0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας. Στην προκήρυξη 2ΓΕ/2019 στη γενική παιδεία έχω περίπου θέση 5000 ΠΕ02 ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ στους τωρινούς προσωρινούς πίνακες αναπληρωτών. Θεωρείτε ότι υπάρχει πιθανότητα διορισμού τον Σεπτέμβρη δεδομένου ότι στην τελευταία φάση στη Δυτική Αττική έφτασαν μέχρι τη σειρά 4909 και στην επαρχία 5446 (εχω δηλώσει μονο Αττικη). Είναι κάποιος σε παρόμοια θέση;
αν εννοείς μόνιμο διορισμό, δυστυχώς όχι
Φαντάζομαι ότι δεν εννοείτε για μόνιμο διορισμό, γιατί ούτε καν, ως αναπληρωτής/τρία είναι πιθανόν, αν πάρουν και άλλες φάσεις και πάντα ανάλογα τα κενά. Μπορεί και στην επόμενη φάση να είστε μέσα αν καλέσουν.
Ναι για αναπληρώτρια. Γνωρίζετε αν καλέσουν μια φορά, καλούν κάθε χρόνο μετά; Αυξάνονται τα μόρια από την προϋπηρεσία;
Τα δεδομένα πλέον άλλαξαν με το προσοντολογιο και έτσι υπήρξαν φοβερές ανακατατάξεις, καθώς φέτος δουλεύουν άτομα που δεν έχουν ξαναδουλέψει. Με αυτή τη λογική θα δουλέψουν και του χρόνου, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Επίσης, οι πίνακες είναι κλειδωμένοι, οπότε δεν θα προστεθεί η φετινή προϋπηρεσία σε κανέναν. Όλα θα προστεθούν όταν ανοίξει το σύστημα το 2023 για τη γενική και το 2022 για την ειδική. Αν τηρηθει βέβαια το χρονοδιάγραμμα αυτόΣε όλα πρέπει να βάζουμε το "αν" σε αυτή τη χώρα!
Αυτή τη στιγμή δουλεύω σε ιδιωτική επιχείρηση και αν με πάρουν στην επόμενη φάση θα πρέπει να παραιτηθώ. Αν δεν με ξανακαλεσουν τον Σεπτέμβρη θα είναι πολύ δύσκολο να περιμένω ξανά από την αρχή χωρίς δουλειά. Έλεγα μήπως υπάρχει μια προοπτική συνέχειας για να μπορείς να προγραμματίσεις κάποια πράγματα. Η επαρχία ναι δίνει περισσότερες πιθανότητες αλλά με δύο μωρά στο σπίτι μάλλον μοιάζει άπιαστο ενδεχόμενο. Πάντως όσους γνωστούς μου τους πήραν μια φορά τους έπαιρναν μετά κάθε χρόνο, αν όχι από Σεπτέμβρη, σίγουρα σε επόμενες φάσεις. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό. δεν με έχουν ξανακαλεσει, γι'αυτό οι τόσες απορίες.
Η απαντηση ειναι οχι να μην παραιτηθεις! Απλα πανε στην αιτηση σου και βγαλε ολες τις περιοχες που εχεις βαλει τον Αυγουστο. Τωρα το καλοκαιρι που θα ξανακανουμε αιτησεις αν θελεις ξανα κανεις και εσυ!