0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παλι θα σε μαλωσω....Τα ΙΕΚ καθολου δεν αφορουν την Πρωτοβαθμια και οι αποσπασεις στο Υπουργειο δεν είναι σε ασχετο φορεα οποτε δεν αντιλαμβάνομαι γιατι το επιχειρημα μου είναι αστοχο
Κι εγώ κάτι παρόμοιο έμαθα. Οι της Πρωτοβάθμιας διαμαρτυρήθηκαν πέρσι για το οτι δόθηκαν στη Δευτεροβαθμια τα κενα. Και εντάξει ως εδώ, πριν βγει η φετινή εγκύκλιος δεν έπρεπε να συζητηθεί αυτό το θέμα; Να ενημερώσει κάποιος κι εμάς; Τουλάχιστον ως τώρα, παίζαμε με ανοιχτά χαρτιά
ειμαι πε70...διαβασε αυτο κ πες μου...http://dipe.chi.sch.gr/enstaseis2016.pdf
Οι αποσπασεις στο Υπουργειο δεν εγιναν και είναι θεμα αυτό διοτι κάθε χρονο πανε εκει 500+ ατομα ολων των ειδικοτητων
Αν δεν πήρες καθόλου τότε επανεξέταση. Ενσταση κάνεις άμα αδικήθηκες (π.χ. κάποιος με λιγότερα μόρια να πήρε και εσύ όχι).
Αν ισχύει αυτό τότε είναι το ευκταίο σενάριο.Δυστυχώς δεν θα μπορούσαν να μας ενημερώσουν. Δηλαδή να βγουν και να πουν ότι ξέρετε Αυτοί του ΚΥΣΔΙΠ ή οι άλλοι στα Πανεπιστήμια ή στο ΙΕΠ ή οι παπάδες μας καθυστερούν.Δεν λέγονται αυτά. Απλά πίστευαν ότι θα είναι έτοιμοι στις 20/7....από το πιστεύω μέχρι το θα είναι....Νέοι είναι θα μάθουν πριν τάζουν ημερομηνίες....
Αν συνέβει αυτό, τότε σημαίνει ότι ο υπουργός θεωρεί ότι οι διοικητικοι του υπουργείου μπορούν να βγάλουν την δουλειά χωρίς τους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς.
Τώρα που το σκέφτομαι ανησυχώ γι'αυτό το 45% που μου φαίνεται υψηλό για πυσδε-πυσδε μόνο. Δηλαδή αν δώσουν πυσδε-πυσπε, πόσο θα πάει; Θ70%. Δεν ξέρω... Αρχίζω να ανησυχώ πολύ.
Λες γι αυτό να έδωσε και παράταση στις αιτήσεις απόσπασεις πληροφορικών εκπαιδευτικών στο Υπουργείο?
Τώρα που το σκέφτομαι ανησυχώ γι'αυτό το 45% που μου φαίνεται υψηλό για πυσδε-πυσδε μόνο. Δηλαδή αν δώσουν πυσδε-πυσπε, πόσο θα πάει; 70%; Δεν ξέρω... Αρχίζω να ανησυχώ πολύ.
Παράθεση από: platonas στις Μαΐου 17, 2017, 04:28:13 pmΕπειδή με ρωτάτε πολλοί.Ο υπουργός το έχει δηλώσει καθαρά πολλές φορές. Θα μειώσει πολύ τις αποσπάσεις για να αρχίσει καλά η σχολική χρονιά(ήδη στηριζόμενος στον 4440 δεν έδωσε δικαίωμα αποσπασεων σε φορείς αλλα είπε θα....). Η πρόθεση του φάνηκε και από τις μεταθέσεις. Εδικα σε ορισμένες ειδικότητες όπως ξένων γλωσσών θα γίνει κάτι ανάλογο με τις μεταθέσεις. Το θέμα είναι πολιτικό. Φυσικά χρειάζονται 21.000 αναπληρωτές. Όμως δημοσιογράφοι όπως ο Προτοσάλτε, ο Μπογδάνος, ο
Επειδή με ρωτάτε πολλοί.Ο υπουργός το έχει δηλώσει καθαρά πολλές φορές. Θα μειώσει πολύ τις αποσπάσεις για να αρχίσει καλά η σχολική χρονιά(ήδη στηριζόμενος στον 4440 δεν έδωσε δικαίωμα αποσπασεων σε φορείς αλλα είπε θα....). Η πρόθεση του φάνηκε και από τις μεταθέσεις. Εδικα σε ορισμένες ειδικότητες όπως ξένων γλωσσών θα γίνει κάτι ανάλογο με τις μεταθέσεις. Το θέμα είναι πολιτικό. Φυσικά χρειάζονται 21.000 αναπληρωτές. Όμως δημοσιογράφοι όπως ο Προτοσάλτε, ο Μπογδάνος, ο