0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για καποιους ουτε αυτο ειναι αρκετο.... http://anaplirwtes.blogspot.co.uk/2017/01/blog-post.html
χαιρομαι και το ειπα για να φανει όποια ενέργεια γίνεται γιατί πρέπει να μαθαίνονται. βλέπω δεν συμφωνει με γραπτο διαγωνισμό, ωστόσο σεβομαι την οποια θεση.Οφείλω ομως να πω πως δεν βλέπω να μιλάει για μια θετική αντιπροσφορά ενω καλει τους πάντες. Μια πολεμικη διακρινω κατα του διαγωνισμου και αναφορες σε .....αξίες.
Μεταξύ των άλλων προτείνει: 1 μόριο για κάθε μήνα προυπηρεσίας και 1 μόριο για κάθε έτος που αποφοίτησε κάποιος από τη σχολή του, δηλ. με άλλα λόγια η ΟΛΜΕ ευνοεί τους παλιούς εκπαιδευτικούς! (κι εγώ παλιά είμαι, αλλά δε συμφωνώ καθόλου με αυτή τη λογική).
Δεν ξέρω αν με ειρωνεύεσαι και δε με απασχολεί. Καλή επιτυχία σε όσους πάτε να γράψετε, αν και πραγματικά αμφιβάλλω ότι θα γίνουν όντως διορισμοί.
Έκαναν εξαιρετικά μεγάλη πρόοδο ! Περίμενα να ζητάνε επαναφορά της επετηρίδας ! Μεγάλη πρόοδο λέμε !
Ο γραπτός διαγωνισμός παπαγαλίας, γνωστός σε κάποιους με το όνομα "ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών" καταργήθηκε το 2008.Όπως όλα δείχνουν είμαστε λίγους μήνες μακριά από τη διενέργεια νέου ΑΣΕΠ, μη γραπτού φυσικά, και οι γνωστοί γραφικοί επιτυχο-αποτυχόντες ακόμα ελπίζουν πως η ζωή θα τους δώσει άλλη μια ευκαιρία να γίνουν εκπαιδευτικοί με μοναδικό προσόν την αποστήθιση...
Αποστηθισε Μαθηματικα και πανε να εξεταστεις...δεν ειμαστε ολοι φιλολογοι η δασκαλοι
Τελικά, όλα κρίνονται απο την εποχή, τις συνθήκες κλπ και γράφουν ιστορία.θελω να πω πως μου φαίνεται πως το συστημα Αρσένη 60-40 ηταν μια κάποια σωστή κατα βάση επιλογή συστήματος, Και αφού λένε οι "σοφοί" πως τωρα θα συζητήσουν το Ανατολικο ζήτημα του τρόπου επιλογης, είναι ωρα να δρασουν οι συλλογοι αναπληρωτών με υπομνήματα-επιστολες με τις προτασεις τους, εκτος κι αν αυτοι ακομα επεσαν σε χειμερία νάρκη.Θα συμφωνήσω πως ο γραπτος διαγωνισμος είναι μια δίκαιη λύση. Τα μεταπτυχιακά δεν έχουν θέση στην επιλογή μια και δεν ειχαν όλοι την οικονομική ή αλλη δυνατοτητα. Γιατί αλλίμονο αν κάνεις μτπ για να διοριστεις...
Τι είχε προτείνει πέρσι η ΟΛΜΕ για τον τρόπο διορισμού1 Αριθμός τέκνων Τρείς (3) μονάδες ανά τέκνο2 Προϋπηρεσία σε δημόσιασχολείαΜία (1) μονάδα ανά μήνα έως ογδόντα τέσσερις(84) μονάδες3 Αναμονή χρόνουπρόσληψηςΜία (1) μονάδα για κάθε έτος από την πρώτηυποβολή αίτησης πρόσληψης ως αναπληρωτή ήωρομίσθιου έως την πρώτη πρόσληψη και έωςδέκα (10) μονάδες4 Αξιολόγηση σε διαγωνισμότου Α.Σ.Ε.Π. για τηνπρόσληψη εκπαιδευτικώνΜία (1) μονάδα για κάθε βαθμό υπεράνω τηςβαθμολογίας μέσου όρου πενήντα πέντε (55) καιεπιπλέον πέντε (5) μονάδες κατ’ αποκοπήν γιατους επιτυχόντες στον τελευταίο διαγωνισμό τουΑ.Σ.Ε.ΠΔιαβάστε περισσότερα: https://xenesglosses.eu/2017/01/iche-protini-persi-olme-gia-ton-tropo-diorismou/
Εγώ πάντως βλέπω σε επίσημα στοιχεία κάπου 12 χώρες της Ε.Ε. (και με αυξητικές τάσεις) να έχουν ήδη ως προαπαιτούμενο το μεταπτυχιακό στις επιστήμες αγωγής για να έχει το δικαίωμα να εργαστεί κάποιος ως εκπαιδευτικός.