρκετά απ`αυτά τα περιστατικά. Σε ένα απ`αυτά και επειδή υπήρξε δημοσιότητα και μεγάλο ενδιαφέρον για να βοηθηθεί έγκυος συνάδελφος σύζυγος εκπαιδευτικού που σκοτώθηκε στο δρόμο πηγαίνοντας στη δουλειά του, έκανα εγώ ο ίδιος άπειρα τηλεφωνήματα για να μπορέσουμε να κάνουμε έρανο, εδώ στο forum. Οι παλαιότεροι εδώ ίσως να θυμούνται αυτή την περίπτωση που δεν ήθελα να αναφέρω, με ενοχλεί όμως πολύ να γίνεται για κάποιους το κύριο επιχείρημά τους ένα ή δύο κατακριτέα από όλους σχόλια για να αποδείξουν ότι όσοι διαφωνούν μαζί τους έχουν άδικο! Δεν είδα πουθενά όμως την ανάλογη ευαισθησία για προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον όλων των συναδέλφων.Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι πρέπει να κοιτάξουμε πώς θα προκύψει κάτι θετικό αφήνοντας κατά μέρος τις νουθεσίες και τις προσβολές. Έχουν γραφτεί τόσα και τόσα κι ας μην είμαστε σίγουροι για το λόγο της μετακίνησης.
Αν η αρχική σου ερώτηση δεν είναι ρητορική, απαντώ: καθόλου δεν αμφιβάλλω.Για την αναισθησία σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και τις νουθεσίες και προσβολές που μου καταλογίζεις, να με συγχωρείς κι εσύ κι όποιος άλλος προσεβλήθη και δεν τον υποστήριξα και όλοι τους οποίους "νουθέτησα" και προσέβαλα. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Ξανά -για αποφυγή παρεξήγησης- συγγνώμη.Το σημαντικό για μένα συνίστατο στο ίδιο που αναφέρεις κι εσύ: "να προκύψει κάτι θετικό". Προσωπικά, θετικό θεωρώ το να γίνει αφορμή αυτό το περιστατικό να υπάρξει μέριμνα για τέτοιου είδους περιστατικά από πλευράς νομοθεσίας κλπ. Τέλος, δεν είμαι σίγουρος για το λόγο της μετακίνησης, απλά, θεωρώ πως αυτά που γράφει ο καθένας τα θεωρεί αληθή. Διαφορετικά, δυσκολεύομαι να φανταστώ πώς θα μπορούσαμε να συνεννοούμαστε.Υ.Γ: Προς οποιονδήποτε εθίγη από τα γραφόμενά μου ζητώ συγγνώμη. Μου αρκεί που θεωρούμε όλοι πως άνθρωπος στον οποίο συμβαίνει κάτι τόσο τραγικό πρέπει να αντιμετωπίζεται από συναδέλφους και διοίκηση όπως θα θέλαμε να αντιμετωπιστούμε οι ίδιοι αν ήμαστε στη θέση του.
Απαντάς επιλεκτικά και με εκνευρισμό...Ας ερευνήσετε τι λέει ο νόμος και μετά ας ενεργήσετε όπως προτείνει ο gia 96 και πρότεινα και εγώ.Εσυ δεν έγραψεςΥποθέσεις κάνετε λοιπόν στοιχεία δεν έχετε....Τα ευγενή σχόλια και τις καταρες δεν τις διάβασες,.....; Από που προκύπτει ο,τι κατηγορώ εσένα.Και για να τελειώνουμε...όποιος νομίζει ο,τι θίγεται ( εμενα όλοι μου είστε παντελώς άγνωστοι και δε με άφορα το θέμα) αναζητήστε το δίκαιο σας με όποιον τρόπο θεωρείτε πρόσφορο...κανείς δεν θα σας κατηγορήσει για αυτό, αλλά όταν ξεσπάτε σε αφορισμούς και κατάρες να είστε σίγουροι 100% ότι έχετε δίκιο.Αυτό δικό σου δεν είναι;.....Διαβασε τον διάλογο εδώ σε παρακαλώ και μετά απαντάς αναλόγως....http://www.pde.gr/index.php?topic=33513.84