0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα ποτέ δεν θα μπορούσε να μου περάσει από το μυαλό αυτό που έγινε. Και ναι έχω δει κι έχω δει αυτά τα χρόνια αλλά έπρεπε να ξέρω και από δικηγόρους; Ποτέ δεν πήγα σε δικηγόρο, ασεπ μου είπανε, διάβασα, πλήρωσαν φροντιστήριο οι δικοί μου, έγραψα καλά και διορίστηκαν άλλοι 1500 θέσεις κάτω από μένα επειδή μάθανε νέα που εγώ δεν έμαθα, φοβερό
Είναι τώρα λοιπόν μια καλή ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι εκπαιδευτικοί δεν γίνονται μόνο αυτοί που "τους είπαν" να διαβάσουν και "τους πληρώσαν" τα φροντιστήρια οι γονείς τους, αλλά και αυτοί που δεν τους είπε κανείς τίποτα, που δεν τους πλήρωσε κανείς τίποτα, αλλά ως αυτόνομες και ώριμες προσωπικότητες έκριναν ότι έπρεπε να αναλάβουν πρωτοβουλίες, να αγωνιστούν για να πάρουν πίσω την κλεμμένη τους ζωή επικαλούμενοι τους νόμους της πολιτείας. Αυτό είναι ένα μεγάλο δίδαγμα για τους δικαιωθέντες και διορισθέντες εκπαιδευτικούς που θα το μεταδώσουν στους μελλοντικούς μαθητές τους. Ελπίζω ότι όλοι έχουμε γίνει σοφότεροι από αυτή την ιστορία....
Κλεοπάτρα ΜΑυτή η καραμέλα με τους χαμηλόβαθμους να δω πότε θα τελειώσει. Είστε μέλος στο pde απ' το '11, έχετε σαράντα σελίδες μηνυμάτων και δεν πήρατε είδηση το '15 τίποτα. Μάαααααλιστα. Τι άλλα νέα;
........... εσύ βρίσκεις ηθικές, νόμιμες, αξιοκρατικές αυτές τις διαδικασίες και φταίει ο κόσμος που δεν έφτασε στα αυτιά του το κουτσομπολιό της προσφυγής; ..............
Όταν βγήκε η 527 ήταν έτοιμοι να γίνουν 5000 διορισμοί . Θα ξεκινούσε να έπαιρνε όλους τους επιτυχόντες του 2008 και γύρω στους 3000 , οι θέσεις που έμεναν , από το νέο σύστημα που θα φτιάχνονταν δηλαδή από άτομα με προϋπηρεσία ! Οι άπληστοι ιδιωτικοί και φυσικά αυτοί που κουμαντάρουν σήμερα τις ομάδες με προϋπηρεσία είπαν σε συναντήσεις τους με το υπουργείο ότι θέλουν και τις 5000 θέσεις αλλιώς να μην γίνει κανένας διορισμός ! Φυσικά τα υπόλοιπα είναι γνωστά . Εμείς κερδίσαμε ονομαστικές αποφάσεις και διορισμοί με βάση την προϋπηρεσία δεν έγιναν ποτέ αφού τα κονδύλια για αυτές τις 5000 θέσεις πήγαν άλλου ! Τώρα ήθελα να ήξερα ποσό άπληστος μπορεί να γίνει κάποιος για να προτιμά να μην γίνουν διορισμοί θεωρώντας ότι έτσι θα εκβιάσει το υπουργείο και δεν θα διορίσει όλους τους ασεπιτες του 2008 με ξεπερνά ! Αν θέλετε να κράξετε κάποιους κράξτε αυτούς τους ανθρώπους που στέρησαν από την εκπαίδευση έναν τόσο σημαντικό αριθμό προσλήψεων με τις εμμονές τους όχι ασεπ ! Είναι οι ίδιοι που ανέβαιναν στα κάγκελα εναντίον του συστήματος του φίλη !
Με ποιο νομικο πλαισιο θα γινονταν οι διορισμοι που λες για το 15 συναδελφε? Κι απο που προκυπτει οτι θα επαιρνε ολους τους επιτυχοντες του 2008?