0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα παιρνεις μαυρα απο ιδιαίτερα; Λιγα μηνυματα πριν εκανες λογο για χρεοκωπια. Η φοροδιαφυγη ειναι ενας απο τους λογους που φτάσαμε στο σημερινο τελμα, και εσυ την κανεις σημαια σε ενα forum. Πολλακις εχεις κατηγορησει τους μόνιμους συνάδελφους για τις πρακτικες τους, φαινεται τελικα να τις μιμησαι. Και βεβαια παει περιπατο και το ηθικο πλεονεκτημα περι νομιμοτητας. Η νομιμοτητα δεν ειναι άλα καρτ, τη μια να προσφευγεις στο ΣτΕ και την αλλη να παρανομεις φοροδιαφευγοντας κατα τη δηλωσή σου.
Μετά την σημερινή εγκύκλιο επιλαχόντων, ο ΑΣΕΠ 2008 κλείνει, λόγω τον πολλών δικαστικών αποφάσεων. Καλή επιτυχία σε όλους στον ΑΣΕΠ που έρχεται μετά από τόσα χρόνια αναμονής. Με τον νέο γραπτό διαγωνισμό θα αναγκαστεί το Παιδείας να πάει και σε νέους διορισμούς συναδέλφων, έστω και περιορισμένων. Γι αυτό πάντα έλεγα πως ο νέος ΑΣΕΠ μόνο θετικά για τους εκπαιδευτικούς έχει.
συγαχρητηρια στους συναδελφους!! μεχρι ομως να διεξαχθει ο νεος ΑΣΕΠ λογικα θα πρεπει να ληξει και η μεταβατικη και να εφαρμοστει νεο συστημα, το οποιο ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;
Δεν είπα ότι το κάνω, είπα ότι θα το προτιμούσα! Άλλο το ένα, άλλο το άλλο!Αυτό σε πείραξε, συναδέλφισσα; Τόσοι μόνιμοι (αλλά και αναπληρωτές) κάνουν ιδιαίτερα και μάλιστα με μαθητές τους που "αλιεύουν" από τις τάξεις των δημοσίων σχολείων στα οποία υπηρετούν! Αυτό πρώτη φορά το ακούς; Ή δεν το ξέρεις από πρώτο χέρι; Γιατί δεν τους κατηγορείς, γιατί δεν τους καταγγέλεις, που τα παίρνουν παρανόμως από δυο μεριές;Και ακόμη δεν έχεις καταλάβει ότι μετά την απόφαση του ΣτΕ όποιος δεν έχει επιτυχία σε γραπτό ΑΣΕΠ θα βρεθεί πολύ πίσω, αφού θα τον ξεπεράσουν όλοι θα έχουν έστω και μία επιτυχία;
Ξέρεις ότι κάνω ιδιαίτερα ή ότι δεν είμαι απολύτως νόμιμη;
Πανε ρε κοριτσι μου σε καμια παραλία. μπας και βρεις κανα τυχερο...μας εχεις κουρασει με τις αερολογιες σου και την " βεβαιοτητα σου"........ κανε διακοπες ή μηπως δεν ξερεις τι ειναι αυτό!!!!
Α!, να με συγχωρείς. Όπως εσύ είσαι 200% σίγουρη ότι η προϋπηρεσία είναι παράνομη, από το παράθυρο, ελεγχόμενη, βυσματική κ.τ.λ. έτσι και τα ιδιαίτερα είναι όλα μαύρα και χωρίς αποδείξεις. Ασχέτως του αν κάνεις ή όχι. Αν αποφασίσεις να κάνεις, ...μαύρα 200%.
Αν ποτέ αποφασίσω να κάνω ιδιαίτερα, θα φροντίσω να είμαι νόμιμη, γιατί έτσι έχω μάθει!Μάλλον, θα είμαι η εξαίρεση του 200% που γράφεις!
το θεμα ειναι οτι το υπουργειο εχει δωσει πονηρα 2 χρονια αβανατα στους παρανομους!