0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά ποιο μέλος της φαμίλιας είναι ένστολος/η th1? Ακόμη να μας πεις. Είσαι κρυψίνους.
@ th1Ας μάθει η κοινωνία λοιπόν ότι από την παιδεία και την εκπαίδευση αρχίζουν και τελειώνουν πολλά και πως πρέπει να είναι συνεπής στη φορολογικές της υποχρεώσεις προκείμενου να μισθοδοτούνται, οι εκπαιδευτικοί, οι γιατροί κλπ...οι οποίοι με την σειρά τους πρέπει να τιμούν το λειτούργημα τους. Δεν νομίζω ότι αξίζει να μας ταλαιπωρείς άλλο με ανούσιες αναλύσεις.
Η εκπαίδευση και η παιδεία γενικότερα είναι τελευταίας σημασίας για την κοινωνία!!!Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.Είσαι σίγουρος ότι είσαι εκπαιδευτικός και σχολιάζεις εσύ;
Ο th1 καθηγητής φυσικής σε λύκειο είναι. Αλλά δεν απαντά σ' ένα απλό ερωτηματάκι μου και με στενοχωρεί.
Δεν βλεπω να τοποθετειστε επι των προαναφεεθεντων γι αυτο..Απο την αλλη σκεφτομαι τι να πειτε...ΑΝ ειστε εκπαιδευτικος οντως, γνωριζετε οτι ουτε στα πιο τρελα ονειρα σας δεν θα προσεγγισετε καν ακομα και τον πιο χαμηλοβαθμο ενστολο...Ειναι πικρο και δυσκολο το καταλαβαινω...Δεν ειραζει, θα το συνηθισετε.
Καλε; Τι 25-6 ψηφους οχι απ το Στε λεει ο μπρατς;;; Νοου αναδρομικα;;;;; Νοου;;; Μα ο δικηγορος μου... μα... μα πως;Αφου ζητησε να του παω μισθοδοσιες 5 ετων!! Μηνιατικα!