0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πόσες διδακτικές παραπάνω δηλαδή σου ανατέθηκαν;
Έχω μια απορία μόνο.Γιατί κατά την γνώμη σου η κυβέρνηση αποφάσισε να νομοθέτηση πάλι κάτι το οποίο ίσχυε από το 1985;Για να προσθέσει ότι θα διορθώνουμε τις γραπτές εργασίες των μαθητών (sic!) για την αυτοαξιολόγηση (sic sic!!) ή για κάτι άλλο πιο τρανό...;
Όχι μωρέ, αυξήθηκε το διδακτικό, έτσι δεν είπαν οι συνάδελφοι;Να μην ρωτήσω πόσες ώρες; να συμπαρασταθω στην αδικία που υφίσταται ο συνάδελφος.
Περίμενα μια απάντηση που να βασίζεται στην κοινή λογική όχι επίδειξη νευρικού πνεύματος.Ρώτησα λοιπόν ποια είναι η αιτία της νομοθέτησης εκ νέου μιας παραγράφου που ισχύει εδώ και 33 χρόνια.....Εσυ τι πιστεύεις ...πχ δεν είχαν άλλα προβλήματα να λύσουν;Προς το παρόν δεν έχουμε αύξηση του διδακτικού ωραρίου...προς το παρόν...
Το 30ωρο, αν εφαρμοστεί, μπορεί να μην μας συμφέρει, μπορεί να μην μας αρέσει, μπορεί να είναι ωραίο να τελείώνεις το μάθημά σου και να φεύγεις, αλλά αν προσπαθήσουμε να το δούμε από ουδέτερη οπτική γωνία, νομίζω φαντάζει κάτι αρκετά λογικό.Και έτσι λογικό φαντάζει και σε όλους όσοι δεν είναι καθηγητές. Όλοι έχουμε τύχει περιπτώσεις φαντάζομαι, όπου κάποιος γονιός ή ακόμη και ο διευθυντής αναζητά κάποιον καθηγητή, αλλά δεν μπορεί να τον βρει γιατί τελείωσε το μάθημά του και έφυγε. Το δεν έχουμε γραφεία να καθίσουμε δεν είναι διακιολογία, όσο και να θέλουμε να την παρουσιάσουμε έτσι...
Ισως απο μια αποψη.. Ομως το δεν εχουμε γραφεια ισχυει.Σε καποια σχολεια υπαρχει μεγαλη στενοτητα χωρου. Το εχω ζησει να κανουμε συλλογο σε καποια ταξη γιατι στο γραφειο δε χωρουσαμε ουτε ορθιοι. Οπως δεν υπαρχουν κι αλλα πραγματα πχ υπολογιστες. Δηλαδη θα καθομαστε στο σχολειο 8-2 αλλα και παλι θα παιρνουμε δουλεια για το σπιτι. Επισης μου εχει τυχει σε σχολειο να μας κραταει ο διευθυντης ολο το ωραριο. Εκεινη τη χρονια ανεβαζαμε ενα θεατρικο με μια συναδελφο. Και 8-2 και προβες εκτος ωραριου καναμε. Η δουλεια του εκπαιδευτικου δεν θα μπορεσει ποτε να χωρεσει σε ενα υποχρεωτικο πρωινο ωραριο
1.15-2.00 ποιος θα έχει μάθημα και θα έχει σίγουρα χώρο;