*

Αποστολέας Θέμα: Άρση Μονιμότητας  (Αναγνώστηκε 219952 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος blethalassa

• Πλήρες μέλος
  • ...κύριε Κλεό, θα μας κάνεις τον ρέφερι ?
    • Προφίλ
Απ: Άρση Μονιμότητας
« Απάντηση #420 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 01:35:17 am »
πώς φαίνεται ότι αυριο (σήμερα) κάνουμε απεργία ?είμαστε ακόμα ξύπνιοι εδώ στο pde! bitch , αν είσαι ακόμα εδώ απάνησε αν ξέρεις στην ερώτηση μου (βλ. τροποποιήσεις), τώρα που σε πέτυχα, παραγγελιαααααααααααααααα ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:38:49 »

Αποσυνδεδεμένος gallikou

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 01:37:54 am »
πώς φαίνεται ότι αυριο (σήμερα) κάνουμε απεργία ?είμαστε ακόμα ξύπνιοι εδώ στο pde! bitch , αν είσαι ακόμα εδώ απάνησε αν ξέρεις στην ερώτηση μου (βλ. τροποποιήσεις), τώρα που σε πέτυχα, παραγγελιαααααααααααααααα ;)
Το θέμα είναι να είμαστε και αύριο ξύπνιοι στον δρόμο... Αρκετά κοιμηθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια...

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 01:39:46 am »
ναι, μετά θα βγούνε να πουνε δεν ανταποκρίθηκαν αρκούντως οι ξενόγλωσσοι....

ας μας απαντήσει τότε γιατί το μάθημα έγινε επιλογής στο λύκειο -τα αγγλικά - και καταργήθηκαν τα έρμα τα γαλλογερμανικά.....

σου λέει, θα χουν φτάσει ως το β2 στο γυμνάσιο οπότε δε χρειάζεται μετά κάτι άλλο.....φωστήρες τα κάναμε τα παιδάκια....
Σου' χω και καλύτερο...  Εγώ στο σχολείο του χωριού στην άκρη της Ελλάδας 'όπου είμαι, θα αξιολογηθώ με τα ίδια κριτήρια με την γαλλικού στο Γ/σιο Κηφισιάς ή Φιλοθέης... Και για ποια διπλώματα μιλάμε; Πέρυσι τα δικά μου δεν δώσανε για το ΚΠΓ, λόγω των 60 ευρώ που έπρεπε να καταβάλουν για εξέταστρα.Κι επειδή μιλάμε καθαρά πια, ξέρεις πολύ καλά πόσο εύκολα γεμίζει ένας κλάδος υπεράριθμους: μειώση ωρών, σύμπτηξη τμημάτων, έξοδος από το Λύκειο και τέλος  κατάργηση μαθήματος... "Δεν πουλάτε, δεν αρέσετε, δεν σας θέλει η αγορά" κι έξω από την πόρτα... Άσε που με μία εγκύκλιο μπορούν να πουν ότι για να δικαιολογείται οργανική χρειάζονται 12 ώρες π.χ. και όχι 8, όπως είναι σήμερα... Οπότε θα βρεθούμε όλοι χωρίς οργανικές..

η πλάκα είναι πως ακόμα και αυτοί που θεωρούν υπεροπτικά εαυτούς ως ....βασικές ειδικότητες ίσως βρεθουν προ εκπλήξεων...σκέψου ας πούμε να σου πει ο καθένας σ΄αυτό που σπούδασε, όχι ό,τι να ναι και το κάνουμε όλοι , και θεωρείται πλήρες ωράριο το24ωρο και άρα η οργανική με αυτο το ωράριο...και άντε μετά να ψάξεις για 24 ώρες ιστορία για να βρεις οργανικό κενό ή 24 ώρες βιολογία....καλό;  καλό και κουλό.....πάντα όμως πολύ πιθανό...

την είδα και πριν την ερωτηση.....θέλω να διευκρινήσω ένα σημείο της γιαυτο και δεν απάντησα....θα το κοιτάξω και θα σου πω...ελπιζω να μην επείγεσαι...

