0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@ gia 96Θα ήταν παράξενο να πεις καλή κουβέντα για τους άλλους.Δεν μιλάμε για την δίκη μου ηλικία...αλλά για όλων μας την ηλικία....δεν είναι προσωπικό το ζήτημα αλλά συλλογικό εδώ που έχουμε φτάσει.Δεν συνεχίζω γιατί δεν θέλω να ξεπεράσω τα όρια που εχεις ήδη ισοπεδώσει....Ξαναδιάβασε πάλι όμως τι ακριβώς γράφεις για όλους τους άλλους....εκτός από εσένα που στην ηλικία των 40 ετών μπορείς να είσαι εκπαιδευτικός.Πόσα χρόνια έχει κυρία μου να γίνει ΑΣΕΠ; Οι προηγούμενοι έληξαν...και νέος αργεί!!ΥΓ. Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για την οικογένεια του και μην γίνεσαι τιμητής των πάντων κουνώντας το δάχτυλο. Δεν σου πέφτει λόγος.
Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία σου! Μακάρι να είσαι καλά, να ζήσεις πολλά χρόνια και ακόμη περισσότερα ως συνταξιούχος, όταν με το καλό βγεις στην σύνταξη, για να "πάρεις πίσω" τις εισφορές που θα έχεις πληρώσει στο κράτος!Το επιχείρημά μου αυτό όπως και τα υπόλοιπα είναι ορθότατο! Είναι εξηγήσιμο με άλλον τρόπο αυτό που πράττει το 85% των εκπαιδευτικών; Απόκτηση τρίτου παιδιού μετά τα 40 ή τα 43 χρόνια, σε προχωρημένη ηλικία και αμέσως την επόμενη χρονιά πρόσληψη σε δημόσιο σχολείο; Γιατί δεν καθόταν αυτός ο κύριος ή αυτή η κυρία να διαβάσει τόσα χρόνια, να πάει να δώσει σε κάποιον ΑΣΕΠ και να επιτύχει; Κι αν πήγε, γιατί ποτέ του δεν έγραψε πάνω από την βάση; Τα ερωτήματα αυτά έχουν εύκολη απάντηση! Κι αφού δεν είχε κάποια άλλη επιλογή να μπει στο δημόσιο σχολείο, θυμήθηκε να κάνει κι ένα ακόμη παιδί, ώστε να ικανοποιήσει αυτήν του την επιθυμία και ναι, να "το παίξει" εκπαιδευτικός στα 45+ ή στα 50- (όπως το προτιμάς)!Προσωπικά, τέτοιες πονηρές κινήσεις εκπαιδευτικών τις θεωρώ απαράδεκτες και κινήσεις που εξυπηρετούν το προσωπικό συμφέρον ορισμένων και ασφαλώς όχι την δημόσια εκπαίδευση!Ευτυχώς όμως το 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ!
Στις σύγχρονες Ηρωδιάδες συστήνω συχνό και εντατικό σεξ ώστε να αποκτήσουν παιδιά και να πάψουν να ασχολούνται με τα δικά μας.
Καλησπέρα! Είμαι μια χρόνια αναπληρώτρια και ωρομισθια ενίοτε καθηγήτρια που τις περισσότερες φορές χάνω τη προσληψη από μια-ένα συνάδελφο που έχει 3 ή 4 παιδιά. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν θέλω να κατακρίνω όσους έχουν πολλά παιδιά, (ευλογημένοι άνθρωποι) αλλά εμείς που έχουμε ενα ή δυο παιδάκια ή κάποιοι κανένα, θα πρεπει να μην δουλεύουμε ποτέ; Δεν λέω να μην παιρνουν μόρια, να παιρνουν αλλά να παίρνουν και όσοι έχουν ένα ή δυο παιδιά. Είναι άδικο το μεταπτυχιακό να σου δίνει 4 μόρια στους πίνακες ειδικής αγωγής και η τριτεκνία να σου δίνει 3 μόρια!!!!!!!!!!!! Αν δε έχεις και 4 παιδιά, σου δίνουν 6 ή 7 μόρια (αν δεν κάνω λάθος). Στους πίνακες της γενικής δεν μετράμε τα προσόντα που κοπιασες για να τα αποκτήσεις αλλα τα παιδιά!!!!!!!!!!! Ενώ αν έχεις ένα ή δυο τι παιρνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Καρτα ανεργίας! Έχω κουραστεί...................
