0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φυσικά και θα σε κρίνουν για τις επιθέσεις που μου κάνεις, επειδή δεν συμφωνώ μαζί σου!Όμως, δεν θα σε άφηνα να γράφεις και να ξαναγράφεις εναντίον μου ανυπόστατα και ψευδή πράγματα! Ή μήπως είναι κι αυτό "ύποπτο" για 'σένα;
Συνάδελφοι ας σταματήσουμε να φαγωνόμαστε μεταξύ μας. Ας ενωθούμε όλοι πίσω από το δίκαιο αίτημα για μονιμοποίηση όσων έχουν τεράστιες προϋπηρεσίες, όπως και αν τις απέκτησαν. Αν γίνει αυτό είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά των υπόλοιπων. Ναι υπάρχουν ανάμεσα μας ΠΔΣίτες που γλύφανε βουλευτές για κάποιες ωρίτσες, ναι υπάρχουν πολύτεκνοι, που κάναν ένα σκασμό παιδιά για να μπουν στο δημόσιο, ναι υπάρχουν οι ιδιωτικοί που κάνανε κάνανε δοσοληψίες με τους ιδιοκτήτες για να καταλήξουν στο δημόσιο σχολείο, ναι υπάρχουν οι ΟΑΕΔίτες που μπήκαν επειδή η γυναίκα ενός υφυπουργού ήταν στο κόλπο, ναι υπάρχουν οι της ειδικής με μεταπτυχιακό από τη Ρώμη που δεν ξέρουν ούτε καφέ να παραγγείλουν στα ιταλικά. Αυτά υπάρχουν και το ξέρουμε όλοι, αλλά αν μονιμοποιηθούν όλοι αυτοίμ γρήγορα θα έρθει και η σειρά των υπόλοιπων.
Έχω ζήσει και πληρώσει τα της αναπληρωσης και θα είμαι δίκαιη όσο μπορώ. Όσοι έτρεχαν στις εσχατιες της γης το επρατταν με το σκεπτικό του διορισμού. Οι νόμοι ανετρεψαν τα πάντα και δεν είδα κανέναν να τρέχει τότε. Αναρωτήθηκε κανείς γιατί; Διότι άλλοι ήταν μέσω Ασεπ και άλλοι στα.... ( θέλετε να τα ονομασετε μεταπτυχιακά, πρόσθετη,μέσο ή ο,τι άλλο...σιχαμαρα εχω να επεκταθώ) ...και επειδή αναρωτιέστε με καχυποψια τι λέει αυτή... Στόχο έχει... Λοιπόν δεν έχω θέμα διορισμού πια. Έχω τόσες υποχρεώσεις που δεν μπορώ να αλλάξω πόλη και κυρίως τρέχω για θέματα σημαντικά και δεν έχω ανάγκη χρημάτων... Δόξα σοι. Λοιπόν εν κατακλείδι.... Είστε όλοι άξιοι της μοίρας σας..... Να τρεχατε όπως όλοι όσοι τρέχουν έξω από το υπουργείο... Να ματωνατε... Να διεκδικουσατε.... Αλλά γίνεται με τόσα μέσα και αντικρουομενα συμφέροντα;;; Αυτό εκμεταλλευονται οι πολιτικοί... Τί δεν βλέπετε;
Προσφυγές μέχρι να βάλουν μυαλό και τα μέσα/βύσματα και οι πολιτικοί (κατά το "μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος").
Διαξιφισμοί, έχθρα και αντιπαλότητα στο pde για τα επόμενα 5 δις χρόνια οπότε και θα σβήσει ο ήλιος. Οι ιδιότητες προυπηρεσάκιας, ασεπίτης, τριτεκνος, πολύτεκνος, 36μηνιτης, πδσιτης, οαεδίτης κλπ μεταφέρονται αυτοδικαίως ως κληρονομιά στους απογόνους μαςγια να συνεχίσει τον παραγωγικό μας λόγο .[/quoteΕσύ δηλ. είσαι τόσο ικανοποιημένος από την εξέλιξη του επαγγέλματος του εκπαιδευτικού στη χώρα μας κι από τις ευκαιρίες που δίνει κυρίως στους νέους συναδέλφους, ώστε προτρέπεις τους απογόνους σου να ακολουθήσουν αυτό το επάγγελμα; Δεν έχουν καταλάβει τι "τραβούν" κάθε χρόνο οι γονείς τους;
Διαξιφισμοί, έχθρα και αντιπαλότητα στο pde για τα επόμενα 5 δις χρόνια οπότε και θα σβήσει ο ήλιος. Οι ιδιότητες προυπηρεσάκιας, ασεπίτης, τριτεκνος, πολύτεκνος, 36μηνιτης, πδσιτης, οαεδίτης κλπ μεταφέρονται αυτοδικαίως ως κληρονομιά στους απογόνους μαςγια να συνεχίσει τον παραγωγικό μας λόγο .
Εσύ δηλ. είσαι τόσο ικανοποιημένος από την εξέλιξη του επαγγέλματος του εκπαιδευτικού στη χώρα μας κι από τις ευκαιρίες που δίνει κυρίως στους νέους συναδέλφους, ώστε προτρέπεις τους απογόνους σου να ακολουθήσουν αυτό το επάγγελμα; Δεν έχουν καταλάβει τι "τραβούν" κάθε χρόνο οι γονείς τους;
Τι να σου πω αν αυτό κατάλαβες......είσαι εντελώς offside σε ποδοσφαιρική ορολογία
Όσοι μάτωσαν,μάτωααν το '98 στην....ιστορική Τούμπα κι αλλού....