κορίτσια πάω για ύπνο.... ευτυχώς ξέρω τυφλό σύστημα και γράφω γιατί ήδη έχω δει το πρώτο όνειρο...  ;D ;D
τσάγιααααααααααααααααααα
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος blethalassa

• Πλήρες μέλος
  • ...κύριε Κλεό, θα μας κάνεις τον ρέφερι ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #423 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 01:43:10 am »
thanks....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:38:49 »

Συνδεδεμένος Demo

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 02:53:23 am »
Άρση νομιμότητας

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
« Απάντηση #425 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 06:34:06 pm »
Μα δεν ζητούσαμε τόσα χρόνια να εξισωθούμε με τον Ευρωπαίο καθηγητή;
Δεν προβάλλαμε σε κάθε απεργία ότι ο Έλληνας εκπαιδευτικός υστερεί σε σχέση με τον Ευρωπαίο;

Ε ακουστήκαμε και το πετύχαμε!

Α ξέχασα αναφερόμασταν μόνο στις απολαβές, και όχι σε όλα τα άλλα, γιατί στην Ευρώπη πουθενά δεν υπάρχει μονιμότητα εκπαιδευτικού. Μόνο συμβάσεις που διαπραγματεύεσαι με το σχολείο σου και αν θέλουν στην ανανεώνουν.

Να καθόμασταν στα αυγά μας. Μια χαρά είμασταν!

Αποσυνδεδεμένος martina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #426 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 06:45:09 pm »
Μα δεν ζητούσαμε τόσα χρόνια να εξισωθούμε με τον Ευρωπαίο καθηγητή;
Δεν προβάλλαμε σε κάθε απεργία ότι ο Έλληνας εκπαιδευτικός υστερεί σε σχέση με τον Ευρωπαίο;

Ε ακουστήκαμε και το πετύχαμε!

Α ξέχασα αναφερόμασταν μόνο στις απολαβές, και όχι σε όλα τα άλλα, γιατί στην Ευρώπη πουθενά δεν υπάρχει μονιμότητα εκπαιδευτικού. Μόνο συμβάσεις που διαπραγματεύεσαι με το σχολείο σου και αν θέλουν στην ανανεώνουν.

Να καθόμασταν στα αυγά μας. Μια χαρά είμασταν!
Δεν το νομιζω αυτο ,συναδελφε. Εχω την εντυπωση οτι σε αρκετες χωρες ειναι το ιδιο με μας. Μπορει να κανω και λαθος . Μπορεις να εισαι πιο συγκεκριμενος; Ποιες χωρες ειναι αυτες;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #427 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 06:48:06 pm »
εγώ ως αποφοιτος, ξέρω σίγουρα για τη Μ.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Aritina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #428 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 11:20:26 pm »
Bitch, να σε ρωτήσω, εσύ που γνωρίζεις και ασχολείσαι: Αυτό που ακούστηκε για τους δόκιμους εκπαιδευτικούς, υπάρχει περίπτωση να ισχύσει; Εκτός από μη νόμιμο (και μη ηθικό!), είναι και κουλό ως σενάριο! Αποκλείει ουσιαστικά και άλλους επερχόμενους διορισμούς, έτσι δεν είναι;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #429 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 11:26:27 pm »
εννοεις οι δόκιμοι να τεθούν σε εφεδρεία;
Ο αρχικός σχεδιασμός ειναι να γίνει αυτό για τους παλιούς που ειναι κοντά στη σύνταξη...
Ωστόσο, με δαύτους, δεν αποκλείουμε τίποτα πια....πάντως αν αυτό γίνει - με τη δικαιολογία ότι δεν έχουν οργανική - τότε τινάζονται στον αέρα και όσοι ειναι στη διάθεση...και εν πάση περιπτώσει, οι νεοδιόριστοι βάσει Νόμου δεν έχουν οργανική - οι υπολοιποι όμως; Τι να σου πω....μακάρι να είχα μια στιβαρή απάντηση να σου δώσω αλλά όλα ειναι ρευστά....   

