0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπράβο που βοήθησες κι εσύ άλλα δύο άτομα να αποκτήσουν δικαίωμα διορισμού Πελαγονία.Πραγματικά είναι να απορεί κανείς πώς ενώ το λέγαμε σε όλους και μέσω του pde και σε φίλους και συναδέλφους μέσα στα σχολεία που ήμασταν, τελικά σε καμιά ειδικότητα δεν καλύφθηκαν οι θέσεις που προέκυπταν από το σύνολο των αντισυνταγματικών διορισμών. Τελικά όντως οι περισσότεροι δεν έδωσαν σημασία.Συγχαρητήρια σε αυτούς που άκουσαν κι έδωσαν προσοχή σε κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για τη ζωή τους.Θα ήταν ωραίο να βρεθούμε με κάποιους από αυτούς στα ίδια σχολεία, να γνωριστούμε και να συνεργαστούμε!
Πιθανώς στο σχολείο που ήσουν δεν είχατε κάποιον διοριστέο ΑΣΕΠ που είχε προσφύγει και ήξερε τα γεγονότα.Εγώ το 2014-2015 ήμουν σε ΕΠΑΛ της Α Λέσβου και είχα μιλήσει στους συναδέλφους που ήταν επιτυχόντες ΑΣΕΠ.Τότε μόλις είχα διοριστεί. Από τον Σεπτέμβρη του 2015 που ήρθα στη
Τυχεροί όσοι ήταν μαζί σου. Και με τα άλλα παιδιά βέβαια που μιλούσαν στους επιτυχόντες.
Οι διοριστέοι που προσφύγαμε ήμασταν λίγοι. Για αυτό οι περισσότεροι από εσάς δεν είχατε στα σχολεία σας κάποιον.Ωστόσο, μπορούσατε να μας διαβάσετε και να ενημερωθείτε μέσα από το pde που φτάνει σε κάθε άκρο της χώρας,ακόμα και σε συναδέλφους που βρίσκονταν στο εξωτερικό, όπως ο panos2.
Ακριβως υπηρχε το pde.gr αλλα οχι μονο ...βασικα εγω οδηγηθηκα στην ανακοινωση που ειχε βγαλει δικηγορος σε αλλο σαιτ εκπαιδευσης...δειτε την ημερομηνια 3/8/2015 !!! Υπηρξαν εκκλησεις και απο αλλα δικηγορικα γραφεια περπου εως και 1 ετος μετα την εκδοση της αποφασης... Πιστευω πολλοι δυστυχως πιστεψαν οτι θα ισχυσει και για αυτους η οποια θετικη εξελιξη....Κοινως ασε τους αλλους να βγαλουν το "φιδι" αποτην τρυπα...