0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ πάντως fotini18, αν παρατηρήσεις τις συνομιλίες μου, θα διαπιστώσεις ότι γράφω μόνο όταν έχω κάτι σίγουρο να πω. είμαι αγγλικής και πρόπερσι και πέρυσι έγραψα για τα νούμερα των προσλήψεων στον κλάδο μου (και αν θυμάμαι και για τους πε19-20) και αυτά ήταν. έτσι και τώρα γράφω γιατί με πήρε ο γνωστός μου από το υπουργείο για να μου πει τα νέα. τόσο καιρό σας παρακολουθώ και δεν έχω γράψει κάτι. ξέρω ότι δεν έγραψες το μήνυμα με κακία. απλά και εγώ ήθελα να με είμαι εντάξει.
Συνάδελφοι, έχω αποπροσανατολιστεί! Ακούω τις τελευταιες ημερες πληροφορίες που δεν ταυτίζονται. Για παράδειγμα, αυτή η πληροφορία του συναδέλφου "the phantom" και πολλών άλλων, που μιλάνε με σιγουριά για Δευτέρα και δεν έχω λόγο να τους αμφισβητήσω. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΦ, απ' την άλλη,έγραψε: "οι προσλήψεις αναπληρωτών φιλολόγων θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα .Δεν ορίστηκε συγκεκριμένη ημέρα, γιατί υπάρχει βούληση για πραγματοποίηση γ φάσης αποσπάσεων μονίμων συναδέλφων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης." Εγώ το πρωί που πηρα τηλ στο υπουργείο, η υπάλληλος ήταν κατηγορηματική ότι "δε θα προηγηθούν άλλες αποσπάσεις πριν τη β φαση μας και θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ για Δευτέρα αλλά δεν είναι σίγουρο". Κατάλαβα ότι λένε ό,τι τους καπνίσει! Μην παρεξηγηθώ...μιλάω για όσους δίνουν τις πληροφορίες, όχι στους συναδέλφους, που μπαίνουν στον κόπο να μας τις μεταφέρουν και τους ευχαριστώ γι' αυτο.
Διευθυντές της περιοχής που εργάστηκα πέρυσι , που περιμένουν καθηγητές για την Γ' λυκείου , ενημερώθηκαν από αιρετούς ότι η φάση θα γίνει 1η Νοέμβρη .Κάλεσαν γονείς τους ενημέρωσαν και τη Δευτέρα θα πάνε στη Δευτεροβάθμια Ξέρω πως ακούγεται αλλά είναι ένα γεγονός και σας το αναφέρω. Μακάρι να γίνει φάση τη Δευτέρα, μακάρι οι πληροφορίες του συναδέλφου να είναι έγκυρες.
Αυτοί εκεί στο Υπουργείο μπορεί να θέλουν να προσλάβουν την β΄ φάση την 1η Δεκέμβρη, εσείς θα το ανεχτείτε; Οι διευθυντές, οι γονείς, οι ίδιοι οι μαθητές θα το δεχτούν αδιαμαρτύρητα; Δεν θα κουνηθεί κανένας από την θέση του και θα αφήσουμε όλοι μας να πλανάται η λανθασμένη εντύπωση και εικόνα (που το Υπουργείο έχει καλλιεργήσει) πως η φετινή σχολική χρονιά είναι η ομαλότερη; Αν ήταν άλλοι οι κυβερνώντες, δεν θα είχε μείνει πέτρα για πέτρα!