0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα κλήθηκα να υπογράψω εκ νέου σύμβαση, με μειωμένο ημερομίσθιο (είμαι μη πιστοποιημένη). Από ότι μου είπαν, έχει γίνει μπάχαλο και οι συμβάσεις θα φύγουν ανά κύματα (υποθέτω οι πρώτες που εφυγαν και τακτοποιήθηκαν είναι των πιστοποιημένων εκπαιδευτών και οι τελευταίες όσων δουλεύουν με μπλοκάκι). Φοβάμαι ότι θα αργήσουν αρκετά οι πληρωμές, χωρίς να είναι πρόβλημα από την Ενιαία Αρχή
Καλημέρα συνάδελφε,θα ήθελα εάν σου είναι εύκολο, και γνωρίζεις, να απαντήσεις στα ερωτήματα εκατοντάδων μη-πιστοποιημένων Εκπαιδευτών, που το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιστικο ΙΝΕΔΙ
Συναδελφε συμφωνουμε απολυτα, βεβαια η βλακεια-ανοησια ειναι πολυκομματικη..να πως ομως πως αντεδρασα εγω στη διαφορετικοτητα της συμβασης που κληθηκαμε παρατυπα να υπογραψουμε στα τελη Γεναρη αντι για Οκτωβρη:1)Επειδη δεν αναγραφοταν η ωριαια αντιμισθια στη συμβαση και επειδη απο το Ινεδιβιμ δεν εδιναν εξηγησεις (μαλιστα Διευθυντης εκει ειπε να αρχισω και καποια στιγμη θα δω τι θα λαβω!!!), αρνηθηκα να παρω ωρες στο τρεχον εξαμηνο2)Προχωρησα σε καταγγελια στο Συνηγορο του πολιτη για: α) Ψευδη ημερομηνια αναγραφης συμβασης εκ μερους του ινεδιβιμ ,β) μη αναφορα ακριβης αντιμισθιας για μη πιστοποιημενους (μαλιστα στα Φεκ που παραπεμπει το Ινεδιβιμ δεν αναγραφεται τιποτα οσον αφορα την αντιμισθια)γ)διαφοροποιηση αντιμισθιας για πιστοποιημενους και μη για την ιδια παροχη υπηρεσιων (αναφερομαι μεταξυ 2 που εχουν ακριβως τα ιδια προσοντα)δ)υποβαθμιση διδακτορικου: το κρατος αναγνωριζει το διδακτορικο ως τον ανωτερο ακαδημαικο τιτλο και σου επιτρεπει να εκπαιδευσεις-διδαξεις σε φοιτητες ΑΕΙ-ΤΕΙ (και ειναι απαραιτητο προσον για να προσληφθεις ως μελος ΔΕΠ) και ο ΕΟΠΠΕΠ-ΙΝΕΔΙ
Έχω την εντύπωση ότι η προκήρυξη προσλήψεων ανέφερε κάτι για διαφορετική αμοιβή πιστοποιημένων και μη. Ισχύει;
Αγαπητέ συνάδελφε,συμφωνώ 1000% σε όλα όσα λες...Και συμφωνώ και με τις ενέργειές σου...Ειλικρινά δεν το σκέφτηκα να προσφύγω στον Συνήγορο του Πολίτη...Εάν μου είχε περάσει από το μυαλό, σαφώς και θα το είχα κάνει, αν και οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης- που έχουν και νομική υπόσταση- πιθανόν να ήταν καταλληλότερη επιλογή...Το θέμα με το Διδακτορικό Δίπλωμα και την υποβάθμιση που έχει υποστεί από το ΙΝΕΔΙ
Η πιστοποίηση δεν είναι ελληνική πατέντα, είναι ευρωπαϊκή πολιτική. Αυτά περί διδακτορικών και πιστοποιήσεων...
Επειδή ακριβώς είναι ευρωπαϊκή και όχι ελληνική πατέντα, θα πρέπει να ισχύσει και στην περίπτωση των πανεπιστημιακών ΚΕΕ, για τα οποία υπάρχουν ακόμα αρκετά θολά σημεία...