0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
mpi, mirto1987 κτλ βλέπω έχετε αρχίσει τα παραλληρηματικά.
Τι είχε προτείνει πέρσι η ΟΛΜΕ για τον τρόπο διορισμού1 Αριθμός τέκνων Τρείς (3) μονάδες ανά τέκνο2 Προϋπηρεσία σε δημόσιασχολείαΜία (1) μονάδα ανά μήνα έως ογδόντα τέσσερις(84) μονάδες3 Αναμονή χρόνουπρόσληψηςΜία (1) μονάδα για κάθε έτος από την πρώτηυποβολή αίτησης πρόσληψης ως αναπληρωτή ήωρομίσθιου έως την πρώτη πρόσληψη και έωςδέκα (10) μονάδες4 Αξιολόγηση σε διαγωνισμότου Α.Σ.Ε.Π. για τηνπρόσληψη εκπαιδευτικώνΜία (1) μονάδα για κάθε βαθμό υπεράνω τηςβαθμολογίας μέσου όρου πενήντα πέντε (55) καιεπιπλέον πέντε (5) μονάδες κατ’ αποκοπήν γιατους επιτυχόντες στον τελευταίο διαγωνισμό τουΑ.Σ.Ε.ΠΔιαβάστε περισσότερα: https://xenesglosses.eu/2017/01/iche-protini-persi-olme-gia-ton-tropo-diorismou/
Το κοντερ οσον αφορα στον ασεπ εννοω.Δεν μπορει καποιος που απλα εγραψε πανω απο τη βαση αλλα δν ηταν στους διοριστεους να διεκδικει διορισμο τωρα, μετα απο τοσα χρονια και μαλιστα χωρις να εχει τρεξει για προϋπηρεσια σε απομακρυσμενα μερη της Ελλαδας. Και να κλαιγεται κιολας οτι δν τον επαιρναν αναπληρωτη επειδη δηλωνε μονο το μερος που ζουσε. και να μην εχει κανει και κανενα μεταπτυχιακο.Πραγματικα αυτα τα ατομα με ξεπερνουν...
Ο
Πρώτον, προς τι ο α' ενικός; Γνωριζόμαστε, ή μήπως αναφέρεστε σε μένα προσωπικά; Δεν νομίζω ότι έγραψα για δική μου περίπτωση, αλλά γενικά.Από 'κει και πέρα, αν έχει κάποιος μεγάλες καταθέσεις ή/και γενναίο χρηματοδότη (γονείς, γκόμενο/α κλπ), τότε πάει και ωρομίσθιος στον Έβρο. Για να ξέρουμε τι λέμε...Τα υπόλοιπα δεν ξέρω σε ποιους αναφέρονται, μιας και εγώ δεν έβαλα στον ίδιο σάκο όλα. Αν διαβάζετε προσεκτικά τι ακριβώς γράφω, θα το καταλαβαίνατε ίσως.Για να μην τα ξαναλέμε.. όσοι "οργώνουν", στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης.
Αφου ήσουν επιτυχων γτ δν δουλεψες?Τι εννοεις σε προσπερασαν οι "παρανομες" προϋπηρεσίες?
άμα έχεις μεγάλες καταθέσεις και γκόμενο αγοράζεις μάστερ και διδακτορικό, επίσης, κάθεσαι και σε ταΐζουν οι γονεις σου να διαβάσεις απερίσπαστος για ασεπ όταν οι άλλοι τρεχουν για το μεροκάματο ή να μεγαλώνουν παιδιά....ΥΓ. μπορεί κάποιος να χρηματοδότησε το ωρομισθιλίκι ήτο αναπληρωτηλίκι εργαζόμενος και αποταμιεύοντας από πριν μπει στην εκπαίδευση....΄ξέρω πολλούς που δεν είχαν να πάνε αναπληρωτές αλλά οικογένεια και αμάξι απέκτησαν και κάνανε διακοπούλες και ταξιδάκια στο εξωτερικό αλλά για αναπληρωτές δεν είχαν φράγκο και κλαιγοντουσαν...είναι ζήτημα ιεράρχησης...εγώ οικογένεια δεν έχω ούτε αμάξι αλλά προϋπηρεσία...διαλέγεις και ιεραχείς τι θα κάνεις στη ζωή σου...
Αυτό που εννοεί απλά είναι ότι την/τον προσπέρασαν οι απολυθέντες των ιδιωτικών, οι έχοντες διασυνδέσεις και "μέσα" που έχουν συγκεντρώσει ήδη πολλά μόρια προυπηρεσίας στην ενισχυτική, στην ΠΔΣ και φυσικά οι ειδικές κατηγορίες! Πρόσθεσε και το 20% των τριτέκνων που προσλαμβάνονται κάθε φορά και θα δεις γιατί μπορεί ένας επιτυχών, ακόμη και με καλό γραπτό ΑΣΕΠ, να μην εργάζεται στο δημόσιο σχολείο! Εξάλλου, δε νομίζω να τα ακούς πρώτη φορά όλα τα παραπάνω!