0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άμα αλλάξει κάτι θα αλλάξει γενικά. Δεν θα χτυπήσουν τον έναν εκπαιδευτικό (που δε γουστάρει ο μέντορας του) αλλά όλο τον κλάδο.
Οταν το 20% ειναι μονιμοι και το 80% αναπληρωτες, τι αρση να εφαρμοσει?
Και εγώ είμαι σε διάθεση ΠΥΣΔΕ για δεύτερη χρονιά. Η όλη περιρέουσα φημολογία για άρση μονιμότητας και κατά πόσο κινδυνεύουμε οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουμε οργανική με αγχώνει. Όμως σας θέτω τον εξής προβληματισμό μου: πρωτοδιορίστηκα με οργανική σε δυσπρόσιτο σχολείο για δύο χρόνια , την υπηρέτησα και μετά ζήτησα μετάθεση σε άλλο ΠΥΣΔΕ όπου είμαι για δεύτερη χρονιά σε διάθεση. Πολλοί ανήκουν στη δική μου περίπτωση. Πουθενά στην εγκύκλιο των μεταθέσεων δεν έγραφε ότι παίρνοντας μετάθεση και χάνοντας την παλιά οργανική μας ,κινδυνεύει η μονιμότητά μας . Επιπλέον διορίστηκα με γραπτό ΑΣΕΠ όπως πολλοί από εμάς ,σε πλήρωση συγκεκριμένων αριθμών κενών οργανικών θέσεων που προκήρυξε το υπουργείο. Επιπλέον κάποιοι είχαν οργανική σε συγκεκριμένα σχολεία που συγχωνεύτηκαν ή καταργήθηκαν για πολλά χρόνια και την έχασαν. Άλλη στο ΠΥΣΔΕ που είμαι σε διάθεση πήραν οργανική την προηγούμενη χρονιά με πολύ λιγότερα μόρια από εμένα.
Η αρση μονιμότητας δεν "παιζει" στους εκπ/κου. Οταν το 20% ειναι μονιμοι και το 80% αναπληρωτες, τι αρση να εφαρμοσει?
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 11, 2011, 02:16:06 pmΗ αρση μονιμότητας δεν "παιζει" στους εκπ/κου. Οταν το 20% ειναι μονιμοι και το 80% αναπληρωτες, τι αρση να εφαρμοσει?Όλα παίζουν. Για σκέψου ο μισθός να είναι ανάλογος με τις ώρες που κάνεις από το υποχρεωτικό σου ωράριο.
http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=44663Πριν 3 με 4 ημέρες η ΔΙΑΜΑΝΤΟ είπε ότι κανένας καθηγητής ή δάσκαλος δεν θα μπει σε εργασιακή εφεδρεία σε συνέντευξη της στη ΝΕΤ…ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