0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σοβαρα με τι λεφτα θα γινουν οι προσληψεις? Διαβασε λιγο το μνημονιο...για να καταλαβεις οτι δεν προκειται να γινουν προσληψεις τα επομενα τουλαχιστον πεντε χρονια....Ελεος επιστημονες ανθρωποι...
Δηλσδη ghia θα σταματησης τον ανενδιτο αγωνα κατα των βυσματων ;Πες ναι για να χαρουμε
gia δε νομίζω ότι μπορούν οι μόνιμοι να πληρώνονται μέσω ΕΣΠΑ, πρέπει να βρουν χρήματα (που δεν έχουν) απο τον κρατικό προϋπολογισμό.Επίσης τα λεφτά από ΕΣΠΑ σιγά μη πηγαίνουν όλα στην εκπαίδευση, πιθανό να τα μοιράζουν στα κόμματα τους.Για τη συνάδελφό νηπιαγωγό που έγραψε να προηγούνται οι επιτυχόντες ΑΣΕΠ να της υπενθυμίσω ότι ο τελευταίος ΑΣΕΠ έγινε πριν μια δεκαετία σχεδόν (ήμουν φοιτητρια φαντάσου...), "σκούριασε"... Και το πιο σημαντικό διορισμοί μάλλον δύσκολο να γίνουν (μνημόνια, υπογεννητικότητα, κλείσιμο σχολείων).
Γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ έπρεπε ήδη να είχε διεξάγει το Υπουργείο, ως όφειλε και δεν φταίμε εμείς οι παλαιότεροι αν οι τελευταίοι επιτυχόντες ΑΣΕΠ είναι από το 2009! Κάντε κι εσείς, οι νεώτεροι καμιά προσφυγή για όσα σας στερούν! Δεν χάνετε τίποτε!Κι όσο για τα χρήματα: οι κυβερνώντες τα διαχειρίζονται όπως και όπου προκύπτουν οι ανάγκες. Εδώ τα χρήματα του Ταμείου Δημοσιών Επενδύσεων, που υποτίθεται πως προορίζονται για έργα, πηγαίνουν κάθε χρονιά για την πληρωμή σημαντικότατου αριθμού αναπληρωτών! Άρα, μπορεί να γίνει ό,τι κρίνουν ως σωστό όσοι μας κυβερνούν! Μην το ψάχνεις!
Το θεμα ειναι οτι δεν μας κυβερνουν αυτοι που βλεπουμε στην
Δια της δικαστικής οδού θα γίνουν διορισμοί, φίλε! Και έχουν ήδη γίνει κάποιοι! Πού ζεις; Δεν έχεις ενημερωθεί;Τι ξένοι και
Και μαζί με τον ασέπ που "σκούριασε",μάλλον "σκουριάσανε" και οι κόποι μας.... Νομίζω οτι αυτή είναι η πιο τεκμηριωμένη απάντηση που έχω διαβάσει. Εσείς αν θυμάμαι καλά είχατε ένα μεταπτυχιακό στη μέση,το τελειώσατε για να είναι έτοιμο για τον επόμενο ασέπ;;;
Η καλη μας η φιλη ghia πρεπει να συνεργαζεται με καποιο δικηγορικο γραφειο.Δεν εξηγειται ο ερωτας τη; για προσφυγες.Ελα πες την αληθεια