0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bitch στις Δεκεμβρίου 09, 2012, 07:08:51 pmυπάρχουν περιπτώσεις ως εξής : α. εκπ/κοί που αυτοβούλως προσκομίζουν σχετικά πιστοποιητικά και βρίσκονται υπο ψυχιατρική παρακολούθηση και λαμβάνουν αγωγή β. εκπ/κοί των οποίων οι οικογένειες ενημερώνουν σχετικά την υπηρεσία γ. εκπ/κοί που κατόπιν καταγγελιών ή αναφορών των διευθυντών σχολείων και εφόσον δεν υφίστανται οι παραπάνω περιπτώσεις, παραπέμπτονται υποχρεωτικά απο την υπηρεσία στη
υπάρχουν περιπτώσεις ως εξής : α. εκπ/κοί που αυτοβούλως προσκομίζουν σχετικά πιστοποιητικά και βρίσκονται υπο ψυχιατρική παρακολούθηση και λαμβάνουν αγωγή β. εκπ/κοί των οποίων οι οικογένειες ενημερώνουν σχετικά την υπηρεσία γ. εκπ/κοί που κατόπιν καταγγελιών ή αναφορών των διευθυντών σχολείων και εφόσον δεν υφίστανται οι παραπάνω περιπτώσεις, παραπέμπτονται υποχρεωτικά απο την υπηρεσία στη
Παράθεση από: Damien στις Δεκεμβρίου 09, 2012, 07:23:03 pmΠαράθεση από: kinegiros στις Δεκεμβρίου 09, 2012, 07:16:28 pmμια απλή ερώτηση είναι η ασθένεια (οποιαδήποτε ασθένεια) λόγος απόλυσης ? (στο δημόσιο, σύμφωνα με την νομοθεσία πάντα)Ναι, εφοσον ο υπαλληλος δεν μπορει να ασκησει τα καθήκοντά του.δηλαδή αν π.χ. ο υπάλληλος μετά από ατύχημα ή ασθένεια τυφλωθεί και δεν μπορεί μετά την αναρωτική άδεια του επανέλθει σε κατάσταση που μπορεί να εξασκήσει τα καθήκοντα του τότε απολύεται? δεν προστατεύεται από κάποια νομοθεσία ή κάτι ? δεν προβλέπεται μια αλλαγή καθηκόντων κάτι τέλος πάντων ?
Παράθεση από: kinegiros στις Δεκεμβρίου 09, 2012, 07:16:28 pmμια απλή ερώτηση είναι η ασθένεια (οποιαδήποτε ασθένεια) λόγος απόλυσης ? (στο δημόσιο, σύμφωνα με την νομοθεσία πάντα)Ναι, εφοσον ο υπαλληλος δεν μπορει να ασκησει τα καθήκοντά του.
μια απλή ερώτηση είναι η ασθένεια (οποιαδήποτε ασθένεια) λόγος απόλυσης ? (στο δημόσιο, σύμφωνα με την νομοθεσία πάντα)
Παράθεση από: kinegiros στις Δεκεμβρίου 09, 2012, 07:43:54 pmΠαράθεση από: Damien στις Δεκεμβρίου 09, 2012, 07:23:03 pmΠαράθεση από: kinegiros στις Δεκεμβρίου 09, 2012, 07:16:28 pmμια απλή ερώτηση είναι η ασθένεια (οποιαδήποτε ασθένεια) λόγος απόλυσης ? (στο δημόσιο, σύμφωνα με την νομοθεσία πάντα)Ναι, εφοσον ο υπαλληλος δεν μπορει να ασκησει τα καθήκοντά του.δηλαδή αν π.χ. ο υπάλληλος μετά από ατύχημα ή ασθένεια τυφλωθεί και δεν μπορεί μετά την αναρωτική άδεια του επανέλθει σε κατάσταση που μπορεί να εξασκήσει τα καθήκοντα του τότε απολύεται? δεν προστατεύεται από κάποια νομοθεσία ή κάτι ? δεν προβλέπεται μια αλλαγή καθηκόντων κάτι τέλος πάντων ?Δεν απολυεται αν η ανικανοτητα του υπαλληλου κριθει απο την αρμοδια επιτροπη οτι του επιτρεπει την ασκηση αλλων καθηκοντων.
ένας υπάλληλος που πχ έχει υποστεί εγκεφαλικό και πχ δεν μπορεί να μιλησει έχει τις εξης επιλογές :α. μετατάσσεται για λόγους υγείας σε θέση διοικητικών καθηκόντων όπου μπορει να ασκήσει άλλου είδους καθήκοντα (πχ πρωτόκολλο)β. απολύεται για λόγους υγείας και συνταξιοδοτείται.
Και τώρα φυσικά φτάνουμε στο άλλο άκρο να απολύονται οριζόντια ΟΛΟΙ στο όνομα του "λεφτά δεν υπάρχουν" χωρίς να γίνει αξιολόγηση της κάθε περίπτωσης (από ποιους θα μου πείτε..)