Κάνεις μεγάλο λάθος συνάδελφε.Κάνεις δεν τα έχει βάλει μαζί σας ή με τα παιδιά σας.απλώς το σύστημα "μπάζει" από παντού...Όσο για το σεξ μια χαρά εντατικό θα μπορούσε να είναι αλλά τι να κάνω με στείλανε σε νησί κι ο φίλος μου πήρε μεταθεση στο ν Έβρο. Τι παιδί να κάνεις...οταν θα δυσκολεύεσαι ακόμη και να κρατήσεις σχέση από απόσταση
αν ρωτησεις το φιλο σου το στρατιωτικο θα δεις οτι τα προνομια του ειναι πολυ περισσοτερα απο των τριτεκνων εκπαιδευτικων (δωρεαν στεγαση στα ΣΟΑ, δωρεαν συτιση στι ΛΑΦ, 1000 Ευρω εξοδα μετακομισης κ.α)Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι
Παλι τα ιδια ...μαλλον δεν με διαβασες που εγραψα πριν λιγο..οικογενειακο εισοδημα..για να λυθει το θεμα...ξερεις πατωντας ενα κουμπι το υπουργειο γνωριζει τα παντα...και δεν χρειαζονται καν δικαιολογητικα...
να σου θυμησω οτι για το 2017 ειχες αναγγειλει1) επιστολη στο υπουργειο με χιλιαδες υπογραφες που θα ταραζε τα νερα στο συστημα διορισμων2) νεους πινακες αναπληρωτων μετα απο δικαστικη παρεμβαση που θα αλλαζει τη σειρα καταταξης με κριτηριο προταξης τον ασεπ (μαλιστα ειχες και πληροφοριες)3) συντομα διεξαγωγη νεου ασεπ το αργοτερο μεχρι το καλοκαιτι του 184) πληροφοριες για προσληψη στην α φαη για προσληψη περιπου 350 φιλολογων5) αποψη για τριτεκνους, για πολυτεκνους, για αμεα για ειδικη αγωγη.....και γενικα επι παντος επιστητου6) για μεταπτυχιακα που θελουν αναγνωριση, αλλα οχι οπως το δικο σου που προσφατα απεκτησες απο Κυπρο κατα δηλωση σουΣου προτεινω να μην εκτιθεσαι πλεον τοσο και να μη βγαζεις τοσο μενος απο μεσα σου για καθε τι. Καταλαβαινω την αγωνια σου και την ατυχια να εισαι στην πρωτη φαση προσληψεων δεν ειναι ομως δυνατο να φταινε για αυτο παντοτε οι αλλοι και να αναζητουμε τις αιτιες σε διαφορες νομικα κατοχυρωμενες κατηγοριες συναδελφων.Ευχομαι να κληθεις στην επομενη και να θυμασαι λιγη φειδω δεν βλαπτει.Φιλικ;α.
Με όλο το σεβασμό, κοντεύουν 10 έτη από τότε που έγινε διαγωνισμός, και πέρα από τους τριτεκνους και πολυτεκνους που γίνεται λόγος στο παρόν θέμα, αν κάποτε γίνει γραπτός διαγωνισμός, αυτούς τους εκατοντάδες χιλιάδες εκπαιδευτικούς με τη μηδενική προϋπηρεσία και πτυχίο ή και μεταπτυχιακό ή και διδακτορικό πλέον, ποιός θα τους δώσει μία ευκαιρία πραγματική να γίνουν ωρομισθιοι έστω ;Πώς θα συναγωνιστούν όλους τους παλαιότερους (με βαθμολογία σε διαγωνισμούς, προϋπηρεσία, τριτεκνια κοκ).