0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προς φίλους ΠΕ 19/20 που ενδιαφέρονται για Κεντρική Μακεδονία.Για ψάξτε τις τοποθετήσεις γύρω από Θεσσαλονίκη... Ω ρε γέλια...
11-9-2012 Αρ. Πρωτ.: 104637/Δ2ΘΕΜΑ: «Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών στη διάθεση των ΠΥΣΔΕ, κλάδων ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ16, ΠΕ18.41, ΠΕ19-20 και ΠΕ32». Σας υπενθυμίζουμε ότι ζητήσαμε για τον υπολογισμό των λειτουργικών κενών της
Επιπλέον (Νόμος 4386 με ΦΕΚ 83/Α/11-05-2016, άρθρο 33 κεφάλαιο Γ)https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2016/%CE%9D.4386.pdfΕιδικότερα, για το σύνολο των κοινών ειδικοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ16, ΠΕ19/20, ΠΕ32) βεβαιώνεται επιπλέον εγγράφως από τον οικείο Διευθυντή Εκπαίδευσης προς τον οικείο Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ότι έχουν καλυφθεί πλήρως οι ανάγκες σε διδακτικό ωράριο για κάθε μία από τις αντίστοιχες ειδικότητες στις σχολικές μονάδες της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Η συμπλήρωση του διδακτικού ωραρίου του συνόλου των κοινών ειδικοτήτων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης γίνεται σε σχολικές μονάδες και των δύο (2) βαθμίδων εκπαίδευσης, με προτεραιότητα στη βαθμίδα στην οποία ανήκει ο εκπαιδευτικός. Η κατανομή και η ανωτέρω συμπλήρωση του διδακτικού ωραρίου του συνόλου των κοινών ειδικοτήτων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθορίζονται με απόφαση του οικείου Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ύστερα από γνώμη των ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ που συνέρχονται για το θέμα αυτό σε κοινή συνεδρίαση. Η συνεδρίαση αυτή πραγματοποιείται με ευθύνη του αρμόδιου Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης υποχρεωτικά εντός του πρώτου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου εκάστου διδακτικού έτους, ο οποίος ορίζει τον Πρόεδρο της κοινής συνεδρίασης.
Το απόσπασμα που παραθέτεις δεν αναφέρει κάτι για την προτεραιότητα των τοποθετήσεων.Σχεδόν σε όλα τα ΠΥΣΠΕ υπάρχουν αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ που κάθονται και περιμένουν πότε οι οικείες δευτεροβάθμιες θα τους διαθέσουν προσωπικό. Και ενώ οι αποσπασμένοι από άλλες περιοχές είναι ήδη στη διάθεση των ΠΥΣΠΕ, όχι μόνο δεν θα προηγηθούν, αλλά θα ακολουθήσουν στις τοποθετήσεις αυτούς που ούτε καν έχουν διατεθεί ακόμα!Και όλα αυτά χωρίς να υπάρχει ούτε ένας νόμος που να το στηρίζει (τουλάχιστον δεν βρήκα κάτι εγώ).Λογικό ε;
και η ολη υποθεση κολλαει στο γεγονος οτι πηραμε αποσπαση οχι απευθειας στο ΠΥΣΠΕ αλλα πρωτα στο ΠΥΣΔΕ που πρεπει να μας διαθεσει στο οικειο ΠΥΣΠΕ. οποτε αν δεν υπογραφει ο Δ/ντης εκ/σης
Εγώ συνάδελφε είμαι πε03 και γράφω μόνο στο pde Μπορεί να μη συμφωνείς με τις απόψεις μου αλλά δεν μπορείς να μου απαγορεύσεις να τις γράφω, οπότε δεν χρειάζονται ειρωνείες και προσωπικές επιθέσεις. Δεν φταίω εγώ που η άποψη μου δεν σε εξυπηρετεί.
Απλά σας παροτρύνω να δείτε τοποθετήσεις πριν και μετά κοινή συνεδρίαση ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ (όταν γίνουν). Εγώ πάντως δύο πράγματα συνειδητοποίησα1ον Υπάρχει θέμα με τους κατά προτεραιότητα, και δεν εννοώ π.χ. για λόγους υγείας, εννοείται. Μάλλον αυτούς κατεβάζουν από