0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή παρακολούθησα Γενική Διδακτική σε αυτό που λες, Να ξέρεις ότι Λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ ότι μοιράζουν θέματα τα Φροντιστήρια. Αλήθεια έχεις στοιχεία? Η Ειδική Διδακτική και το Γνωστικό είναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ. Μια κοροϊδια. Έκατσα και διάβασα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, όπως και πολλοί που το πήραν πρέφα. Όσα δεν φτάνει η Αλεπού τα κάνει Κρεμαστάρια.PS. Απλά όπως και να το κάνουμε με το Γραπτό Αξιολογηθήκαμε, ότι ΔΕΝ πήραμε ΝΥΧΤΑ το Πτυχίο.
....αν αναφέρεσαι σε επιτυχίες ΑΣΕΠ τι να ζηλεψω καημενουλη από εσένα... υπάρχει περίσσεια...το κακό με εσένα είναι ότι πιάνοντας μία βάση νομισές ότι επιασες τον ταύρο από τα τετοι@
xriana μου θα έρθει η ώρα να περάσεις κι εσύ από το εξαταστικό και θα δεις τότε κουκλίτσα μου ποιος είναι ο καημενούλης. Τουλάχιστον εμείς την βάση την πιασαμε και έχουμε κατοχυρώσει διορισμό - αν απορείς τι σημαίνει αυτό: δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να ξαναδώσουμε ασεπ.ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ ΜΟΥ. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ
...όταν εγώ περνουσα από το εξεταστικό εσυ μάλλον παλευες το λάθος μτχκο...ή προϋπηρεσία της ειδικής μου έδωσε τη θέση διορισμού στο 24 μηνο..... κάποτε...... ξέρεις δεν υπάρχει πλέον ασεπιτης αδιόρθωτος ούτε 24μηνο ούτε 40%..….οποτε το εξεταστικό θα σου ξανά χρειαστεί κι επειδή μάλλον αργεί καλύτερα να σκεφτείς το μτχκο ειδικής
Κι εγω εχω πανω απο 60 μηνες ειδικη και ασεπ αλλα ειλικρινα τωρα νιωθεις καλα με τον εαυτο σου οταν μιλας με τετοιο απαξιωτικο υφος? Δεν θελουμε να βαζουμε ,υποτιθεται , ταμπελες στους μαθητες και στην κοινωνια και θα καταληξουμε να βαζουμε στα μεταπτυχιακα? Και μαλιστα ,οχι αναλογα με αυτα που οντως προσφερουν σε γνωση αλλα αναλογα με την ικανοτητα να σε αποκαταστησουν επαγγελματικα? Και εχουν δικιο οι ανθρωποι τελικα που το λενε , εφοσον εχεις δωσει ασεπ επιτυχως και εχεις και μαστερ ειδικης θα ξερεις κι εσυ πιο απο τα δυο ειναι πιο δυσκολο. Παρολο που το "καπελωμα" στους πινακες ειναι εικονικο, αφου στην συντριπτικη πλειοψηφια οι της ειδικης εξακολουθουν να προσλαμβανονται στην ειδικη. Ομως και σενα δε θα σου αρεσει καθολου τωρα που καθε ενας της γενικης θα κανει μεταπτυχιακο και θα μπαινει με ολη την προυπηρεσια του απο πανω σου στην ειδικη.Οσον αφορα στον/στην minoan, αν σκεφτεσαι για μεταπτυχιακο ειδικης , να το κανεις, διοτι εφοσον καταργηθηκαν οι ξεχωριστοι κλαδοι της ειδικης, θα μεταφερεις την προυπηρεσια σου τελικα στην ειδικη και λογικα και τα μορια του γραπτου διαγωνισμου.
Στους φιλολόγους υπάρχει ήδη υπερκορεσμός στα μεταπτυχιακά ειδικής.....Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία!!!Μια ματιά στους πινακες ειδικής φιλολόγων θα μας πείσει....Τώρα ακόμη και με μεταπτυχιακό δε θα έχουμε πρόσληψη.Άλλα μέτρα πρέπει να πιέσουμε να παρθούν για να αρθεί η αδικία!!!!
Ε, άμα γεμίσει ο τόπος πτυχιούχους ειδικής αγωγής, θα σκεφτούν κάτι άλλο. Το σίγουρο είναι ότι όταν οι υποψήφιοι αυξάνουν και οι θέσεις μειώνονται, θα βρεις κάποιο τρόπο να στρέψεις την οργή τους προς εσένα(το υπουργείο), εναντίον τους. Θα βάλεις κάποια νέα προαπαιτούμενα, που θα δίνουν το κάτι τις παραπάνω, και θα τους στείλεις να ξανά ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Σε 10 χρόνια για παράδειγμα, μπορεί αυτός που βγαίνει από το πανεπιστήμιο να έχει με το καλημέρα προτεραιότητα έναντι των παλαιότερων, για τον Χ, Υ λόγο, ακόμα και αν οι παλαιότεροι έχουν και προϋπηρεσία και ασεπ και ειδική. Εκεί θα κοπεί και ο λόξυγγας και η ειρωνεία σε κάποιους.
Η προσμέτρηση προϋπηρεσίας που αποκτήθηκε στην Ειδική αγωγή, στους πίνακες της Γενικής είναι άλλη μια μέγιστη αδικία, από τις πολλές του Ελλαδιστάν... δηλαδή από πού και ως που, κάποιος που εργάστηκε κάποια χρόνια στην Ειδική μπορεί και μεταφέρει τα μόρια του στον πίνακα της Γενικής ; ; και τι σχέση έχει η ειδική με τη γενική ;υπάρχει και η άποψη πως η ειδική αγωγή δεν είναι καν εκπαίδευση... είναι φύλαξη παιδιών, είναι δημιουργική απασχόληση, πείτε το όπως θέλετε, αλλά μάλλον διαφέρει πολύ από την γενική..