0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ μαζί σου Daira.Το δίκιο είναι καταφανές με το μέρος μας.Εγώ ως τρείς επιτυχών στους διαγωνισμούς ,ένιωσα στην πλάτη μου βαρύ το φορτίο της αδικίας για αλλεπάλληλα Έτη .Περίμενα υπομονετικά να διοριστώ ,με τον Σταύρο στο χέρι όπως λένε ,δεν πήρα την θέση κανενός μη νόμιμα ,αντίθετα μου πήραν την ζωή μου και τα ονειρά μου .Πάλεψα τίμια ,διάβαζα ατέλειωτες ώρες και αγόραζα συνέχεια καινούρια βιβλία για να προλάβω τις εξελίξεις της επιστήμης μου,με απώτερο σκοπό ,να διοριστω κάποτε .Άλλοι έμπαιναν από παράθυρα άλλοι από τις πίσω πόρτες από παντού,εγώ εκεί κολλημένη στα πιστεύω μου.Δεν περίμενα με τίποτα ότι η γέννα του παιδιού μου το 2008 ότι θα με απέκλειε από το να είμαι τώρα διορισμένη μια και δεν μπόρεσα να δώσω εξετάσεις τότε.Αγωνίζομαι εδώ και πέντε Έτη να βρω το δίκιο μου στα δικαστήρια .Εύχομαι η απόφαση για τους 2004 και 2006 να είναι θετική και να αποδοθεί επιτέλους η δικαιοσύνη.Πολλοί θα χαρακτηρίσουν μελό την όλη αφήγησή μου αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα .Μακάρι ο κλάδος μας να ήταν ενωμένος όπως λες,αλλά δυστυχώς αυτό είναι ουτοπία,γιατί πολύ απλά ο καθείς κοιτάει το συμφέρον του.
Kalimera se olous.Prepei enomenoi na diaikdikisoume to dikio mas.kai ego pathousa.Epitixousa 2006 k 2008 ston asep k apla perimena....perimena...kai akoma perimeno.....tin dikaiosi....
Δικηγορικό γραφείο έλεγε πριν 2 εβδομάδες ότι είναι μέσα στο χρονικό περιθώριο για προσφυγές ...και τώρα λέει ότι το ΔΕΑ δεν τις δέχεται και κινούνται τώρα με άλλη βάση για συμπερίληψη και όχι για προσφυγή..Η συμπερίληψη δεν ισχύει νομικά ...Κάποιοι πλέον εξαπατούν απλά...
Τώρα για τό άν η συμπερίληψη είναι νομικά αποδεκτή αυτό δεν το γνωρίζω ίσως να είναι μια μορφή πίεσης για να υπάρξει λύση με πολιτική βούληση
Ρωτησα τον δικηγόρο Θεσσαλονίκη κ . Σπυριδωνιδη και μου είπε κατηγορηματικά ΟΧΙ δεν ισχύει η συμπερίληψη νομικά...Προφανώς αναφέρω το όνομα για να μην υπάρχουν αμφιβολίες...χάρη στις οποίες κάποιοι οικονομανε...Τώρα τα υπόλοιπα για πολιτικές "λύσεις" δεν θα τα σχολιάσω...
Γνωρίζω ότι ο Σπυριδωνίδης είναι υπέρ της τριτανακοπής. Αυτό εξηγεί και τη στάση του για τη συμπερίληψη. Οι δικηγόροι δεν είναι ίδιοι και ο καθένας χρησιμοποιεί με διαφορετικό τρόπο τις νομικές διατάξεις.Οι προσφυγές συνεχίστηκαν και το 2019 από κάποιους δικηγόρους.Όλα τα ενδεχόμενα είναι "ανοιχτά"...