0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι αναπληρωτες δικαιουνται να κανουν αιτηση και τι κανετε ακριβως εφοσον κανατε καποιοι;
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στα μέλη του φόρουμ. Είμαι μόνιμη και θέλω να θέσω ένα ερώτημα σχετικά με τα περίφημα αναδρομικά. Ήρθε καποια στιγμή τον Οκτώβριο στο σχολείο ένα χαρτί/υπόδειγμα αίτησης για επιστροφή των αναδρομικών. Για κάποιο λόγο, ενώ οι περισσότεροι συνάδελφοι την υπέβαλλαν, εγώ το αμέλησα. Μπορώ να την υποβάλλω τώρα; Και πού; Στη δευτεροβάθμια της περιοχής; Ή είναι μάταιο, αφού αν γίνει επιστροφή (πράγμα το οποίο δεν πιστεύω και για αυτό δεν έκανα εξ´αρχής την αίτηση) θα συμπεριληφθούμε αυτοδίκαια όλοι;
εκτος απο τις δευτεροβαθμιες που εχει καποιος υπηρετησει και σαφως θα πρεπει να υποβαλλει το εγγραφο, θα πρεπει να υποβαλλουμε κατι αναλογο και στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για να μην παραγραφουν τα οφειλομενα ποσα; και αυτο μεχρι αυριο; ετσι ακουσα
Όχι δε χρειάζεται κάτι άλλο πέρα από την αίτηση, προς το παρόν. Υπάρχουν και σχετικές οδηγίες από την ΟΛΜΕ και τη ΔΟΕ.
Έχω την εντύπωση ότι η παραγραφή είναι διετής σύμφωνα με μια παλιότερη απόφαση του Α.Ε.Δ. , ενώ με την αίτηση δίνεται παράταση έξι μήνες και μέχρι δυο φορές ,γιατί όμως όλοι λένε 5ετής;
Ευχαριστω παρα πολυ τους συναδερφους που ηταν τοσο κατατοπιστικοι για τους αναπληρωτες.Να ειστε καλα που αφιερωσατε το χρονο σας.Ευχομαι μια καλη χρονια για ολους
ευχαριστω πολυ jak_13 και ευχομαι καλή χρονια σε σενα και φυσικα σε ολους!