0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στην αρχή infinity_kos, νόμιζα ότι σχολιάζεις εσύ και παραθέτεις και άρθρο εφημερίδας να στηρίξεις την άποψή σου. Μετά κατάλαβα ότι είναι τμήμα του άρθρου της. Η άποψη του συγγραφέα, είναι και δική μου άποψη. Μας δουλεύουν κανονικά.mks, δεν χρειάζεται καν η αύξηση του ωραρίου. Προς την κατεύθυνση αυτή λειτουργούν και οι αλλαγές στο συνταξιοδοτικό με την αύξηση ωραρίου αλλά και άλλες που ετοιμάζει το υπουργείο, όπως αυτές με το νέο λύκειο.
Όταν το έγραψα εγώ όμως στο Α
Deja-vuhttp://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/i-fysiki-sto-perithorio
Εγώ όμως σε σχέση με σένα δεν παραιτούμε αλλά κάνω κάτι. Συμμετέχω, υπογράφω στην επιστολή και ζητώ διορισμούς. Δεν συμφωνώ φυσικά με τα δημοσιονομικά μέτρα του υπουργείου, όπως αυτά του νέου λυκείου.Με το να λέω κινδυνεύουμε σημαίνει ότι πρέπει να ξεσηκωθούμε και να απαιτήσουμε αυτά που μας αντιστοιχούν και δικαιούμαστε. Δεν θα πρέπει να είμαστε εμείς αυτοί που θα επωμιστούμε την κρίση. Να κόψει το λαιμό του ο υπουργός της κάθε κυβέρνησης και να βρει λύση. Δεν είναι δική μου υπόθεση αυτό.
Το ίδιο νομίζω είπα κι εγώ και υπέγραψα την επιστολή από 3 διαφορετικά μέηλ.
Για να καταλάβω....Τι θέλουν να αλλάξουν? Τους όρους και το ταβάνι της προϋπηρεσίας? Μα όλοι εκαναν τις επιλογές τους με βάση τον ψηφισμένο νόμο ..... Απο 250 βουλευτές παρακαλώ ..... Ναι αυτόν της Διαμαντοπούλου που τότε κατηγορούσαν..... δλδ να συνεχιστεί η παρανομία μετά το άνοιγμα των πινάκων της διετίας 10-12...... Και δεν μου λέει ο κ. Υπουργός πως θα βάλει τους νέους εάν δεν κάνει γραπτή δοκιμασία για αυτους? Με ποσοστό? Δλδ τι σανό μας ταιζετε τελικά.....! Και γιατί εμείς όταν ειμασταν νέοι δεν είχαμε ανάλογη μεταχείριση? Δλδ στο Σύνταγμα δεν έχουμε όλοι τις ίδιες υποχρεώσεις και δικαιώματα αλλά και τις ίδιες και και οποίες παροχές? Τα έχω πάρει στο κρανίο με αυτά που ακούω! Κύριοι νόμος υπάρχει! Αλλά δεν εφαρμόστηκε ποτέ γιατί εσείς και οι προηγούμενοι από εσάς φρόντιζαν να μην τον εφαρμόζουν! Δυστυχώς και τα δικαστήρια και οι οποίες διακρατικές αποφάσεις βγαίνουν με βάση αυτόν τον νόμο! Στις αλλαγές δεν μπορείτε να παρεκκλίνετε πολύ! Πείτε λοιπόν εάν έχετε τα μούσια τι σκοπεύετε να κάνετε γιατί αρκετά μας ταλαιωρησατε. 2 χρόνια κυβέρνηση και ακόμα να βρείτε το δίκαιο σύστημα προσλήψεων! Εάν είχα ιδιωτική επιχείρηση δεν θα σας προσλάμβανα ούτε για κλητήρες!
Το τι αποφάσισε ή τη συμφώνησε η κυβέρνηση με τους δανειστές είναι δικό της θέμα. Εγώ διατύπωσα μία άποψη από την δική μου σκοπιά, αυτή του εκπαιδευτικού. Γνωρίζω το πρόβλημα που δημιουργείται στα σχολεία, τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς με το θεσμό των συμβασιούχων κάθε χρόνο γι αυτό ζητώ η κυβέρνηση και ο υπουργός παιδείας να κάνουν πράξη αυτά που υπόσχονται. Και αν άλλαξαν γνώμη να βγουν να το πουν. Δε μπορεί να μας δουλεύει ο κάθε πολιτικός. Αυτό το λέμε και στην επιστολή που του στέλνουμε. Να αλλάξει ρότα, να λέει μόνο αλήθειες και να σταματήσει την πολιτική εκμετάλλευση του θέματος των διορισμών. Από απατεώνες και ψεύτες χορτάσαμε σε αυτή τη χώρα. Με λίγα λόγια chris75, o καθένας στο ρόλο του και στη δουλειά του. Δεν είναι δική μου δουλειά να αναλύσω την πολιτική και την οικονομική κατάσταση της χώρας.