0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο Κορδής για τα κενα της βθμιας άφαντος όπως πάντα Μόνο οι δάσκαλοι έχουν ενημέρωση πριν με Μπρατη τώρα με Παληγιαννη Εμείς τον ........
Παιδιά καλησπέρα,διαβάζω αρκετά συχνά το φόρουμ αν και αποφάσισα να γίνω μέλος πρόσφατα γιατί χρειάζομαι κάποιον να με διαφωτίσει για μερικά πράγματα. Είμαι καινούργιος στον χώρο της εκπαίδευσης (τον οποίο λατρεύω) ΠΕ03 μαθηματικός . Εδώ και 4 χρόνια κάνω τα χαρτιά μου για τους πίνακες αναπληρωτών και αλήθεια δεν εχω καταλάβει για ποιο λόγο το κάνω. Θέλω να πω πώς προφανώς είμαι στον πίνακα μηδενικής προΰπηρεσίας και δε νομίζω οτι αυτό μπορεί να αλλάξει κιόλας εφόσον δεν μπορώ να αποκτήσω προυπηρεσία στο δημόσιο . Ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω, από τον μηδενικό πίνακα γίνονται προσλήψεις έστω και για ωρομισθίους ή όχι; Ποιος ο λόγος να κάνει κάποιος τα χαρτιά του εφόσον υπάρχουν άλλα 1200 άτομα "πάνω" από μένα και κάθε χρόνο είμαι πάνω κάτω στην ίδια θέση; Αν υποθετικά κάποιος δεν κάνει αιτηση για πολλά χρόνια ,όταν κάνει αίτηση μετά από 10 χρόνια πχ που πήρε το πτυχίο του, πάλι δεν θα είναι σε πολύ καλύτερη θέση από κάποιον που πήρε πρόσφατα το πτυχίο του ; Το μόνο κριτήριο στον μηδενικό πίνακα είναι η κτήση πτυχίου ,σωστά;Συγγνώμη αν σας κούρασα με το "σεντόνι",απλά είναι πολλές οι σκέψεις μου για ενα επάγγελμα που ήθελα να ακολουθήσω απο παιδί, αναγκάζομαι να το κάνω στον ιδιωτικό τομέα με ψίχουλα και νιώθω οτι μου "κόβουν τα φτερά".
Εδώ και 4 χρόνια κάνω τα χαρτιά μου για τους πίνακες αναπληρωτών και αλήθεια δεν εχω καταλάβει για ποιο λόγο το κάνω. Θέλω να πω πώς προφανώς είμαι στον πίνακα μηδενικής προΰπηρεσίας και δε νομίζω οτι αυτό μπορεί να αλλάξει κιόλας εφόσον δεν μπορώ να αποκτήσω προυπηρεσία στο δημόσιο . Ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω, από τον μηδενικό πίνακα γίνονται προσλήψεις έστω και για ωρομισθίους ή όχι; .