0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα συνάδελφοι!Σκέφτομαι να ξεκινήσει η κόρη μου φέτος Αγγλικά, πιθανότατα σε κάποιο φροντιστήριο.Τι θα πρέπει κατά τη γνώμη σας να ρωτήσω ώστε να διασφαλίσω ότι γίνεται σωστή δουλειά;Επίσης όσοι έχετε εμπειρία, πόσες ώρες την εβδομάδα και πόσοι μαθητές ανά τμήμα θεωρούνται ιδανικοί;Ευχαριστώ
Εγώ θα ζητούσα να δω και το πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας της καθηγήτριας που θα κάνει μάθημα στην κόρη μου. Επίσης, δεν θα ήθελα να έχει το τμήμα πάνω από 10 άτομα. Όσο για τις ώρες, νομίζω ότι 3 ώρες την εβδομάδα για Junior είναι ok.
Ναι είναι μικρή, 7 χρονών. Θα πάει τώρα
Μην κάνεις το λάθος και βάλεις το παιδί (ειδικά αν είναι
Η δυνατότητα να κάνει εντατικά μαθήματα το καλοκαίρι υπάρχει ακόμα και σήμερα .Η μικρή μου έκανε φέτος το καλοκαίρι.Το αν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε δύο τάξεις μαζί το ξέρεις καλύτερα εσύ .Πως ήταν στην πρώτη δημοτικού ?Δυσκολεύτηκε στην κατάκτηση της ανάγνωσης και των μαθηματικών εννοιών?Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό και το ξέρεις .
Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου! Κι εμένα με προβλημάτιζε το Junior A& B μαζί γιατί είχα ακούσει ότι καλύτερα να γίνεται σταδιακά για να τα αφομοιώσει καλύτερα το παιδάκι.Θα το σύστηνες σε μεγαλύτερες τάξεις; Πχ να μην κάνει καθόλου φέτος και να κάνει του χρόνου που θα είναι πιο ώριμη Α&