0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτή η ιστορία έχει κουράσει. Για να τελειώνει ας διοριστούν όλοι οι επιτυχόντες να ξεμπλοκάρει το σύστημα και για μας που περιμένουμε τόσα χρόνια. Ξέρω ότι κατά καιρούς έχω αναφερθεί αρνητικά κατά των ΑΣΕΠολάγνων, αλλά δεν προχωράει τίποτα και η αναπλήρωση έχει κουράσει. Ας τους πάρει να τελειώνουμε, νυσαφι με τους δικομανεις ασεπολαγνους, μας φάγατε τα νιάτα μας.
Αυτοί που διορίστηκαν δικαστικά ήδη και όσοι φιλοδοξούν να διοριστούν στο μέλλον με το ίδιο κόλπο ΑΣΕΠ Ιτέα θεωρούνται ή εκτός ΑΣΕΠ;
Κόλπο ο διορισμός των ασεπιτών; Σε καλώ να ανακαλέσεις.
Όσο για το αν είναι οι δικαστικά διορισμένοι, ασεπίτες ή όχι;
Απ' το '15 ως το '18 έλαβαν χώρα πολλές δικαιώσεις απ' τα διοικητικά δικαστήρια (ΣτΕ και ΔΕΑ) που πάταγαν στην 527 που 'βγαλαν οι διοριστέοι του '08. Όλες οδήγησαν σε ισάριθμους διορισμούς απ' το '16 ως το '19. Κι όλα επί ΣυΡιζΑ. Αν αυτό ήταν colpo grosso; Χμ, από μια οπτική και με δεδομένο ότι λόγω των νόμων Γιαννάκου- Στυλιανίδη όλα τα κόλπα απ' το '04 ως το '14 ήταν του 40%, του 24μηνου και του 30μηνου τότε αυτή η αντεπίθεση των ασεπιτών ήταν όχι απλό κόλπο μα colpo grosso. Πόσω δε μάλλον που ενέπλεξε και τη δικαιοσύνη. Αλλά να πω και κάτι ακόμη. Οι δικαστικοί διορισμοί δεν είναι λιγότερο συριζοδιορισμοί απ' ό,τι οι διορισμοί της ειδικής. (Θα μου την πέσουν οι δικοί μου τώρα μα γιατί να με νοιάξει;) Διότι ημπορεί να υπήρχε η νομική δυνατότητα μα απαιτήθηκε κι η πολιτική βούληση. Που δίχως αριστερή κυβέρνηση δε θα υπήρχε. Άρα και κόλπο ήταν και μεγάλο μάλιστα (δίχως τη στήριξη της ΔΟΕ και με την απόλυτη εχθρότητά της μάλιστα, που το καθιστά ακόμη πιο μεγαλειώδες κόλπο) και σοσιαλδημοκρατικής προέλευσης γεγονός. Όσο για το αν είναι οι δικαστικά διορισμένοι, ασεπίτες ή όχι; Αλήθεια, τι σημασία έχει πώς θα τους αποκαλέσεις; Είν' οι πιο μεγάλοι μ ά γ κ ε ς που διαθέτει το διδασκαλικό σώμα. Δίχως αντίρρηση. Ξεπέρασαν είκοσι χιλιάδες λεύγες μπροστά τις προϋπηρεσίες με όλο το συνδικαλιστικό βαθύ κράτος απέναντι και με δικαστική συνδρομή μάλιστα στη φαρέτρα τους. Ε, τους αξίζει ο τίτλος. Και δεν εννοώ αυτόν του ασεπίτη.
Αυτοί που διορίστηκαν δικαστικά ήδη και όσοι φιλοδοξούν να διοριστούν στο μέλλον με το ίδιο τρόπο θεωρούνται ΑΣΕΠ τες ή εκτός ΑΣΕΠ;
Όλοι αυτοί που τέλος πάντων πέρασαν τη βάση. Έχουμε μπλέξει και με τα θέματα αξιοκρατίας και δήθεν αριστείας. Ας τελειώνουμε με όλους αυτούς που έτσι κι αλλιώς τα δικαστήρια τους δικαιώνουν για πλάκα, να έρθει και η σειρά μας. Κουραστηκαμε, σκάσαμε.
Κι εσύ τα ίδια έλεγες για τους μόνιμους τόσα χρόνια, ήμαρτον. Τώρα που έγινες μόνιμη (στη θέση κάποιου άλλου, αφού είσαι χαμηλόβαθμη) φαντάζομαι θα λες τα καλύτερα πλέον για τους μόνιμους. Όπως και να 'χει, όσοι θέλετε να γράψετε ΑΣΕΠ θα σας δοθεί η ευκαιρία μάλλον από τη σημερινή κυβέρνηση. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε κι εσείς τι εστί βερύκοκο.