0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
" Η Β ΦΑΣΗ θα είναι μεγάλη και από όλες τις ειδικότητες στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. " μήνυμα που έχει αναρτηθεί στην ομάδα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ..
Λοιπόν, την προπροηγούμενη εβδομάδα (γιατι ειμαστε εδω κάμποσες) η ίδια υπάλληλος στο ίδιο τηλέφωνο μου ειπε οτι θα γίνουν αυτη την εβδομάδα τώρα, μετα τις αποσπάσεις, αν θυμάστε. Τοτε που τα έλεγε αυτα, είχαμε ενημερωςεις απο αιρετούς και ΔΙΔΕ οτι θα γινει 30/09. Δεν ξερω πια ποιον πρεπει να πιστέψουμε.
Kαλημερα....φρεσκα νεα,δλδ τι φρεσκα μπαγιατουρα κανονικη.Φαση μαλλον τριτη μαζι με α/θμια!!!!!Οιμε.................
Επειδή και εγώ ήδη έχω πεταχτεί εκτός εκπαίδευσης από πέρυσι και ξέρω πόσο επώδυνο είναι να το συνειδητοποιήσεις, αν πολλά χρόνια έχεις βασίστει και σχεδιάσει τη ζωή σου με αυτό το δεδομένο, θα ήταν συνετό για πολλούς που δεν έχουν το "χαρτί" της ειδικής αγωγής ή την δυνατότητα να βρεθούν σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές να επανασχεδιάσουν τη ζωή τους, αφού δεν είναι στις προτεραιότητες της κυβέρνησης...Βέβαια και πάλι όταν θα έρθει η ώρα για τις κλήσεις στην ενισχυτική πάλι θα είμαι και εγώ μπροστά στην οθόνη, αφού έχω κάποιες λίγες ελπίδες να κληθώ εκεί. Βλέπετε τα γεράματα φέρνουν και εμμονές...
Νά λοιπόν τι παρακαλάνε: "Κύριε Κορδή τι θα γίνει με εμάς που ζητάμε απόσπαση απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ και ξέρουμε οτι έχει κενά εκεί που ζητάμε και δεν τα δίνουν?δεν πιστεύω να επιτρέψετε να πάρουν αναπληρωτές προτού ολοκληρωθούν οι αποσπάσεις?είναι καιρός να πιέσετε και να απαιτήσετε τα αυτονόητα νομίζω και να δούμε πράξεις,τα παιδιά μας θέλουν τους γονείς τους και τα λόγια πλέον είναι περιττά,οι εκπαιδευτικοί ψηφίζουν εσάς τους αιρετούς να μας αντιπροσωπεύσετε,να μας στηρίξετε κι ελπίζουμε να σταθείτε όλοι άξιοι της εμπιστοσύνης μας""δεν πιστεύω να επιτρέψετε να πάρουν αναπληρωτές προτού ολοκληρωθούν οι αποσπάσεις?"