0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ολοκληρο το αρθρο στο Εθνος:ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣΓραπτό τεστ για τους δημοσίους υπαλλήλουςhttp://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63638474
Εαν τα ιδια ισχυσουν και στους εκπαιδευτικους τοτε την εξοδο θα δουν οι νεωτεροι προφανως. Εχει να γελασει και να κλαψει κυριως ο καθε πικραμενος...
Παράθεση από: evkan2 στις Απριλίου 02, 2012, 07:07:31 pmΕαν τα ιδια ισχυσουν και στους εκπαιδευτικους τοτε την εξοδο θα δουν οι νεωτεροι προφανως. Εχει να γελασει και να κλαψει κυριως ο καθε πικραμενος...Εγώ κοντεύω τα 37 , την γλίτωσα ?Ότι του κατέβει λέει ο καθένας εδώ μέσα μου φαίνεται .Από πού έβγαλες το συμπέρασμα αυτό ?Πειράζει που εγώ δεν το θεωρώ προφανές , αλλά ατυχές ?Αντίθετα διαβάζω άλλα στο άρθρο .'' Σε δυσμενή θέση εκτιμάται ότι θα βρεθούν υπάλληλοι χαμηλών προσόντων, που ανήκουν κυρίως στις εκπαιδευτικές κατηγορίες υποχρεωτικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπου θα λάβουν χαμηλή έως και μηδενική θέση στα κριτήρια των σπουδών, της επιμόρφωσης και των ξένων γλωσσών. ''
Θεωρω οτι η αξιολογηση των εκπαιδευτικων...
Εγώ κοντεύω τα 37 , την γλίτωσα ?Ότι του κατέβει λέει ο καθένας εδώ μέσα μου φαίνεται .Από πού έβγαλες το συμπέρασμα αυτό ?
Δεν χρειαζεται καν διαγωνισμοι και αλλες σαχλαμαρες . Θα σε πανε μισθολογικα 300 ευρω και θα δουμε τοτε αν θα μεινεις.
Η κυβέρνηση που θα μειώσει τα προνόμια πχ. των υπαλλήλων της βουλής, όπου απασχολούνται κατα κανόνα συγγενείς των βολευτών μας, θα δείξει ουσιαστικό προοδευτισμό και νεωτερικότητα για τα Ελληνικά δεδομένα.
ο βουλγαρος στο χωραφι παιρνει 30 ευρω ο καλος 35 ο πολυ καλος και 40 ο κλαδευτης . ο χαλιας παιρνει ενα 25 ! οσο και ο πρωτοδιοριστος εκπαιδευτικος . μην στεναχωριομαστε εχει και αλλου πορτοκαλιες !!!
..όποιος δεν φοβάται τη δουλειά...δεν φοβάται και την αξιολόγηση,να αξιολογούνται οι εκπαιδευτικοί πάνω στην εκπαιδευτική πράξη και στο πόσο ικανοί είναι σ'αυτήν και όχι στις γνώσεις...