0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Που ακριβώς λέω να μην παρακολουθήσει κάποιος μεταπτυχιακό; Επίσης δεν είμαι αυτός που κάθισε να ασχοληθεί με το πως και που έχει αποκτήσει κάποιος το μεταπτυχιακό του στην ειδική αγωγή. Αν και θα συμφωνήσω ότι το κράτος κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσει τους ελέγχους και τους διαγωνισμούς ΚΑΙ στην ειδική αγωγή. Η αναφορά του καναπέ, δεν είχε να κάνει με αυτό. Είχε να κάνει με το πως εξισώθηκε η λήψη ενός πτυχίου από την άνεση του σπιτιού, με το να ξεκινάει ο άλλος να τρέχει στα κατσάβραχα με βροχές και χιόνια για χρόνια. Σχέση μπορεί να έχει το μεταπτυχιακό στη ειδική αγωγή γενικότερα με την διδασκαλία, αλλά δεν μπορεί να καπελώνει και ουσιαστικά να απαξιώνει το πτυχίο στο αντικείμενο που θα διδαχθεί. Εκεί εστιάζω, ούτε αυτό κατάλαβες. Οπότε από την στιγμή που δεν κατανοείς τι γράφω, λογικό είναι να φωνάζεις έλεος. Αν είμαι λάθος, γίνε συγκεκριμένος. Άσε τα έλεος.
τα περί καπελώματος είναι δική σου ορολογία και δικό σου συμπέρασμαεγώ λέω ότι π.χ. ένας μαθηματικός με μεταπτυχιακό ειδικής ενισχύει το βασικό του πτυχίο κάνοντας το δυνατότερο σε σχέση με έναν άλλο συνάδελφο χωρίς μεταπτυχιακό, αυτό αναγνωρίζεται από το κράτος και καλά κάνει. Δεν είναι λοιπόν καπέλωμα. Παράλειψη του κράτους είναι να μην αναγνωρίζει αντίστοιχα και το μεταπτυχιακό στη διδακτική του αντικειμένου. Θα έπρεπε να δίνει κάτι επιπλέον σε σχέση με αυτόν που δεν το έχει, ειδικά τώρα που δεν υπάρχει ΑΣΕΠ στον οποίο έδινε κάποιους πόντους.Όσο αφορά τους συναδέλφους ειδικής που το κράτος αναγνωρίζει την προϋπηρεσία και στην γενική εδώ και χρόνια και όχι το αντίστροφο έχω να πω ότι είναι σωστότερο αυτό που γίνετε παρά να μην γινόταν. Το ειδικότερο είναι ισχυρότερο του γενικότερου στα πάντα, η εξειδίκευση είναι επέκταση της γενικής και είναι λογικό να προσμετράται, το αντίστροφο δεν ισχύει. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό, τα καταλαβαίνω όλα και ο καθένας κάνει τις επιλογές του. 'Άλλωστε όλα αυτά δεν είναι νέα αλλά ισχύουν από αρχές του 2000 τουλάχιστον.
Λοιπον , σας παραθετω μια Κινηση που εγινε απο 100 Δασκαλες με Νομιμο τροπο για το θεμα που μας απασχολει. Εγω θα προσπαθησω να βρω μια απο αυτες της 100 για να συνεργαστουμε και να ενουθουμε ΜΑζι Πρω/θμια και Δευτεροβαθμια. http://www.diorismos.gr/Dpages/geem/viewitem.php?id=25568&type=press&position=edu
Δεν μπορεί να γίνει ηθικά και νομικά ανεκτό κάτοχος ταχύρυθμου μεταπτυχιακού αμφιβόλου ποιότητας, συνήθως εξ αποστάσεως από την
Αμ μπράβο.Το παρακάτω, που αναφέρεται στο κείμενο του άρθρου, φαίνεται σε πολλούς παράξενο το να μην γίνεται αποδεκτό.
Παράξενο μπορεί να φαίνεται ωστόσο νομικά η συγκεκριμένη φράση δεν υφίσταται και μπορεί να σταθεί σε δικαστήριο. Αν πήγαν με αυτό το επιχείρημα στο Εφετείο πολλά μπράβο στο δικηγόρο τους που τους παίρνει τα λεφτά.
Πολλά μπράβο στους Κύπριους που με 6000
Το ταχύρυθμου μεταπτυχιακού αμφιβόλου ποιότητας από την Κύπρο, απλά σε προκαλώ να το δοκιμάσεις για 2 εβδομάδες για να καταλάβεις ότι πιο έξω δε γίνεται να πέσεις.Γνωρίζω άτομα που ξεκίνησαν με αυτή τη λογική και τα παράτησαν πριν κλείσει ο 1ος μήνας.