0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εάν κάποιος αναπληρωτής αναλαμβάνει διοικητικό έργο πχ το πρωτόκολλο μπορεί να έχει μείωση του διδακτικού του ωραρίου;
Και βεβαια οχι....κι οχι μονο αναπληρωτης αλλα και μονιμος
Ειμαι φυσικος τ.ε. σε τρια σχολεια κ μου ζητανε απο την τοποθετησω να βοηθησω σε γιορτη. Στο σχολειο αυτο ειμαι μονο 1 ολοκληρη μερα κ τις αλλες μετακινουμαι στη διαρκεια της μερας σε σχολεια σε αλλα χωρια. Δν εχω χρονο κ διαθεση για γιορτες, ουτε να τις παρακολουθησω, οχι να τις φτιαξω κιολσς. Μπορω να αρνηθω; υπαρχει καποιος νομος να με καλυπτει;
Πριν μερικά χρόνια ίσχυε σίγουρα, τώρα όμως δε ξέρω αν γίνεται. Αν μάλιστα συμπληρώνεις παρουσιολόγιο τότε ίσως να μην προβλέπεται.
να βοηθήσεις σου είπαν όχι να την αναλάβεις, χρόνο έχεις όταν είσαι στο σχολείο και δεν κάνεις μάθημα, όπως και να τις παρακολουθήσεις όταν την ημέρα είσαι εκεί αφού είναι στα καθήκοντα σου. Το αν έχεις ή δεν έχεις διάθεση δεν είναι λόγος για το οτιδήποτε. Το θέμα είναι αν την ημέρα εκείνη που θα γίνει η γιορτή, είναι η ημέρα που είσαι σε εκείνο το σχολείο. Αν ναι καλώς αν όχι τότε είναι άκυρη η εμπλοκή σου σε αυτήν.Εχω μονο 1 ωρα κενο τν εβδομαδα στο σχολειο αυτο. Τη μερα της γιορτης ειμαι εκει τις 2 πρωτες ωρες και 3 σε σχολειο διαθεσης. Σε ποιο πρεπει να παω? Στην τοποθετηση με 2 ωρες ή στη διαθεση που εχω 3? καμία εξωδιδακτική δεν έχει μείωση για οποιονδήποτε, μόνιμο ή αναπληρωτή.
καμία εξωδιδακτική δεν έχει μείωση για οποιονδήποτε, μόνιμο ή αναπληρωτή.
γραμματειακή υποστήριξη... ok τώρα;
Δεν είναι απαραίτητο να μη συμπληρώνεις, μια χαρά γίνονται μειώσεις ωραρίου και σε περίπτωση που συμπληρώνεται πλήρες ωράριο, στα πλαίσια γραμματειακης υποστήριξης. Οι ώρες συνήθως καλύπτονται από άλλους συναδέλφους ακόμα και ως υπερωρία...τραγικό αλλά έχει συμβεί!
Καμία πληροφορία παίζει για β φάση αναπληρωτων στην ειδ. αγωγή;
Όχι δεν περισσεύει, όλοι έχουν το κανονικό τους ωράριο. Έχει τύχει όμως για να πάρει κάποιος γραμματειακή υποστήριξη να πάρουν ώρες του ως υπερωρία άλλοι.