0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το Υπουργείο έτσι κ αλλιώς δεν κάλεσε κανέναν από αυτούς που θα έπρεπε.Επομενως,μετράει το ενδιαφέρον από τότε που βγήκε η 527 και βουιξε ο τόπος στα εκπαιδευτικά δεδομένα.Τοτε λοιπόν,όσοι ενδιαφέρθηκαν έκαναν αίτηση διορισμού.Τι να κάνουμε τώρα δηλαδή;να το αλλάξουμε επειδή εσείς έχετε σκυλιασει που θα διοριστούν κάποιοι συνάδελφοι σας;και έχετε ανοίξει όλοι ξαφνικά νέους λογαριασμούς στο pde;κατηγορείτε εξαίρετους συναδέλφους όταν εσείς οι ίδιοι είστε αήθεις!λίγη τσίπα δε βλάπτει.
Οπότε μόνο όσοι ήδη προσέφυγαν δικαιούνται διορισμό; Για ποιες νέες προσφυγές μιλάμε τότε;Εννοώ, σαν ΠΕ 60, ποια τα κριτήρια, ώστε να έχω κι εγώ το δικαίωμα και να προσφύγω...
Γιατί δεν δέχονται άλλες προσφυγές Lasid;
Έχεις καβαλήσει μεγάλο καλάμι. Δεν σκοπεύω να ξαναδώσω εξετάσεις 16 χρόνια αφού κρίθηκα διοριστέος μέσω ΑΣΕΠ και διορίστηκα. Εσύ εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι λόγω της κακοδιοίκησης και των αυθαιρεσιών παλιότερων Κυβερνήσεων κατάφερες να εκμεταλλευτείς την παρανομία τους και να τρυπώσεις δικαστικά, απλά επειδή έγραψες τη βάση και άσε τις συμβουλές για άλλους. Εγώ χαίρομαι που δικαιωθήκατε δικαστικά, κυρίως γιατί οι διοικούντες πρέπει να μάθουν να είναι προσεκτικοί και να μην αντιμετωπίζουν τα υπουργεία ως τσιφλίκια τους.