0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά κάνεις και επιμένεις σε αυτά που προτείνονται στη γνωμάτευση του ΚΕΣΥ, ίσως θα πρέπει να τα πλασάρεις στο γονέα με διαφορετικό τρόπο.Δεν τα απαιτείς δηλαδή από το παιδί αλλά πιστεύεις ότι θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων του και θα ενισχύσουν τόσο την απόδοσή του όσο και την αυτοεκτίμησή του.Σε κάθε περίπτωση μη φοβηθείς να απευθυνθείς στο ΚΕΣΥ, δουλειά τους είναι και η υποστήριξη!
Το θέμα είναι ότι ο γονιός ήρθε με τσαμπουκά, ας το πω έτσι ωμά, ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι λέει το ΚΕΣΥ.
Ο γονιός επίσης ισχυρίζεται ότι το παιδί προετοιμάζεται στο σπίτι, χωρίς να αναφέρει πώς. Αφού προετοιμάζεται, με άγνωστο τρόπο, πώς έρχεται και δεν μπορεί, όταν εγώ του διαβάζω το κείμενο, να υπογραμμίσει κάτι και να το πει; Δεν είπα ότι το απαιτώ, αλλά αν έκανε μια σωστή δουλειά, ένα πρόγραμμα παρέμβασης σωστό, θα καταλάβαινε ότι πρέπει τουλάχιστον να υπογραμμίζει. Δηλαδή μου έδωσε την κόλλα σε 15 λεπτά. Μετά του διάβασα τα θέματα, και ουσιαστικά δεν μπορούσε να απαντήσει τίποτα.
Εκεί μάλλον περίμενε ότι θα αρχίσω να λέω με τρόπο τις απαντήσεις (κάτι που πολλοί συνάδερφοι το κάνουν, εγώ όχι) και εκεί υποψιάζομαι ότι οφείλεται η επιθετική διάθεση του γονιού.
Όπως και να το κάνουμε, ο τελευταίος νόμος που μένει ανενεργός, μπορεί να ενεργοποιηθεί εναντίον μας ανά πάσα στιγμή.
Αν πάρω το ΚΕΣΥ, πρώτον φοβάμαι ότι ο γονιός θα πει ότι πώς παίρνεις το ΚΕΣΥ χωρίς την άδειά μου.
το ΚΕΣΥ θα ρίξει όλες τις ευθύνες σε εμάς για να αποσείσει όποιες δικές τους παραλείψεις
Μπορεί να είναι όποιος έχει β ή γ ανάθεση αγγλικά ή όποιος έχει β ειδικότητα αγγλικά. Αυτό γίνεται όχι μόνο για τα αγγλικά αλλά για όλες τις ειδικότητες. Αν δεν υπάρχει θα στείλει η β/θμια καθηγητή την ημέρα των εξετάσεων. Φυσικά έσεις δεν μπορείτε να ζητήσετε τίποτα και από κανέναν παρά μόνο από την β/θμια. Φυσικά και δεν μπορεί να έρθει συναδελφος α/θμιας εκτός και αν είναι καθηγητής β/θμιας που είναι μερικώς αποσπασμένος στην α/θμια (για συμπλήρωση ωραρίου). Αυτό ισχύει για όλες τις ειδικότητες. Και πάλι τονίζω πρέπει να να τ οκάνει η β/θμια. Συνήθως γίνεται μέσω τηλεφώνου. Δηλαδή λέει η β/θια. Πάρε στο τάδε σχολείο (γυμνάσιο ή λύκειο) και ζήτα από τον τάδε να έρθει την ημέρα των εξετάσεων.