0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσοι ΠΕ19-20 δεν πήρατε Θεσσαλονίκη και καταλήξατε σε γύρω νόμους κάντε μια αίτηση δεν περίπτωση που σε μια ενδεχόμενη Γ φάση ανοίξουν κενά. Μήπως και καταφέρουμε κι εμείς να πάρουμε τη θέση σας.
Αυτό ακριβώς! Κι εγώ θερμο και χιλιοευχαριστώ την stape και όσους βοήθησαν για την διαμαρτυρία που υπογράψαμε. Μακάρι όλα να πάνε καλά και για τους υπολοίπους. Λυπητερό που δεν έδωσαν καθόλου κενά στην Θεσσαλονίκη για μας τους ΠΕ 19. Εγώ πήρα Κιλκίς! Ας ελπίσουμε αυτό το Υπουργείο να μης μας ταλαιπωρεί έτσι κάθε χρόνο και του χρόνου να θυμηθεί ότι αποσπάσεις γίνονται και για ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ λόγους..
Ε, καλά αυτό εννοείται.
Από περιέργεια, πως μπορεί να το κάνει κάποιος αυτό μέσα στο ΟΠΣΥΔ;Δεν το είδα ως επιλογή. Κάνει τροποποίηση και αίτηση επανεξέτασης;
Ναι. Θα κάνεις και τα δύο και καλού κακού επικοινώνησε και με τη διεύθυνση μετά να τσεκάρεις ότι όλα είναι ΟΚ.
Πέσαμε ηρωικά μαχόμενες κι εγώ και η Σοφία... Πάντως από τους 68 πήραν οι 36 (35 + 1 τροποποίηση). Συγχαρητήρια, παιδιά! Χαίρομαι που έπιασε τόπο όλο αυτό! Μακάρι να μην ξαναχρειαστεί!Και το επιμύθιο... Οσο οι κατά προτεραιότητα αποσπάσεις δεν θεωρούνται έξτρα (α λα παλαιά) αλλά καλύπτουν μ αυτές τα λειτουργικά κενά σε μεγάλες περιφέρειες, π.χ. Α θεσσαλονικης, οι καραμπόλες (και ο διάολος ενίοτε) παίρνουν και τους γειτονικούς νομούς.
Μπράβο ρε παιδιά!