0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@Anemos2017ο νοων νοειτο σημαινει οτι με πας σε αλλου υφους συζητηση. αν ο δ/ντης θελει να κανει καψονια με τον νεο νομο τοτε σημαινει οτι ηδη υπαρχει αναποφευκτα ενα κακο κλιμα συνεργασιας μεταξυ ολων των εμπλεκομενων οποτε σε τετοιες περιπτωσεις δεν παρακαλας να παει 14:00 αλλα να φτασει ο ιουνιος....για την σιτιση δεν ειχα παρατηρησει αυτην την ανακοινωση, η οποια σημαινει πραγματι αντιο στην ωρα του ολοημερου... λογικα θα ανακοινωθει και επισημα με την εγκυκλιο λειτουργιας του ολοημερου απο το επομενο σχ. ετος..κ εγω ο ιδιος μετακινουμαι απο χωριο σε χωριο αλλα επαναλαμβανω οτι δεν εχει σχεση η μετακινηση με τον νεο νομο. αφιερωνεις το ΠΟΛΥ 6 ωρες/ημερα ή 30 ωρες/εβδομαδα για εξωδιδακτικες εργασιες που ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ. μεχρι τις 15:00 με ποιον θα μεινω παρεα; με την καθαριστρια; @DONCORLEONE1αλλες οι συνθηκες εργασιας στο υπολοιπο δημοσιο και αλλες στα σχολεια. πχ δεν υπαρχει περιπτωση να καλυφθουν με κλιματιστικα ολες οι σχολικες αιθουσες λογω κοστους και δεν υπαρχει περιπτωση να γινονται μαθηματα τον ιουνιο-ιουλιο-αυγουστο με 40 βαθμους εξω.
επιμορφωση Online με λαπτοπ στην παραλια , οποτε ναι, θα φοραω μαγιο τεσπα, ας αφησουμε τα σεναρια επιστημονικης φαντασιας και σου απαντω στο ΥΓ:γιατι μου κανεις τετοια ερωτηση ενω ξερεις ηδη την απαντηση; προφανως και εχεις το δικαιωμα να φυγεις αν το θελεις. ομως, το τι θα κανει ο καθενας σε αυτην την περιπτωση , το αφηνω στην αντιληψη και στον επαγγελματισμο του
Ο νόμος έμεινε ο ίδιος, έως 30 ώρες είχαμε πριν έως 30 και τώρα, όλα τα άλλα που γράφονται είναι υποθέσεις, φαντασιώσεις και φοβίες. Δεν βασίζονται πάνω στο συγκεκριμένο κείμενο αλλά σε ότι του κατέβει του καθενός.Τα σχολεία λοιπόν που ήταν μπουρδέλα θα παραμείνουν ως έχουν. Αυτά που λειτουργούσαν καλά θα συνεχίσουν να λειτουργούν καλά.Οι συνάδελφοι που την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια για να πάνε στις εξωτερικές τους δουλειές θα συνεχίσουν να μας ξεφτιλίζουν. Στον αντίποδα όσοι κάθονταν, είχαν τα κενά τους και βοηθούσαν όσο μπορούσαν θα συνεχίσουν να το κάνουν και θα σώζουν την παρτίδα.
AN δεν κάνω λάθος στην αρχή του σχολικού έτους συνεδριάζει ο σύλλογος διδασκόντων και γίνεται κατανομή εργασιών. Επομένως δεν είναι ζήτημα φιλότιμου....αλλά εκπλήρωσης των εργασιών που έχουμε αναλάβει...στα κενά μας φυσικά!! Όσο για τους διευθυντές είναι εκεί για να επιβλέπουν και να συντονίζουν την διεκπεραισωση των υποχρεώσεων μας....Προς τι λοιπόν το λεξιλόγιο και οι χαρακτηρισμοί;Ώστε εάν κάποιος χρειαστεί να προσέλθει πχ σε μια τράπεζα ή σε μια ΔΟΥ αυτοπροσώπως μας εξευτελίζει;Μου θυμίζεις ένα καλό μου φίλο επιστήμονα αρχιτέκτονα που όταν με συναντούσε στο δρόμο κατά την μετάβαση μου από το ένα σχολείο στο άλλο ( πέντε τον αριθμό) ,στην επαρχία που ζούμε, μονίμως μου έκανε την ερώτηση ...δάσκαλε δεν δουλεύεις σήμερα; Οπότε μια μέρα του έδειξα το πρόγραμμα μου, του ζήτησα να μου προτείνει ένα τρόπο μετακίνησης ωστε να μην με βλέπει στον δρόμο.....και τότε μου απάντησε...συγνώμη δεν ήξερα...!
Άλλαξαν οι εποχές και οι συνθήκες εργασίας! Όσο γρηγορότερα το εμπεδώσετε, εσείς οι μόνιμοι, τόσο το καλύτερο για όλους!
Αν αυτό κατάλαβες οπό όσα γράφω τότε εγώ καταλαβαίνω πως μόνιμοι διορισμοί θα γινουν - αν θα γίνουν - μετά δέκα χρόνια.....οποτε πάρε σειρά στα δικαστήρια!