*

Αποστολέας Θέμα: Μη αναγνώριση της προϋπηρεσίας των ΣΔΕ για μισθολογική εξέλιξη & μείωση ωραρίου  (Αναγνώστηκε 13618 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος psira

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
ουτε για μειωση ωραριου υπολογιζονται τα ΣΔΕ. υπαρχει και νεότερη εγκύκλιος που αναφέρει οτι δεν προσμετραται. κατεθεσα ερωτημα και μου απαντησαν αρνητικα απο το υπουργειο. περιμενω και γραπτως
ούτε σε εμενα αναγνωριστηκε από τη διδε δωδεκανήσου

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος kokkino_mpaloni

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Μου αναγνωρίστηκε η προυπηρεσία στα ΣΔΕ για τα έτη που δεν ήμουν αναπληρώτρια πλήρους ωραρίου από ΔΔΕ Δωδεκανήσου, ΜΟΝΟ για το διδακτικό ωράριο.

Αποσυνδεδεμένος mariliane

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
εγω περιμενω ακομα απαντηση απο τη Δ Αθηνας. εθεσαν ερωτημα στην περιφερεια και απο εκει στο υπουργειο. από 1/07/2024. και ακομα τιποτε. μου λενε να κανω υπομονη....

Αποσυνδεδεμένος gagarin_3

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ04.05
    • Προφίλ
εγω περιμενω ακομα απαντηση απο τη Δ Αθηνας. εθεσαν ερωτημα στην περιφερεια και απο εκει στο υπουργειο. από 1/07/2024. και ακομα τιποτε. μου λενε να κανω υπομονη....

Ίδια διαδικασία και για συνάδελφο από δδε Κιλκίς! Έκλεισε χρόνο το καλοκαίρι κι ακόμα να απαντήσει το υπουργείο στην δδε!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
σημερα τηλεφωνησα στο υπουργειο και μιλησα με 4 ατομα. μου ειπαν οτι βεβαιως και τα σδε αναγνωριζονται για μειωση ωραριου και θα πρεπει να πιεσουμε τις ΔΔΕ οπου και ανηκουμε. πηρα τη διευθυνση οπου ανηκω και η οποια εχει θεσει ερωτημα στην περιφερειακη διευθυνση ... απο τις 20-10-2023 και ακομα να απαντησει θετικα ή αρνητικα. απο τη δδε μου ειπαν θα προχωρησουν σε αποφαση γιατι ξερουν οτι αυτη η κατασταση δεν παει αλλο.
εγω προσωπικα εχω κανει βηματα και προς τον συνηγορο του πολιτη και συναντηση με δικηγορο. ειναι καταπτυστη η κατασταση!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 04, 2024, 07:07:50 μμ από mariliane »

Αποσυνδεδεμένος eleanna

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Και εμένα δεν μου έχουν αναγνωρίσει ουτε μισθολογικά ούτε για μείωση.Το παράξενο είναι ότι σε συνάδελφο που δούλευε πλήρους ωραρίου του αναγνωρίστηκε για μείωση και όχι μισθολογικά.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
μονο για μειωση ωραριου θα επρεπε να αναγνωριζεται. μιδθολογικα οχι γιατι ειναι συμβαση εργου. μονο συνταξιμα

Αποσυνδεδεμένος fivi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
σημερα τηλεφωνησα στο υπουργειο και μιλησα με 4 ατομα. μου ειπαν οτι βεβαιως και τα σδε αναγνωριζονται για μειωση ωραριου και θα πρεπει να πιεσουμε τις ΔΔΕ οπου και ανηκουμε. πηρα τη διευθυνση οπου ανηκω και η οποια εχει θεσει ερωτημα στην περιφερειακη διευθυνση ... απο τις 20-10-2023 και ακομα να απαντησει θετικα ή αρνητικα. απο τη δδε μου ειπαν θα προχωρησουν σε αποφαση γιατι ξερουν οτι αυτη η κατασταση δεν παει αλλο.
εγω προσωπικα εχω κανει βηματα και προς τον συνηγορο του πολιτη και συναντηση με δικηγορο. ειναι καταπτυστη η κατασταση!!!
Έχεις κάποια εξέλιξη; Ο συνήγορος έκανε τίποτα; Και ύστερα λέει υποχρεούνται να απαντούν στον πολίτη σε 60 ημέρες...Κανείς δεν απαντά και κανείς δεν τιμωρείται.

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177580
  • Σύνολο θεμάτων: 19402
  • Σε σύνδεση σήμερα: 493
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 4