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
« Απάντηση #430 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 11:29:05 pm »
Bitch, να σε ρωτήσω, εσύ που γνωρίζεις και ασχολείσαι: Αυτό που ακούστηκε για τους δόκιμους εκπαιδευτικούς, υπάρχει περίπτωση να ισχύσει; Εκτός από μη νόμιμο (και μη ηθικό!), είναι και κουλό ως σενάριο! Αποκλείει ουσιαστικά και άλλους επερχόμενους διορισμούς, έτσι δεν είναι;

πόσο τυχαίο είναι που κατήργησε τελείως κάποια μαθήματα στη Α Λυκείου (αρχές οικονομίας, ψυχολογία) και του χρόνου καταργεί το Δίκαιο στην

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #431 στις: Οκτωβρίου 06, 2011, 01:17:49 am »

Οι Αρχές Οικονομίας από την Α΄διδάσκονται στη
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος jfk1976

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #432 στις: Οκτωβρίου 06, 2011, 10:55:08 am »
Συνάδελφοι να μη ξεχνάμε ότι δημιουργούνται τεχνικές και πλασματικές υπεραριθμίες λόγω των αποφάσεων του Υπουργείου τα τελευταία χρόνια!
Π.χ Η Πληροφορική ήταν να καταργηθεί πέρυσι από το Λύκειο και τελικά διατηρήθηκε εκτός από την Α΄Λυκείου. Επίσης οι καθηγητές Πληροφορικής έμειναν έξω από την ερευνητική εργασία παρόλο που για να γίνει αυτή πρέπει να χρησιμοποιηθεί το εργαστήριο Πληροφορικής..
http://www.epe.org.gr/showarticle.jsp?articleid=491

Επίσης πριν 3 χρόνια μειώθηκαν οι αναθέσεις των μαθημάτων στους καθηγητές Πληροφορικής στα ΕΠΑΛ με αποτέλεσμα να χαθούν πολλές οργανικές!
http://www.epe.org.gr/showarticle.jsp?articleid=325

Πολλά εργαστηριακά μαθήματα Πληροφορικής χαρακτηρίζονται ως θεωρητικά(!) με αποτέλεσμα να μην χωρίζονται τα τμήματα. Ακόμη και στα ΕΠΑΛ που χωρίζονται τα τμήματα,στην Πληροφορική χωρίζονται μόνο εαν οι μαθητές είναι πάνω από 17 άτομα ενώ σε άλλα τμήματα εαν είναι πάνω από 13...

Δυστυχώς πολλοί σύμβουλοι στο Υπουργείο είναι συνήθως Φυσικοί,Μαθηματικοί και Φιλόλογοι με αποτέλεσμα να ευνοούνται αυτές οι ειδικότητες...

Αποσυνδεδεμένος blueswire

• Έμπειρο μέλος
  • carpe diem
    • Προφίλ
« Απάντηση #433 στις: Οκτωβρίου 06, 2011, 12:28:04 pm »
αγαπητέ φίλε
δύο επισημάνσεις στα λεγόμενά σου: λες "οι καθηγητές Πληροφορικής έμειναν έξω από την ερευνητική εργασία παρόλο που για να γίνει αυτή πρέπει να χρησιμοποιηθεί το εργαστήριο Πληροφορικής.."
1) η ερευνητική εργασία αν αναφέρεσαι στα γενικά λύκεια είναι πρώτη ανάθεση με  βάση την εγκύκλιο για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ, άρα οι πληροφορικής δεν έμειναν έξω
2) φυσικά η εργασία είναι καλό να γίνεται στο εργαστήριο κάποιες φορές αλλά σύμφωνα με την εγκύκλιο και τον σχεδιασμό δεν είναι υποχρεωτικό (τουλάχιστον δεν είναι υποχρεωτικό κάθε ώρα να συμβαίνει αυτό). ειδικά σε μεγάλα λύκεια και επειδή η εργασία γίνεται ταυτόχρονα οι φορές που κάθε τμήμα ενδιαφέροντος θα πάει στο εργσστήριο το τετράμηνο είναι 1 το πολύ 2 φορές

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182792
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 716
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)