0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα ένας συνάδελφος μου είπε ότι πήρε τηλ για να ρωτήσει για τα εκκλησία στέκα και του είπαν να την στείλει και μπορεί να γίνει δεκτη... Εγώ έστειλα βιογραφικό και συστατικά επιστολή και μου ήρθε και ένα μέλη επιβεβαιωσης... Τώρα τι να πω... το πολύ πολύ να μην γίνει δεκτο το μέλη μας και απλά να μην είμαστε δεκτοί για την εκκλησία στις η εκπαιδευση...Πιστεύετε ότι πρέπει να τρόπο πίσω την αίτηση μου; μήπως θα έχω προβλημα;
Να μην τροποποιήσεις τίποτε, άσε την αίτησή σου όπως είναι. Πήγα χθες στην Δευτ/θμια και μου είπε υπεύθυνα μια κυρία να στείλω το βιογραφικό μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: anapl/ekkl@minedu.gov.gr και μου είπε ότι προφανώς και θα τα κάνουν δεκτά, γιατί πως γίνεται να γνωρίζαμε από τον Απρίλιο αν θα δηλώσουμε τα Εκκλησιαστικά σχολεία ή όχι.Το έστειλα χθες και μου ήρθε μετά ένα e-mail που έλεγε ότι το μήνυμά μου ελήφθη. Θεωρώ λοιπόν πως όλα είναι Ο.Κ.Τώρα, αν δεν το κάνουν δεκτό εκεί που θα συνεδριάσουν αργότερα για τις προσλήψεις στα Εκκλησιαστικά, δεν έγινε και τίποτε το ανεπανόρθωτο!
Εγώ έστειλα το βιογραφικό μου στο e-mail που λες και μου έστειλαν το μήνυμα undeliverable...
anapl.ekkl@minedu.gov.grαυτό είναι το μέιλ και πριν λίγο δέχτηκαν το cv μου.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ Η ΑΙΤΗΣΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ?
Σε ευχαριστώ πολύ.Έστειλα και εγώ μόλις.Μήπως μπορεί να μου λύσει κάποιος την εξής απορία στο κεδδυ προσλαμβάνεσαι σαν αναπληρωτής πλήρους έτσι δεν είναι;Υπάρχει κάποια διαφορά αν προσληφθείς αναπληρωτής πλήρους σε σμεαε απ το να προσληφθείς σε κεδδυ;
Καλημέρα σε όλους. Μήπως μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει στο τι ακριβώς συμβαίνει με τις αιτήσεις των ΤΕ16; στην επιλογή βαθμίδας ενδιαφέροντος, δεν μπορώ να επιλέξω Αβάθμια... Μου βγάζει μόνο
Ως προς την προυπηρεσια και την αμοιβη καμια διαφορα.....ως προς το ωραριο ομως ναι.....το κεδδυ εχει ωραριο υπηρεσιας (8-15)