0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ ρωτώ αν μπορεί να αναγνωριστεί για μείωση ωραρίου αντίστοιχα η προϋπηρεσία σε ΔΙΕΚ.
Παρόλα αυτά, σε πολλούς εκπαιδευτικούς με προϋπηρεσία στα ΣΔΕ δεν τους έχει αναγνωριστεί για μείωση ωραρίου και φαίνεται ότι εξαρτάται από την κάθε ΔΔΕ.
Όπως φαίνεται στην τελευταία πρόταση της εγκυκλίου Κουλαΐδή Φ.361.23/12/123995/Δ1/20-12-2010,δεν αναγνωρίζεται για μείωση ωραρίου η εκπαιδευτική προϋπηρεσία που αποκτήθηκε σε ΙΕΚ.https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/4%CE%99%CE%9949-%CE%9F9/document
Ευχαριστώ! Επειδή ειναι από το 2010, έλεγα μήπως έχει γίνει κάποια τροποποίηση από τότε, αλλά, μαλλον, μάταια καθώς είδα. Όσοι δουλέψαμε στα ΔΙΕΚ, παραμένουμε αόρατοι και δεν κάνουμε τίποτα για αυτό. Είναι προκλητικό να βλέπουμε να αναγνωρίζεται στις σχολές τουριστικής εκπαίδευσης(!) και στις Σχολές Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. Ας μας εξηγήσει κάποιος, τελικά, με ποιο σκεπτικό γίνονται αυτοί οι διαχωρισμοί.
Αυτή είναι η εγκύκλιος σε ισχύ για τη μείωση διδακτικού ωραρίου;
Ναι, αυτή είναι η ισχύουσα εγκύκλιος για τη μείωση ωραρίου.
Ευχαριστώ πολύ και πάλι, Lasid! Να ρωτήσω αν ξέρεις, επειδή του ΣΔΕ δεν εμφανίζεται στο myschool πρέπει εμείς να ενημερώσουμε τη ΔΔΕ λογικά;