0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
th1 θα 'θελα να σε ρωτήσω κάτι που 'ναι πολλών απορία μας εδώ στο pde. Έχεις κάποιο πρόσωπο στην οικογένειά σου που 'ναι ένστολο;
Εχω κι εγω μια απορια:Εχει καποια σχεση αυτο με τις εδω τοποθετησεις και επισημανσεις μας?Οχι λεω...Τα πραγματα ειναι απλα: η δικαιοσυνη αποφασισε ποιοι δικαιουνται και ποιοι οχι.Υποθετω (μπορεο να κανω λαθος βεβαια) οτι ρωτατε διοτι επισημανθηκε κατα τη διαρκεια της εδω κουβεντας οτι οι ενστολοι ειναι μια κατηγορια που κριθηκε (απο τη δικαιοσυνη) οτι θα πρεπει να επανελθουν αναδρομικα στα προ κρισης επιπεδαΟμως αυτο ειναι ενα απλο παραδειγμαΚαι το αν εγω εχω καποιο μελος της οικογενειας μου που να ειναι ενστολο η οχι, ειναι ασχετο με το συζητουμενο θεμα. Και οπως και να χει, ειτε εχω ειτε δεν εχω η προαναρθεισα πραγματικοτητα δεν προκειται να αλλαξει εξαιτιας αυτου...
Λέγεται και κυκλοφορεί στα πηγαδάκια ότι επηρεάζεται η κρίση σου αν ισχύει κάτι τέτοιο. Φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος ν' απαντήσεις αν έχεις ένστολο στην οικογένεια. Απλά μοιάζει αν ισχύει αυτό να 'ναι ιδιοτελής η στάση σου. Αν ισχύει.
Χμ, δε θες ν' απαντήσεις. Ok. Κατάλαβα.
Μα γιατί έχεις τέτοιο άγχος ν' αποδεχθώ εγώ αυτό που θεωρείς εσύ πραγματικότητα; Κι εγώ σου λέω πως είναι ιδιοτέλεια κι εκ προσωπικού συμφέροντος εκπορευόμενα όσα λες. Αγωνιώντας να τα παρουσιάσεις κατά πώς σ' εξυπηρετεί. Τ' άγχος σου γράφοντας τόσα και τόσα σεντόνια δεν καταλαβαίνω.
Ok, μαν! Ό,τι πεις Άρχοντα!
Μα τι ζουζουνάκος πού 'σαι! Σ' έχω κατασυμπαθήσει (ακόμη κι αν έχεις ένστολο να υπερασπιστείς)! Χαχαχαχα! Το τι μέλλει γενέσθαι το εξήγησα αναλυτικά αναλυτικότατα στα πρότερα μηνύματα! Μην κουράζομε τους αναγνώστας επαναλαμβάνοντας μονότονα τα ίδια και τα ίδια (το θεμελιώδες λάθος σου είν' αυτό)!