0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Πέρυσι η κόρη μου είχε παράλληλη στήριξη στο Δημοτικό. Η κοπέλα ήταν πολύ καλή. Άψογη! Είχε άριστη σχέση με το παιδί, φοβερή επικοινωνία και σημείωσε απίστευτη πρόοδο!!! Τώρα με τις προσλήψεις την πήραν αναπληρώτρια στο πάλι στο ΠΥΣΠΕ μας. Το θεωρώ απίθανο (μακάρι όμως...) να πιάσει το σχολείο της κόρης μου , αν και θα το βάλλει 1η επιλογή. Θέλει πολύ να έχει πάλι το παιδί.Η ερώτησή μου είναι η εξής:Αν το ΠΥΣΠΕ την τοποθετήσει σε άλλο σχολείο, υπάρχει κάποιος νόμος που να μου επιτρέπει να κάνω αίτηση (εννοείται το θέλει και η κοπέλα) για βελτίωση θέσης έτσι ώστε να έλθει στο σχολείο της κόρης μου; Πχ να επικαλεστώ παιδαγωγικούς λόγους, που είναι και η αλήθεια, ώστε να συνεχίσει το παιδί με την ίδια δασκάλα παράλληλης και να μην διαταράξω έτσι την πρόοδό της;Ευχαριστώ πολύ!
Μπορεί ένας μαθητής, ο οποίος υποστηρίζεται από εκπ/κό στο μέτρο της παράλληλης στήριξης, να υποστηρίζεται και από τον εκπ/κό του Τμήματος Ένταξης; Δεν είναι δυο διαφορετικά μέτρα; Έχει προβλέψει κάτι ο νομοθέτης;
Αναμένουμε φάση πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς με τα υπόλοιπα κενά. Σε πολλούς νόμους είχαμε 50-60% στην καλύτερη περίπτωση, κάλυψη σε παράλληλη, με αποτέλεσμα 2-3 άτομα να γυρίζουν ολόκληρο νόμο για λίγες ώρες σε κάθε παιδί, χάνοντας ώρες ακόμη και από την μετακίνηση. Επίσης εκτός από την Α Αθήνας στην παράλληλη μηδενικές προσλήψεις είχαμε και στο ΚΕΔΑΣΥ