0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά ξερεις κανείς αν θα υπολογιστουν τα δικαιολογητικα παρότι δεν τα συμπληρωσα στις παρατηρήσεις στην αίτηση βελτίωσης αν τα στειλω στη διευθυνση??Εκανα οριστική υποβολή δυστυχως και θελω να στειλω εντοπιοτητα και οικογενειακη κατασταση.Επικοινώνησε με τη Δ/νσή σου, ενημέρωσέ τους, στείλε τα δικαιολογητικά, όπως οφείλεις με email και όλα θα πάνε καλά. Το ίδιο είχα κάνει κι εγώ κάποτε.
Συνάδελφοι, ξέρει κανείς πώς χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα mydocs για να ανεβάσουμε τα δικαιολογητικά για τα μουσικά σχολεία; Κάνουμε αίτηση; αναφέρουμε τα στοιχεία της αίτησής μας αφού την έχουμε πρώτα οριστικοποιήσει; μπορούμε να ανεβάσουμε και κάθε αρχείο ξεχωριστά ή πρέπει να τα συνενώσουμε όλα σε ένα; ευχαριστώ
Νομίζω στο mydocs σε αφήνει κάθε αρχείο ξεχωριστα: π.χ. πτυχίο, μεταπτυχιακό.Μην ξεχάσεις να ανεβάσεις σε ένα αρχείο πόσα και ποια δικαιολογητικά έχεις ανεβάσει, δηλ ένα κατάλογο.Επίσης, πώς θα γράψεις σε ξεχωριστή η γραμμή τα στοιχεία σου εκεί δίνει οδηγίες η προκήρυξη.Δυστυχώς, αν έχει να ανεβάσεις πολλά σε πεταει κάποια στιγμή έξω το σύστημα.
Καλησπέρα σε όλουςΈχω την εξής σημαντική ερώτηση. Εκπαιδευτικός αποσπασμένος από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ πηγαίνει σε 5 δημοτικά σχολεία. Τα 4 παίρνουν 1 μοριο και το 5ο 3 μόρια. Στις υπηρετήσεις λαμβάνει 1 μόριο καθώς συμφωνα με την διεύθυνση το κοντινότερο γυμνάσιο στο απομακρυσμένο δημοτικό έχει ένα μόριο. Δεν θα έπρεπε λογικά να λαμβάνει 2/5 των 3ων και 3/5 του ενός καθώς πηγαίνει 2 μέρες την εβδομάδα στο σχολείο των 3ων μοριων.Ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο;
Εφόσον είσαι καθηγητής της β´θμιας θα παίρνεις τα μορια του γυμνασίου που ειναι κοντά στα δημοτικά που έχεις διατεθεί. Αν ήσουν καθηγητής ειδικότητας της πρωτοβάθμιας θα έπαιρνες τα μορια των αντίστοιχων δημοτικών. Έτσι όπως τα γράφεις, δίκαιο έχει η διεύθυνση, σωστά στα υπολογιζει
Νομίζω ότι πλεον δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Από φέτος ισχύει η νέα μοριοδότηση των σχολικών μονάδων που ουσιαστικά εξισώνει τα μόρια πρωτοβάθμιας-δευτεροβάθμιας. Ο συνάδελφος θα πάρει αναλογικά τα μόρια της πρωτοβάθμιας. Είμαι ίδια περίπτωση και η Διεύθυνσή μου υπολόγισε αναλογικά τα μόρια της πρωτοβάθμιας.
Πως να κινηθώ τώρα; Θεωρώ απόλυτα άδικο να πάρει η σύζυγός μου μόλις ένα μόριο όταν το δημοτικό έχει 3!! Να κάνει ένσταση; Γιατί η δευτεροβάθμια δεν το περνάει..