0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nikos111111 στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 09:57:58 pmΣήμερα στις ειδήσεις στη ΝΕΤ άκουσα πάλι κάτι καινούργιο. Ότι για το στενό δημόσιο τομέα (για απολύσεις και εφεδρεία) πρόβλημα έχουν 1) όσοι δεν έχουν κλείσει την μονιμότητα των 2 ετών δηλαδή από το 2010 και μετά 2) Όσοι είναι αποσπασμένοιΤο πρώτο εάν και δεν συμφωνώ το καταλαβαίνω , το δεύτερο όμως? Πάνε καλά οι άνθρωποι πετάνε μία χαζομάρα στο αέρα και το σταματάνε χωρίς να δώσουν εξηγήσεις. Πως μπορούν να απολύσουν έναν π.χ. αποσπασμένο καθηγητή σε φορέα του υπουργείου παιδείας που έχει οργανική θέση σε σχολείο ?Ας μου πει κάποιος τον τρόποΗ σειρά με τα οποία τα είπε στη ΝΕΤ γιατί τα άκουσα και εγώ είναι η εξής και όχι αυτή που γράφεις:1) οι υπάλληλοι ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ που είναι δηλαδή ΙΔΑΧ (υπάρχουν τέτοιοι εκπαιδευτικοί και σε όλο το Δημόσιο είναι 35.000)2) όσοι δεν έχουν κλείσει την μονιμότητα των 2 ετών δηλαδή από το 2010 και μετά 3) Όσοι είναι αποσπασμένοιΑυτές τις τρεις κατηγορίες ανέφερε ακριβώς όπως τα γράφω. Δεν κατάλαβα βέβαια τι εννοεί αποσπασμένους στο Δημόσιο. Αυτούς που είναι αποσπασμένοι από Οργανισμούς σε φορείς του Δημοσίου ή αυτούς που λείπουν από τις οργανικές τους? Εκτιμώ ότι εννοεί μάλλον το πρώτο.
Σήμερα στις ειδήσεις στη ΝΕΤ άκουσα πάλι κάτι καινούργιο. Ότι για το στενό δημόσιο τομέα (για απολύσεις και εφεδρεία) πρόβλημα έχουν 1) όσοι δεν έχουν κλείσει την μονιμότητα των 2 ετών δηλαδή από το 2010 και μετά 2) Όσοι είναι αποσπασμένοιΤο πρώτο εάν και δεν συμφωνώ το καταλαβαίνω , το δεύτερο όμως? Πάνε καλά οι άνθρωποι πετάνε μία χαζομάρα στο αέρα και το σταματάνε χωρίς να δώσουν εξηγήσεις. Πως μπορούν να απολύσουν έναν π.χ. αποσπασμένο καθηγητή σε φορέα του υπουργείου παιδείας που έχει οργανική θέση σε σχολείο ?Ας μου πει κάποιος τον τρόπο
Παράθεση από: knaison στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 11:36:49 pmΠαράθεση από: nikos111111 στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 09:57:58 pmΣήμερα στις ειδήσεις στη ΝΕΤ άκουσα πάλι κάτι καινούργιο. Ότι για το στενό δημόσιο τομέα (για απολύσεις και εφεδρεία) πρόβλημα έχουν 1) όσοι δεν έχουν κλείσει την μονιμότητα των 2 ετών δηλαδή από το 2010 και μετά 2) Όσοι είναι αποσπασμένοιΤο πρώτο εάν και δεν συμφωνώ το καταλαβαίνω , το δεύτερο όμως? Πάνε καλά οι άνθρωποι πετάνε μία χαζομάρα στο αέρα και το σταματάνε χωρίς να δώσουν εξηγήσεις. Πως μπορούν να απολύσουν έναν π.χ. αποσπασμένο καθηγητή σε φορέα του υπουργείου παιδείας που έχει οργανική θέση σε σχολείο ?Ας μου πει κάποιος τον τρόποΗ σειρά με τα οποία τα είπε στη ΝΕΤ γιατί τα άκουσα και εγώ είναι η εξής και όχι αυτή που γράφεις:1) οι υπάλληλοι ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ που είναι δηλαδή ΙΔΑΧ (υπάρχουν τέτοιοι εκπαιδευτικοί και σε όλο το Δημόσιο είναι 35.000)2) όσοι δεν έχουν κλείσει την μονιμότητα των 2 ετών δηλαδή από το 2010 και μετά 3) Όσοι είναι αποσπασμένοιΑυτές τις τρεις κατηγορίες ανέφερε ακριβώς όπως τα γράφω. Δεν κατάλαβα βέβαια τι εννοεί αποσπασμένους στο Δημόσιο. Αυτούς που είναι αποσπασμένοι από Οργανισμούς σε φορείς του Δημοσίου ή αυτούς που λείπουν από τις οργανικές τους? Εκτιμώ ότι εννοεί μάλλον το πρώτο.χεχεχεχεχεχ!!εμενα περιμεναν μαλλον για να κλεισει κι αυτο το μετρο!!!!
Παράθεση από: paxos1 στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 01:05:47 amΠαράθεση από: knaison στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 11:36:49 pmΠαράθεση από: nikos111111 στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 09:57:58 pmΣήμερα στις ειδήσεις στη ΝΕΤ άκουσα πάλι κάτι καινούργιο. Ότι για το στενό δημόσιο τομέα (για απολύσεις και εφεδρεία) πρόβλημα έχουν 1) όσοι δεν έχουν κλείσει την μονιμότητα των 2 ετών δηλαδή από το 2010 και μετά 2) Όσοι είναι αποσπασμένοιΤο πρώτο εάν και δεν συμφωνώ το καταλαβαίνω , το δεύτερο όμως? Πάνε καλά οι άνθρωποι πετάνε μία χαζομάρα στο αέρα και το σταματάνε χωρίς να δώσουν εξηγήσεις. Πως μπορούν να απολύσουν έναν π.χ. αποσπασμένο καθηγητή σε φορέα του υπουργείου παιδείας που έχει οργανική θέση σε σχολείο ?Ας μου πει κάποιος τον τρόποΗ σειρά με τα οποία τα είπε στη ΝΕΤ γιατί τα άκουσα και εγώ είναι η εξής και όχι αυτή που γράφεις:1) οι υπάλληλοι ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ που είναι δηλαδή ΙΔΑΧ (υπάρχουν τέτοιοι εκπαιδευτικοί και σε όλο το Δημόσιο είναι 35.000)2) όσοι δεν έχουν κλείσει την μονιμότητα των 2 ετών δηλαδή από το 2010 και μετά 3) Όσοι είναι αποσπασμένοιΑυτές τις τρεις κατηγορίες ανέφερε ακριβώς όπως τα γράφω. Δεν κατάλαβα βέβαια τι εννοεί αποσπασμένους στο Δημόσιο. Αυτούς που είναι αποσπασμένοι από Οργανισμούς σε φορείς του Δημοσίου ή αυτούς που λείπουν από τις οργανικές τους? Εκτιμώ ότι εννοεί μάλλον το πρώτο.χεχεχεχεχεχ!!εμενα περιμεναν μαλλον για να κλεισει κι αυτο το μετρο!!!!χμ.........όχι τιποτα άλλο.....πάνε χαμένα και τα κεράσματα που έκανες για το διορισμό...
για κοιτάξτε και εδώ =>> http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=14421:stoixeia-dioikitikon-ipallilon-ton-panepistimionteidieithinseon-ekpaideisis-kai-olon-ton-foreon-zita-to-ip-paideias-ta-eggrafa Λέτε να άρχισαν τα όργανανα και σε φορείς του Υπουργείου Παιδείας???