0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πώς φαίνεται ότι αυριο (σήμερα) κάνουμε απεργία ?είμαστε ακόμα ξύπνιοι εδώ στο pde! bitch , αν είσαι ακόμα εδώ απάνησε αν ξέρεις στην ερώτηση μου (βλ. τροποποιήσεις), τώρα που σε πέτυχα, παραγγελιαααααααααααααααα
Παράθεση από: bitch στις Οκτωβρίου 05, 2011, 01:16:48 amναι, μετά θα βγούνε να πουνε δεν ανταποκρίθηκαν αρκούντως οι ξενόγλωσσοι.... ας μας απαντήσει τότε γιατί το μάθημα έγινε επιλογής στο λύκειο -τα αγγλικά - και καταργήθηκαν τα έρμα τα γαλλογερμανικά.....σου λέει, θα χουν φτάσει ως το β2 στο γυμνάσιο οπότε δε χρειάζεται μετά κάτι άλλο.....φωστήρες τα κάναμε τα παιδάκια....Σου' χω και καλύτερο... Εγώ στο σχολείο του χωριού στην άκρη της Ελλάδας 'όπου είμαι, θα αξιολογηθώ με τα ίδια κριτήρια με την γαλλικού στο Γ/σιο Κηφισιάς ή Φιλοθέης... Και για ποια διπλώματα μιλάμε; Πέρυσι τα δικά μου δεν δώσανε για το ΚΠΓ, λόγω των 60 ευρώ που έπρεπε να καταβάλουν για εξέταστρα.Κι επειδή μιλάμε καθαρά πια, ξέρεις πολύ καλά πόσο εύκολα γεμίζει ένας κλάδος υπεράριθμους: μειώση ωρών, σύμπτηξη τμημάτων, έξοδος από το Λύκειο και τέλος κατάργηση μαθήματος... "Δεν πουλάτε, δεν αρέσετε, δεν σας θέλει η αγορά" κι έξω από την πόρτα... Άσε που με μία εγκύκλιο μπορούν να πουν ότι για να δικαιολογείται οργανική χρειάζονται 12 ώρες π.χ. και όχι 8, όπως είναι σήμερα... Οπότε θα βρεθούμε όλοι χωρίς οργανικές..
ναι, μετά θα βγούνε να πουνε δεν ανταποκρίθηκαν αρκούντως οι ξενόγλωσσοι.... ας μας απαντήσει τότε γιατί το μάθημα έγινε επιλογής στο λύκειο -τα αγγλικά - και καταργήθηκαν τα έρμα τα γαλλογερμανικά.....σου λέει, θα χουν φτάσει ως το β2 στο γυμνάσιο οπότε δε χρειάζεται μετά κάτι άλλο.....φωστήρες τα κάναμε τα παιδάκια....
Μα δεν ζητούσαμε τόσα χρόνια να εξισωθούμε με τον Ευρωπαίο καθηγητή;Δεν προβάλλαμε σε κάθε απεργία ότι ο Έλληνας εκπαιδευτικός υστερεί σε σχέση με τον Ευρωπαίο;Ε ακουστήκαμε και το πετύχαμε!Α ξέχασα αναφερόμασταν μόνο στις απολαβές, και όχι σε όλα τα άλλα, γιατί στην Ευρώπη πουθενά δεν υπάρχει μονιμότητα εκπαιδευτικού. Μόνο συμβάσεις που διαπραγματεύεσαι με το σχολείο σου και αν θέλουν στην ανανεώνουν.Να καθόμασταν στα αυγά μας. Μια χαρά είμασταν!
Bitch, να σε ρωτήσω, εσύ που γνωρίζεις και ασχολείσαι: Αυτό που ακούστηκε για τους δόκιμους εκπαιδευτικούς, υπάρχει περίπτωση να ισχύσει; Εκτός από μη νόμιμο (και μη ηθικό!), είναι και κουλό ως σενάριο! Αποκλείει ουσιαστικά και άλλους επερχόμενους διορισμούς, έτσι δεν είναι;