0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ΣτΕ έκρινε ότι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι ΔΕΝ δικαιούνται κάτι όχι μόνο οι εκπαιδευτικοί.
@ th1Από όσα γράφεις μόνο ο,τι αφορά το ΣτΕ αποδέχομαι...τα άλλα είναι αυθαίρετα και ατάκτως συντεταγμένα.
Οι εκπαιδευτικοι που συνεχιζουν να εχουν αναλογες ψευδαισθησεις(*) ( σαν αυτη που διελυσε το στε με την προσφατη αποφαση του), συντομα "θα τριβουν τα ματια τους"....(*) μισθολογικες εξελιξεις, μεταθεσεις, αυξησεις μισθων, διατηρηση διδακτικου ωραριου στα σημερινα επιπεδα, παραμονη εστω στο υπαρχων μισθολογικο στατους χωρις μειωσεις καπ
Δεν νομίζω ότι ωφελεί να συνεχίσεις...επαναλαμβάνεις συνεχώς και μονότονα τα ίδια.Έλεος...με το αυτομαστίγωμα και τις προφητείες.
Η πολιτεία καθορίζει τα της πολιτείας και η κοινωνία τα δικά της και η κοινωνία τα του οίκου της.Όλοι οι ΔΥ υπάλληλοι προσέφυγαν στην δικαιοσυνη που έκρινε αποφάσισε. Εμείς πρέπει να δεχτούμε την απόφαση είτε μας αρέσει είτε όχι.Όταν και εάν αλλάξει η οικονομική κατάσταση της χωράς τα ξανασυζητάμε.Τα περί κοινωνίας και λοιπά περισσεύουν...όσο οι υπόλοιπες τάξεις δεν είναι συνεπείς προς τις φορολογικές τους υποχρεώσεις κλπ.... Αρκετά με την δήθεν κλάψα της κοινωνίας.
@ th1 Αν καταλαβαινεις δεν θα συνέχιζες το ίδιο τροπάριο...
Σοβαρά πίστευαν κάποιοι πως θα μας έδιναν τα χρήματα; Εγώ δεν έκανα καν αίτηση. Πιθανότατα, μέσο πίεσης προς την κυβέρνηση για τα αιτήματά τους ήταν η αρχική απόφαση.
Γελάω με την παθητικότητα και την ηρεμία του πως δέχεστε την απόφαση...Καλά λέει ένας φίλος μου. Οι μισοί δάσκαλοι θα δούλευαν και τζάμπα και θα συζητούσαν με άδειο στομάχι ,για να βρουν νέες παιδαγωγικές μεθόδους....lol