0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα σε δδε αναπληρωτρια αγγλικων: πήγα να κάνω προσφυγη σε φχ για αναδρομικό και μου ειπε πως ειμαι εκπρόθεσμη...αλλά ο ΄ίδιος ο δικηγορος μου είπε, πως μπορω να κάνω ένσταση σε άλλους δικαιομένους αν είναι χαμηλά από εμένα συμπέρασμα ο ίδιος ο δικηγορος που σε διοριζει ο ίδιος σε απολύει
Συναδέλφισσα, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς λες!Αν το εκπρόθεσμο δε διευρυνθεί, η προσφυγή της συγκεκριμένης κοπέλας θα παραμείνει εκπρόθεσμη. Έτσι δεν είναι; Άρα, ποια ένσταση θα μπορεί να ασκήσει σε άλλους δικαιωμένους συναδέλφους και κατ' επέκταση να διοριστεί αυτή στη θέση άλλων; Ειλικρινά, όλος αυτός ο συλλογισμός είναι αντιφατικός!Ακόμη και να διευρυνθεί το εκπρόθεσμο, πόσο είναι δυνατό/λογικό να διευρυνθεί; 3,5 - 4 χρόνια; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση! Η προσφυγή της συναδέλφου των Αγγλικών θα είναι και πάλι εκπρόθεσμη, οπότε δεν θα μπορεί να διεκδικήσει τίποτε περισσότερο, δυστυχώς! Έπρεπε να είχε κινηθεί νωρίτερα, ειδικά από τη στιγμή που (κι εδώ έχει γραφεί επίσης) περίπου 2.000 θέσεις επιτυχόντων του ΑΣΕΠ δεν διεκδικήθηκαν και συνεπώς χάθηκαν!
Στο σχολείο μου ήρθαν αναπληρωτές μέχρι και γυμναστές που γνωρίζουμε καλά ότι περισσεύουν!
Διαβαζω σε τοιχο (μονιμου) εκπαιδευτικου στο φατσοβιβλιο το ακολουθο...μιλαει για την τελευταια φουρνια του Δεκεμβρη... Περισσευουν οι γυμναστες...ειναι οι μονοι αραγε ?
Γίνε πιό σαφής, τί εννοείς τελευταία φουρνιά του Δεκέμβρη; αναφορικά με τί;
Τι αλλο...τους αναπληρωτες...
Σε λάθος θέμα γράφεις, εδώ αφορά επιτυχόντες 2004-2006 που προσέφυγαν και όχι αναπληρωτές, γι αυτό δεν κατάλαβα γιατί είναι άσχετο με το θέμα.
Ξεχνας οτι το θεμα το ανοιξα εγω...Απλα ηθελα να δειξω τα αποτελεσματα οταν ασκεις συνεχης πιεση στο κουβερνο...οπως κανουν οι γυμναστες που αν και περισσευουν στα σχολεια ...διοριζονται ακομη σαν αναπληρωτες...
Καλλησπέρα συνάδελφοι, δυστυχως, δεν εχω ασχοληθεί, (τραγικό). Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να μπει ο ΑΣΕΠ 2008 στα κριτηρια μονιμων διορισμων? Εχουμε κάποιο συλλογογ/δικηγόρο κλπ? Εχω προυπ, αλλά στη