0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: asvos στις Μαΐου 29, 2009, 12:53:17 pmΠαιδες, να ρωτησω κατι: δινουν τωρα οι δευτεροβαθμιες εγγραφο ληξης συμβασης για τους εργαζομενους στην ΠΔΣ;Νομιζω οτι μετα τις 18 Ιουνιου δινουν τισ βεβαιωσεις. Παντως, περυσι στην Α' Αθηνας δεν μου ειχαν δωσει έγγραφο απολυσης και, οταν το ζητησα, η συναδελφος απορησε!!!!Μόλις μίλησα με τη Δευτεροβάθμια που ανήκω. Με την λήξη της σύμβασης παίρνουμε την απόλυση για να την καταθέσουμε στον ΟΑΕΔ. Καλά, γιατί απόρησε; Δε θα πάρεις την απόλυσή σου;!
Παιδες, να ρωτησω κατι: δινουν τωρα οι δευτεροβαθμιες εγγραφο ληξης συμβασης για τους εργαζομενους στην ΠΔΣ;Νομιζω οτι μετα τις 18 Ιουνιου δινουν τισ βεβαιωσεις. Παντως, περυσι στην Α' Αθηνας δεν μου ειχαν δωσει έγγραφο απολυσης και, οταν το ζητησα, η συναδελφος απορησε!!!!
Μου ειπε ότι δεν χορηγει η διευθυνση και γω δεν το εψαξα περαιτερω. Σημερα τηλεφωνησα στον διευθυντη του λυκειου και μου ειπε οτι την απολυση την δινει η διευθυνση μετα τις 18 Ιουνιου. Οψομεθα.
H B/θμια Αν.Αττικής εκδίδει διαπιστωτική πράξη και όχι βεβαίωση-δήλωση εργοδότη, όπου δεν φαίνεται κανένας Α.Μ. ΙΚΑ. Ούτε ο δικός της, ούτε του εργοδότη-σχολείου, ούτε του εργαζόμενου! Άντε πάλι από τις β/θμιες για τροποποιήσεις.
εγω πηρα λυση συμβασης απο το σχολειο μου.
εγω πηρα λυση συμβασης απο το σχολειο μου. να σας ρωτησω και κατι αλλο: ενω μου εχουν περαστει τα ενσημα του 1ου τριμηνου 2009 δεν φαινονται στην αναλυση του ικα τα ενσημα του τελευταιου τριμηνου του 2008! αυτο παλι πως γινεται;;;;
Τα σχολεία δίνουν τις βεβαιώσεις για τα ένσημα των τελευταίων μηνών του ΙΚΑ.
Για την ΠΔΣ ισχύει από φέτος αυτό, γι`αυτό ίσως κάποιοι να μην το γνωρίζουν.